Αθήνα

Aπό 19€: Απόλυτη Εμπειρία Χαλάρωσης και Ευεξίας για 1 Άτομo | Βούλα

Από 19€ για Απόλυτη Απόδραση Ευεξίας για 1 Άτομο με επιλογή από Full Body Relax Μassage, Ινδικό Massage Κεφαλής ή Ρεφλεξολογία, Aloe Vera Sunburn MassageHolistic Chakra's Retreat Massage (Σώμα, Κεφάλι & Πρόσωπο), στον πολυτελή και υπερσύγχρονο χώρο του «Chakras Core Therapy & Spa», στη Βούλα!

35,00€
19,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-46%
Κερδίζεις
16,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
39

Aπό 19€: Απόλυτη Εμπειρία Χαλάρωσης και Ευεξίας για 1 Άτομo | Βούλα

Από 19€ για Απόλυτη Απόδραση Ευεξίας για 1 Άτομο με επιλογή από Full Body Relax Μassage, Ινδικό Massage Κεφαλής ή Ρεφλεξολογία, Aloe Vera Sunburn MassageHolistic Chakra's Retreat Massage (Σώμα, Κεφάλι & Πρόσωπο), στον πολυτελή και υπερσύγχρονο χώρο του «Chakras Core Therapy & Spa», στη Βούλα!

35,00€
19,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
39 Αγορές
-46% Έκπτωση
Κερδίζεις 16,00€

Απόλυτη Απόδραση Ευεξίας για 1 Άτομο

  • 19€ από 35€ για Full Body Relax Massage (55')
  • 29€ από 50€ για Full Body Relax Massage (55') σε συνδυασμό με Ινδικό Massage Kεφαλής ή Ρεφλεξολογία (15') - Συνολική Διάρκεια: 70'
  • 35€ από 50€ για Aloe Vera Sunburn Massage για ερεθισμό από τον ήλιο (55')
  • 65€ από 135€ για Holistic Chakra's Retreat Massage σε Σώμα, Κεφάλι & Πρόσωπο (120')

Για αναλυτικές πληροφορίες για το κάθε είδος massage, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Εσώρουχα ή μαγιό πρέπει να φοριούνται στην αίθουσα περιποίησης καθ’ όλη τη διάρκεια των θεραπειών, ενώ χρησιμοποιείται κάλυμμα πετσέτας.
* Κατά τη διάρκεια των θεραπειών, ενημερώστε τον θεραπευτή εάν αισθάνεστε άνετα ή άβολα, πολύ ζεστά ή πολύ κρύα ή εάν η πίεσή τους είναι πολύ ελαφριά ή πολύ σταθερή.
* Ενημερώστε τον θεραπευτή εάν έχετε συγκεκριμένο τραυματισμό ή κάποιο πρόβλημα, ώστε να σας προτείνει κατάλληλες προσαρμογές στη θεραπεία για την άνεση και το όφελός σας.

* Δες και την αντίστοιχη Προσφορά του «Chakras Core Therapy & Spa» για 2 Άτομα, με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

chakras-kritikes.jpg

Aloe Vera Sunburn Massage
Αν σας έχει κάψει τουλάχιστον μία φορά ο ήλιος, είναι πιθανό να έχετε χρησιμοποιήσει αλόη, καθώς είναι γνωστή για την καταπραϋντική της επίδραση στα εγκαύματα και όχι μόνο. Έχει πλούσιες αντιοξειδωτικές, αντιβακτηριδιακές και ενυδατικές ιδιότητες: Περιέχει πάνω από 75 δραστικά συστατικά, όπως βιταμίνες, μέταλλα, αμινοξέα, ένζυμα και σαλικυλικά οξέα. Παρέχει 20 από τα 22 αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός μας για να αναπτυχθεί και να λειτουργήσει σωστά, αλλά και τα οκτώ απαραίτητα αμινοξέα για την ανάπτυξη των ιστών, την παραγωγή ενέργειας, τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών. Περιέχει τέλος, ορμόνες που βοηθούν στην επούλωση τραυμάτων, έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και ελαστικότητα στο δέρμα. Η αλόη βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και αποτρέπει το «θάνατο » τον κυττάρων, αυξάνοντας την ικανότητα ανάπλασης του δέρματος. Ένα ιδιαίτερο χαλαρωτικό massage που σας βοηθάει να συντηρήσετε το καλοκαιρινό μαύρισμα καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω οφέλη.

Holistic Chakra's Retreat (σε Σώμα, Κεφάλι & Πρόσωπο)
Ξεκινάει με παραδοσιακό ποδόλουτρο. Αυτή η καταπραϋντική θεραπεία ποδιών ξεκινά με ένα πλούσιο ποδόλουτρο και πήλινγκ (peeling) από αλάτι, cocoa butter, λάδι ελιάς, ιδανικό για να μαλακώσει το δέρμα. Αμέσως μετά ακολουθεί μασάζ ρεφλεξολογίας με ειδική κρέμα, πλούσια σε στοιχεία που απελευθερώνει την ένταση, καταπραΰνει και επανορθώνει το δέρμα. Τα πόδια μένουν ξεκούραστα και ανανεωμένα. Παραδοσιακή θεραπεία χεριών που περιλαμβάνει scrub από αλάτι, cocoa butter, λάδι ελιάς, μασάζ με κρέμα 100% βιολογική, που απελευθερώνει την ένταση, και ξεκουράζει. Η περιποίηση ολοκληρώνεται με ένα δυναμικό ολιστικό μασάζ σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια που αφήνουν το δέρμα βελούδινο και γεμάτο λάμψη.

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα-Παρασκευή 11:00-19:00 | Σάββατο 10:00-17:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 210 8952174.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Chakras Day Spa Boutique & Wellness Center βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας στη ζωή σας, μέσω εναλλακτικών και ολιστικών θεραπειών που αγκαλιάζουν και θεραπεύουν απαλά το σώμα σου!

Σε βοηθάει να επιτύχεις την απόλυτη ηρεμία πνεύματος και σώματος και να αποκτήσεις την ισορροπία που τόσο ζητάς!

Άσε τη δύναμη της αφής, σε συνδυασμό με τις θεραπευτικές ιδιότητες της Αρωματοθεραπείας.

Έλα στους πολυτελείς του χώρους, χαλάρωσε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή σου στην μοναδική άνεση της καμπίνας.

Λεωφόρος Βασιλέως Παύλου 89-91, Βούλα
210 8952174

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!