Άλλες πόλεις της Ελλάδας

Προσφορά για Μάσκες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ | Δωρεάν Αποστολή

28,90€ από 55€ για 5 Μάσκες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Κορεάτικης Προέλευσης της Κορυφαίας Εταιρείας «Koru Skin», για Εφαρμογή στο Σπίτι, με Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή!

Η μοναδική τους φόρμουλα με πλούσια συστατικά θρέφει το δέρμα προσδίδοντάς του μεταξένια υφή!

55,00€
28,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-47%
Κερδίζεις
26,10€
Αγορές
20

Προσφορά για Μάσκες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ | Δωρεάν Αποστολή

28,90€ από 55€ για 5 Μάσκες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Κορεάτικης Προέλευσης της Κορυφαίας Εταιρείας «Koru Skin», για Εφαρμογή στο Σπίτι, με Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή!

Η μοναδική τους φόρμουλα με πλούσια συστατικά θρέφει το δέρμα προσδίδοντάς του μεταξένια υφή!

55,00€
28,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
20 Αγορές
-47% Έκπτωση
Κερδίζεις 26,10€
  • 28,90€ από 55€ για 5 Μάσκες Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Κορεάτικης Προέλευσης, με Δωρεάν Πανελλαδική Αποστολή

- Για Περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα, δες την Καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

Τρόπος Αγοράς του Προϊόντος (2 βήματα)

Βήμα 1. Προχωράς στην αγορά του κουπονιού GoldMall πατώντας στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» ή με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους - μετά την αγορά το κουπόνι σου θα βρίσκεται στο GoldMall Προφίλ σου.
Βήμα 2.
Στέλνεις email στο info@koruskin.gr με τίτλο «Αγορά από Goldmall» και κείμενο με τα εξής στοιχεία: Τον κωδικό κουπονιών Goldmall που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τ.κ. και κινητό τηλέφωνο.

Βήμα 3. Το δέμα με τα προϊόντα που επέλεξες φτάνει στην πόρτα σου χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

- Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες
- Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.

Μάσκα Προσώπου Υαλουρονικού Οξέως
Μάσκα κορεάτικης προέλευσης με αφρό υαλουρονικού οξέος επαγγελματικής χρήσης, που χρησιμοποιείται στην κοσμητική ιατρική και αισθητική. "Κλειδώνει" αποτελεσματικά την υγρασία και παρέχει ελαστικότητα και φωτεινό αποτέλεσμα στο δέρμα. Η μοναδική μας φόρμουλα περιέχει τριπεπτίδια, ολιγοπεπτίδια και πολυπεπτίδια που θρέφουν το δέρμα και τού προσδίδουν μεταξένια υφή. Κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Ενδεδειγμένη για όλες τις ηλικίες. Συνιστάται εβδομαδιαία χρήση.

Τρόπος Χρήσης
1) Καθαρίστε το πρόσωπό σας με ντεμακιγιάζ και λοσιόν.
2) Ανοίξτε τη συσκευασία στις ενδεδειγμένες άκρες.
3) Ξεδιπλώστε τη μάσκα και εφαρμόστε την προσεκτικά σε καθαρό πρόσωπο, αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών και των χειλιών.
4) Αφήστε τη μάσκα να δράσει για 10 εώς 20 λεπτά.
5) Αφαιρέστε τη μάσκα απομακρύνοντας απαλά τις άκρες. Κάντε μασάζ το προϊόν που έχει μείνει στο δέρμα σας, μέχρι να απορροφηθεί πλήρως ή χρησιμοποιήστε ένα βαμβάκι για να το αφαιρέσετε.

Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό οξύ είναι ένας «δεσμευτής» της υγρασίας, το οποίο σημαίνει ότι θα προσκολληθεί στο νερό των κυττάρων κάνοντας τα πιο «παχουλά». Μπορεί να τραβήξει την υγρασία από τον αέρα και να κρατήσει το δέρμα σας ενυδατωμένο, κρατώντας σχεδόν 1000 φορές το ίδιο του το βάρος σε νερό.

  • Ισχύει έως εξάντλησης των αποθεμάτων.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριορίστων προϊόντων είτε για εσένα είτε ως δώρο για τρίτους.
  • Αφού πραγματοποιήσεις την αγορά σου:
    - Στέλνεις email στο info@koruskin.gr με τίτλο «Αγορά από Goldmall» και κείμενο με τα εξής στοιχεία: Τον κωδικό κουπονιού Goldmall που αγόρασες στο Βήμα 1, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τ.κ. και κινητό τηλέφωνο.
  • Χρόνος παράδοσης: 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες

Κάνε βουτιά στον κόσμο της ομορφιάς. Η KORU SKIN παρέχει προϊόντα υψηλής ποιότητας, πλήρως πιστοποιημένα για να αναδείξουν την πιο όμορφη πτυχή του εαυτού σου.
Η KORU SKIN σε συνεργασία με κορυφαίους επαγγελματίες τόσο της αισθητικής όσο και της κοσμητικής δερματολογίας, παρέχει αξιόπιστα προϊόντα, καθώς και πλήρως πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα θεραπειών σε επαγγελματίες του χώρου.
Εξάλλου, η αισθητική είναι η αναγνώριση της ομορφιάς. Γι’ αυτό και στην KORU SKIN επιλέγουν προϊόντα υψηλής ποιότητας, πλήρως ελεγμένα και πιστοποιημένα, με σκοπό να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου!

https://koruskin.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!