Θέατρο | Συναυλίες

13€ από 18€: Η Μαρίνα Σάττι Live στη Θεσσαλονίκη | Πολυχώρος WE


13€ από 18€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live της Μαρίνας Σάττι, στον Πολυχώρο WE, την Παρασκευή 7 Απριλίου!

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και βάζει φωτιά με... σπίρτο και βενζίνη, σε μία μοναδική εμφάνιση!

18,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-28%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
141

13€ από 18€: Η Μαρίνα Σάττι Live στη Θεσσαλονίκη | Πολυχώρος WE


13€ από 18€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live της Μαρίνας Σάττι, στον Πολυχώρο WE, την Παρασκευή 7 Απριλίου!

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και βάζει φωτιά με... σπίρτο και βενζίνη, σε μία μοναδική εμφάνιση!

18,00€
13,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
141 Αγορές
-28% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
 • 13€ από 18€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Live της Μαρίνας Σάττι, στον Πολυχώρο WE

  - Η προσφορά αφορά αποκλειστικά θέσεις ορθίων.
  - Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
  - Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη μουσική παράσταση.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο κατά την είσοδό σου στον συναυλιακό χώρο.


  Πολυχώρος WE (Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 20)

  Ημέρα & Ώρα Παράστασης

  Παρασκευή 7 Απριλίου - 22:00
  * ώρα προσέλευσης: 21:00

  Η τραγουδοποιός και πολυσχιδής καλλιτέχνιδα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στον Πολυχώρο WE, με... Σπίρτο και Βενζίνη για μία και μοναδική εμφάνιση!

  Οι συναυλίες της Μαρίνας Σάττι είναι το ίδιο ξεχωριστές όσο και τα τραγούδια που δημιουργεί. Στο live της θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

  Πώς λειτουργεί
  Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνι εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή! Μπορείς να αγοράσεις όσα κουπόνια επιθυμείς μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
  Βήμα 2: Εκτυπώνεις τα κουπόνια που αγόρασες - θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
  Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της εκδήλωσης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

  ----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

  Η KazandB παρουσιάζει:
  τη ΜΑΡΙΝΑ ΣΑΤΤΙ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟ WE
  Παρασκευή 7 Απριλίου

  Η τραγουδοποιός και πολυσχιδής καλλιτέχνιδα ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, στον Πολυχώρο WE, με... Σπίρτο και Βενζίνη για μία και μοναδική εμφάνιση!

  Λίγους μήνες μετά την κατάκτηση της κορυφής για άλλη μια φορά με τα νέα της τραγούδια «Πάλι», «Πόνος Κρυφός», «Σπίρτο και Βενζίνη» αλλά και με την κυκλοφορία του πρώτου της άλμπουμ “YENNA” («Γέννα»), την Παρασκευή 7 Απριλίου η Μαρίνα Σάττι ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη και στη σκηνή του WE.

  Οι συναυλίες της Μαρίνας Σάττι είναι το ίδιο ξεχωριστές όσο και τα τραγούδια που δημιουργεί. Στο live της θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερο μουσικό θέαμα, βαθιά επηρεασμένο από παραδοσιακές καταβολές, περίτεχνα συνδυασμένες με τις σύγχρονες μουσικές τάσεις.

  «Για μένα παράδοση είναι οι άνθρωποι –που έρχονται και φεύγουν–, ο τρόπος που βρίσκονται μεταξύ τους, που επικοινωνούν και αυτά που αφήνουν πίσω τους».

  Στη συναυλία της θα ακούσουμε ζωντανά όλα τα τραγούδια του πρώτου της δίσκου με τίτλο «YENNA». Ένας καθόλου τυχαίος τίτλος, καθώς δηλώνει την πρόθεσή της να αποτυπώσει συμβολικά τη δημιουργική διαδικασία από τη σύλληψη μέχρι τη γέννα: τον ενθουσιασμό, τον φόβο, την ανασφάλεια, τον πόνο και τελικά τη στιγμή της έλευσης στον κόσμο και, ως εκ τούτου, την αλλαγή.

  Το πρώτο άλμπουμ της Μαρίνας Σάττι αποτελεί ένα οδοιπορικό με αναφορές στους ήχους ολόκληρης της ελληνικής επαρχίας – από τον ζουρνά και το νταούλι του Βορρά ή το πολυφωνικό τραγούδι της Ηπείρου μέχρι τα γλέντια και τους χορούς της Κρήτης.

  Η Μαρίνα Σάττι αποτυπώνει τις πρωτόγονες δονήσεις της ελληνικής υπαίθρου, εμπνευσμένες από τα άγρια βουνά και την απέραντη θάλασσα της Μεσογείου, τολμώντας ταυτόχρονα να πειραματιστεί με pop και urban στοιχεία, απογειώνοντας τον προσωπικό ήχο της που την έκανε να ξεχωρίσει.

  Την πλαισιώνει μια εξαιρετική μπάντα, σε μια σύγχρονη μουσική γιορτή με πολυφωνικές αλχημείες, απροσδόκητες ενορχηστρώσεις και τη μοναδικά χαρακτηριστική αισθητική της.

  Τραγούδια από την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο. Γκάιντα και beats. Νταούλια και 808. Μια γιορτή –με τη δύναμη να ενώνει ανθρώπους κάθε εθνικότητας και κάθε γενιάς–, όπου το σύγχρονο συναντάει το παραδοσιακό, για να εκφραστούν μέσα από την πιο άμεση γλώσσα: τη μουσική.

  Την Παρασκευή 7 Απριλίου να είστε όλοι στο WE!

  Ώρα προσέλευσης 21:00

  Ώρα έναρξης: 22:00

  - Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στον συναυλιακό χώρο. 
  - Η προσφορά αφορά αποκλειστικά θέσεις ορθίων.
  - Το κουπόνι ισχύει για την Παρασκευή 7 Απριλίου στις 22:00. Οι πύλες ανοίγουν στις 21:00.
  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του χώρου.
  - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

  Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργήθηκε το WE, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό τον Απρίλιο του 2015. Ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

  Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:
  - Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
  - Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
  - Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.

  Ο πολυχώρος WE στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

  Έχει φιλοξενήσει έως τώρα εκατοντάδες πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, δίνοντας πάντα το στίγμα μιας διαφορετικής ματιάς και κουλτούρας!

  Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
  https://www.weskg.gr/
  2310 284700

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!