Manicure - Pedicure

Από 4,90€: Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ενίσχυση, Gel, Ακρυλικό | Μητροπόλεως

Από 4,90€ για Μανικιούρ ή Πεντικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & δυνατότητα Ενισχυμένης Βάσης, Φυσικής Ενίσχυσης ή Συντήρησης με Gel ή Ακρυλικό ή Acrygel, για τα πιο... luxury άκρα που είχες ποτέ, στο «Luxury Nails», στη Μητροπόλεως!

8,00€
4,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-39%
Κερδίζεις
3,10€
Αγορές
722

Από 4,90€: Μανικιούρ-Πεντικιούρ, Ενίσχυση, Gel, Ακρυλικό | Μητροπόλεως

Από 4,90€ για Μανικιούρ ή Πεντικιούρ με Απλή ή Ημιμόνιμη Βαφή & δυνατότητα Ενισχυμένης Βάσης, Φυσικής Ενίσχυσης ή Συντήρησης με Gel ή Ακρυλικό ή Acrygel, για τα πιο... luxury άκρα που είχες ποτέ, στο «Luxury Nails», στη Μητροπόλεως!

8,00€
4,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
722 Αγορές
-39% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,10€
  • 4,90€ από 8€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Απλή Βαφή
  • 8,90€ από 10€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή
  • 9,90€ από 12€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση
  • 9,90€ από 12€ για Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
  • 11,90€ από 17€ για Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση
  • 16,90€ από 22€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
  • 17,90€ από 27€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση
  • 18,90€ από 24€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Απλή Βαφή
  • 19,90€ από 29€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση
  • 17,90€ από 30€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Φυσική Ενίσχυση ή Συντήρηση Gel ή Ακρυλικό ή Acrygel
  • 26,90€ από 42€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Φυσική Ενίσχυση ή Συντήρηση Gel ή Ακρυλικό ή Acrygel & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Απλή Βαφή 
  • 28,90€ από 47€ για Ολοκληρωμένο Μανικιούρ με Φυσική Ενίσχυση ή Συντήρηση Gel ή Ακρυλικό ή Acrygel & Ολοκληρωμένο Πεντικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση 

* Δες όλες τις Προσφορές του «Luxury Nails», με κλικ ----> ΕΔΩ

* Χρησιμοποιούνται επώνυμα προϊόντα των εταιρειών: Essie, ΟPI, CND, China Glaze, κ.α.

* Στο πεντικιούρ δεν πραγματοποιείται περιποίηση και αφαίρεση κάλων και σκληρύνσεων όπως επίσης και ό,τι άλλο άφορα ένα θεραπευτικό πεντικιούρ, το οποίο είναι εξειδικευμένη υπηρεσία με διαφορετικό κόστος τιμοκαταλόγου στην επιχείρηση και δεν συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω προσφορές. Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα εφόσον αγοράσετε πεντικιούρ από τα παραπάνω πακέτα, να κάνετε θεραπευτικό (να αφαιρέσετε π.χ. έναν κάλο) και να πληρώσετε τη διαφορά στην επιχείρηση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης.

* Το Μανικιούρ με Ημιμόνιμη Βαφή και Ενισχυμένη Βάση έχει διάρκεια έως και 1 μήνα! Συστήνεται σε όσες θέλουν μεγαλύτερη διάρκεια στο μανικιούρ τους. Είναι ιδανικό για εκείνες που έχουν πολύ λεπτά κι ευαίσθητα νύχια ή νύχια που «πετούν» πολύ γρήγορα την ημιμόνιμη βαφή.

* Η συντήρηση και η φυσική ενίσχυση αφορά νύχια που η προέκτασή τους δεν ξεπερνά το ένα εκατοστό. Για πιο μακριά νύχια υπάρχει επιπλέον χρέωση, κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση. (Το επιπλέον ποσό καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.)

- Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται η αφαίρεση: ημιμόνιμης βαφής, απλής βαφής και βαφής μακράς διάρκειας.
- Στις τιμές δεν συμπεριλαμβάνονται η αφαίρεση: gel, acrygel και ακρυλικού, για τα οποία υπάρχει extra χρέωση 5€ (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).
- Στα πακέτα συμπεριλαμβάνεται το απλό σχέδιο (τελίτσα, γραμμή, κ.α.).
- Στα πακέτα δεν συμπεριλαμβάνεται το γαλλικό, το ombre, τα πιο σύνθετα σχέδια και η διακόσμηση των νυχιών με στρασάκια. Για αυτά υπάρχει επιπλέον χρέωση, κατόπιν συνεννόησης (καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση).

* Στο μανικιούρ περιλαμβάνεται: Ολοκληρωμένη και εξονυχιστική ξηρή ή υγρή περιποίηση των χεριών, λιμάρισμα των νυχιών, περιποίηση των επωνυχίων, ενυδάτωση των χεριών, βάψιμο νυχιών και λαδάκι στα επωνύχια.
* Στο πεντικιούρ περιλαμβάνεται: Ολοκληρωμένη και σε βάθος ξηρή ή υγρή περιποίηση του πέλματος, περιποίηση φτερνών και σκληρύνσεων, κρέμα ποδιών, περιποίηση επωνυχίων, λιμάρισμα νυχιών, βάψιμο νυχιών και λαδάκι στα επωνύχια.

* Η επιλογή ξηρής ή υγρής περιποίησης γίνεται ανάλογα με το τι επιθυμεί η κάθε πελάτισσα και πάντα κατόπιν συνεννόησης με την τεχνίτρια αισθητικό.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

luxury-nails-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 22/04/2023. Για τις αγορές από 25/03/2023 και μετά, εξαιρείται το διάστημα 01-15/04/2023.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 έως 21:00 | Σάββατο 10:00 έως 17:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Στο πεντικιούρ δεν πραγματοποιείται περιποίηση και αφαίρεση κάλων και σκληρύνσεων όπως επίσης και ό,τι άλλο άφορα ένα θεραπευτικό πεντικιούρ, το οποίο είναι εξειδικευμένη υπηρεσία με διαφορετικό κόστος τιμοκαταλόγου στην επιχείρηση και δεν συμπεριλαμβάνεται στις παραπάνω προσφορές. Επιπλέον, δεν υπάρχει η δυνατότητα εφόσον αγοράσετε πεντικιούρ από τα παραπάνω πακέτα, να κάνετε θεραπευτικό (να αφαιρέσετε π.χ. έναν κάλο) και να πληρώσετε τη διαφορά στην επιχείρηση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της επιχείρησης.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για τον προγραμματισμό ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 237276.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Θέλεις τα πιο... luxury νύχια που είχες ποτέ;

Στον πιο εμπορικό δρόμο της πόλης, στη Μητροπόλεως, θα βρεις το «Luxury Nails», σε έναν πολυτελή και άνετο και φινετσάτο χώρο!

Με πολυετή εμπειρία και συνεχή εξέλιξη της τεχνογνωσίας του καταρτισμένου προσωπικού του, εδώ τα άκρα σου θα νιώσουν την απόλυτη ανανέωση!

Επίλεξε από μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών και απόλαυσε τα νύχια σου όπως ποτέ έως τώρα! 

Ενισχυμένο Μανικιούρ ή Πεντικιούρ, Φυσική Ενίσχυση Gel, Acrygel ή Ακρυλικό, ό,τι κι αν ζητήσεις είναι εδώ και θα μεταμορφώσει τα άκρα σου!

Παράλληλα, στον χώρο παρέχονται υπηρεσίες ανδρικού μανικιούρ-πεντικιούρ, αποτρίχωσης με κερί, καθώς και brow & lash lift.

«Luxury Nails»! Η πιο... luxury εκδοχή των άκρων σου!

Μητροπόλεως 99, Κέντρο
2310 237276

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!