Κατέβασε Δωρεάν Κουπόνι Αξίας 301€ (εξασφαλίσε τελική τιμή 499€ από 800€) για να κάνεις τον Γάμο ή την Εκδήλωσή σου αξέχαστη, με ενοικίαση του Magic Mirror Photo Booth για 5 ώρες και έως 500 καλεσμένους!

Μια πρωτόγνωρη διαδραστική εμπειρία, με την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας Photo Booth που εκτοξεύει τη selfie εμπειρία σε άλλο επίπεδο!
Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου με την τεράστια Touch Screen Οθόνη-Καθρέφτη! Φωτογραφίες, βίντεο ή GIF σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση για μία απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία!ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ 301€
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
best-gift-img
Απομένουν ακόμη
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
99

Κατέβασε Δωρεάν Κουπόνι Αξίας 301€ (εξασφαλίσε τελική τιμή 499€ από 800€) για να κάνεις τον Γάμο ή την Εκδήλωσή σου αξέχαστη, με ενοικίαση του Magic Mirror Photo Booth για 5 ώρες και έως 500 καλεσμένους!

Μια πρωτόγνωρη διαδραστική εμπειρία, με την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας Photo Booth που εκτοξεύει τη selfie εμπειρία σε άλλο επίπεδο!
Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου με την τεράστια Touch Screen Οθόνη-Καθρέφτη! Φωτογραφίες, βίντεο ή GIF σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση για μία απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία!ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
301€
ΕΚΤΥΠΩΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ
55 Αγορές
 • Δωρεάν Κουπόνι Αξίας 301€ (εξασφαλίζει τελική τιμή 499€ από 800€) για να κάνεις τον Γάμο ή την Εκδήλωσή σου αξέχαστη, με ενοικίαση του Magic Mirror Photo Booth για 5 ώρες και έως 500 καλεσμένους!
  Μια πρωτόγνωρη διαδραστική εμπειρία, με την τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας Photo Booth που εκτοξεύει τη selfie εμπειρία σε άλλο επίπεδο!
  Εντυπωσίασε τους καλεσμένους σου με την τεράστια Touch Screen Οθόνη-Καθρέφτη!
  Φωτογραφίες, βίντεο ή GIF σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση για μία απόλυτα διασκεδαστική εμπειρία!

 • Με την χρήση της δωροεπιταγής του GoldMall, η τιμή προσφοράς είναι 499 ευρώ από αρχική τιμή 800 ευρώ.
 • Αφού κάνεις κλικ στο«ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ» και αποκτήσεις τη δωροεπιταγή με την τιμή GoldMall, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 6981434784 ώστε να κλείσεις την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει.
  Η δωροεπιταγή ισχύει για εκδηλώσεις για έως 5 ώρες χωρίς άλλη χρέωση.

 • Τι είναι το Μagic Μirror Photo Booth;
  Το Mirror Photo Booth είναι η τελευταία εξέλιξη της τεχνολογίας Photo Booth. Χρησιμοποιείται ώστε να γίνει αμφίδρομη διαδραστική επικοινωνία του καλεσμένου με την συσκευή μέσω της οθόνης αφής που διαθέτει ώστε να βγει φωτογραφία, βίντεο ή GIF. O χρήστης έχει την δυνατότητα να επιλέξει την εκτύπωση της φωτογραφίας, την αποστολή της στο email ή στο κινητό του ή ακόμα και την δημοσίευση της στα social media που χρησιμοποιεί. Όλα αυτά αφού ήδη η φωτογραφία έχει εμφανιστεί στην τεράστια οθόνη αφής του Mirror Photo Booth. Η πρόσθεση emoticons ή υπογραφής της φωτογραφίας ανεβάζει το επίπεδο φιλικότητας και διαδραστικότητας.
  Ο διοργανωτής μπορεί να προκαθορίσει τις ενέργειες – δυνατότητες που θα εμφανίζονται στο Magic Mirror Photo Booth. Επίσης μπορεί να επιλέξει από μια μεγάλη συλλογή layouts το καταλληλότερο πλαίσιο για την εκδήλωση του. Μεγιστοποιώντας τα οφέλη της χρήσης του Magic Mirror Photo Booth με την εκτύπωση του λογότυπού του πάνω στο πλαίσιο εκτύπωσης, ο διοργανωτής σίγουρα θα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την υπηρεσία που προσφέρθηκε στους καλεσμένους του.

  Η απόλαυση της διαδραστικότητας
  Στο Mirror Βooth εμφανίζονται ζωντανές κινούμενες εικόνες (animation) συνοδευόμενες από φωνητική καθοδήγηση, που παροτρύνει τον καλεσμένο να βγει φωτογραφία παρέχοντας πολύχρωμα γραφικά. Η διαδραστική δυνατότητα που προσφέρει, εκτοξεύει τη selfie εμπειρία σε άλλο επίπεδο. Μετά την φωτογράφηση μπορείς να υπογράψεις πάνω στην οθόνη του Mirror Booth και να αποτυπωθεί ο γραφικός σου χαρακτήρας στην τυπωμένη φωτογραφία χρησιμοποιώντας ποικιλία χρωμάτων. Μπορείς να επιλέξεις από μια απέραντη αποθήκη το emoticon που λατρεύεις.
  Οι δυνατότητες που σου παρέχει το Mirror Βooth δεν τελειώνουν εδώ. Μπορείς να δημιουργήσεις βίντεο ή gif και να τα ανεβάσεις στα social media ή να στείλεις με email και ΜMS τις φωτογραφίες που έφτιαξες. Θέλεις και άλλα?? Επέλεξε να παίξεις κουλοχέρη, τρίλιζα ή όποιο άλλο παιχνίδι σε ενθουσιάζει μαζί με τους καλεσμένους σου και να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη ένταση στις μοναδικές στιγμές.

  Χαρακτηριστικά Mirror Photo Booth
  Touch screen οθόνη
  Υψηλής ποιότητας φωτογραφίες
  Εγγραφή βίντεο
  GIF
  Αναγνώριση φωνής
  Λειτουργία επαναφωτογράφισης
  Λειτουργία πράσινου background
  Υπογραφή φωτογράφισης
  Φίλτρα φωτογραφιών
  Εκτυπώσεις πολλαπλών φωτογραφιών
  Αποστολή email
  Αποστολή MMS
  Social media sharing
  Παιχνίδια
 • Ισχύει για κρατήσεις έως 31/03/2022.
 • Ισχύει για απόκτηση μίας δωροεπιταγής που αντιστοιχεί σε μία εκδήλωση.
 • Αφού κατεβάσεις ΔΩΡΕΑΝ τη δωροεπιταγή με την τιμή Goldmall, είναι απαραίτητη η επικοινωνία με την επιχείρηση στο τηλέφωνο 6981434784 ώστε να κλείσεις την ημερομηνία που σε ενδιαφέρει.

Magic Mirror Photo Booth – Tο κλειδί ενός πετυχημένου event!

Το magic mirror photo booth ήρθε για να απογειώσει τα event σας!

Η δεξίωση του γάμου σας, εκδηλώσεις όπως βαφτίσεις, γενέθλια, εγκαίνια καταστημάτων, εταιρικά πάρτι ή εκδηλώσεις σε κέντρα διασκέδασης αλλάζουν επίπεδο και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα! 

Το magic mirror photo booth προσφέρει απίθανη και πρωτόγνωρη εμπειρία διασκέδασης με δόση μαγείας και glamour στις εκδηλώσεις σας. Όλοι οι παρευρισκόμενοι θα εντυπωσιαστούν από τον μοναδικό συνδυασμό τεχνολογίας και πολυτέλειας του πιο σύγχρονου photo booth. Θα είναι σίγουρα μια αξέχαστη εμπειρία που θα καταπλήξει όλους τους καλεσμένους σας!

Ανδρέα Παπανδρέου 56, Νεάπολη
https://magicphoto.gr/
6981434784