Θέατρο | Συναυλίες

Από 24€: Gala Χορού «Μαγεία του Χορού» | Μέγαρο Μουσικής

Από 24€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Μαγεία του Χορού» με σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου & του Μπαλέτου της Σιένα!

Ένα Gala, με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux, στο Μέγαρο Μουσικής, Σάββατο 25 Νοεμβρίου!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
6,00€
Αγορές
35

Από 24€: Gala Χορού «Μαγεία του Χορού» | Μέγαρο Μουσικής

Από 24€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Μαγεία του Χορού» με σολίστ της Σκάλας του Μιλάνου & του Μπαλέτου της Σιένα!

Ένα Gala, με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux, στο Μέγαρο Μουσικής, Σάββατο 25 Νοεμβρίου!

30,00€
24,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
35 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 6,00€

Μουσικοχορευτική Παράσταση «Μαγεία του Χορού»

 • 24€ από 30€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Γ' Ζώνη 
 • 34€ από 40για Είσοδο 1 Ατόμου στη Β' Ζώνη 
 • 43από 50για Είσοδο 1 Ατόμου στην Α' Ζώνη

- Για την είσοδό σου στη συναυλία θα πρέπει να επιδείξεις το κουπόνι σου.
- Η τιμή εισόδου την ημέρα της συναυλίας θα είναι 30€ για τη Ζώνη Γ', 40€ για τη Ζώνη Β' και 50€ για τη Ζώνη Α'. 
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του μεγάρου 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες [Περισσότερα στο «Όροι Χρήσης» παρακάτω].


Ημέρα & Ώρα Συναυλιών:

Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία

- Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 21:00

Ένα Gala, με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux.
Ο Πρώτος Βασικός Χορευτής (First Principal Dancer) του διάσημου Θεάτρου Σκάλα του Μιλάνου (Teatro alla Scala di Milano), o Nicola del Freo και η παρτενέρ του, η σολίστ Maria Celeste Losa, καθώς και οι Πρώτοι χορευτές, σολίστ και χορευτές του Balletto di Siena ερμηνεύουν τα χορευτικά ντουέτα από αξεπέραστες χορογραφίες από τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη, τον Ρωμαίο και Ιουλιέτα, τον Δον Κιχώτη, τον Κουρσάρο και τον Καρυοθραύστη.

  ΜΑΓΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΜΕ ΣΟΛΙΣΤ ΤΗΣ ΣΚΑΛΑΣ ΤΟΥ ΜΙΛΑΝΟΥ & ΤΟΥ ΜΠΑΛΕΤΟΥ ΤΗΣ ΣΙΕΝΑ

  Διοργάνωση: INTERSHOW

  Με τον Πρώτο Χορευτή της Σκάλα του Μιλάνου, τον Nicola del Freo, την σολίστ Maria Celeste Losa, και Πρώτους Χορευτές, σολίστ και χορευτές από το Balletto di Siena

  Ένα Gala, με τις αξεπέραστες και τις πιο όμορφες στιγμές στην ιστορία του παγκόσμιου κλασικού μπαλέτου, τα διάσημα Pas de Deux.

  Ο Πρώτος Βασικός Χορευτής (First Principal Dancer) του διάσημου Θεάτρου Σκάλα του Μιλάνου (Teatro alla Scala di Milano), o Nicola del Freo και η παρτενέρ του, η σολίστ Maria Celeste Losa, καθώς και οι Πρώτοι χορευτές, σολίστ και χορευτές του Balletto di Siena ερμηνεύουν τα χορευτικά ντουέτα από αξεπέραστες χορογραφίες από τη Λίμνη των Κύκνων, την Ωραία Κοιμωμένη, τον Ρωμαίο και Ιουλιέτα, τον Δον Κιχώτη, τον Κουρσάρο και τον Καρυοθραύστη, τα οποία αποτελούν τους σημαντικότερους χορούς στην ιστορία του μπαλέτου και είναι πάντα ο βασικός τρόπος για να δείξουν οι χορευτές την τεχνική τους και το ερμηνευτικό τους ταλέντο.

  «Το pas de deux είναι ένας διάλογος αγάπης», έλεγε ο Ρούντολφ Νουρέγιεφ προσπαθώντας να τονίσει την σημασία που έχει σε μία χορογραφία το κομμάτι στο οποίο ένας χορευτής και μία μπαλαρίνα ερμηνεύουν ένα ντουέτο. Πέρα από τα συγκλονιστικά χορευτικά σόλο, ένα άρτια εκτελεσμένο Pas de Deux («βήμα για δύο») είναι ικανό να μαγέψει το κοινό και να απογειώσει μια παράσταση.

  Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της παράστασης Μαγεία του Χορού—Great Pas de Deux, είναι ο Marco Batti, γνωστός χορογράφος, απόφοιτος του Royal Ballet School of London, American Ballet Theatre και Academia Vaganova .

  Ο Nicola del Freo έχει σπουδάσει στην Hamburg Ballet School του John Neumeier , έπειτα ήταν για χρόνια σολίστ στην Deutche Oper Berlin, και από το 2021 είναι ο Πρώτος Βασικός Χορευτής του Teatro alla Scala. Το μεγάλο του ταλέντο έχει ξεχωρίσει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη Λίμνη των Κύκνων, Καρυοθραύστη, Caravaggio, Ρωμαίος και Ιουλιέτα.

  Η Maria Celeste Losa, με την καταγωγή από την Αργεντινή, έχει σπουδάσει στην σχόλη του ιστορικού Teatro Colon του Buenos Aires Ήταν η πρώτη χορεύτρια στο Εθνικό Μπαλέτο της Αργεντινής, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του φημισμένου χορευτή και χορογράφου Inaki Urlezaga και από το 2015 είναι σολίστ στο μπαλέτο του Teatro alla Scala Ξεχωρίζει με την ερμηνεία της στους ρόλους στην Giselle, Δον Κιχώτη, Ωραία Κοιμούμενη η Λίμνη των Κύκνων.

  Οι συντελεστές της παράστασης:

  Teatro alla Scala di Milano

  First Principal Dancer: Nicola del Freo

  Σολίστ: Maria Celeste Losa

  Balletto di Siena

  Principal Dancers: Filippo Del Sal, Chiara Gagliardo, Giuseppe Giacalone, Matilde Campesi

  Σολίστ: Elena Badalassi

  Χορευτές: Liliana Alonso Tores, Cristian Luce, Ciro Napolitano

  - Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του μεγάρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του μεγάρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

  - Προσέλευση τουλάχιστον 45 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

  - Δυνατότητα παραλαβής θέσης και τις προηγούμενες ημέρες από το ταμείο του μεγάρου κατά τις ώρες λειτουργίας του: Δευτέρα έως Σάββατο: Ώρες 10:00-18:00. Πληροφορίες (Ταμείο Μεγάρου): 2310 895938/9

  - Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

  - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

  Η δημιουργία του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ήρθε να δώσει λύση στην ανάγκη που είχε η πόλη για έναν χώρο στέγασης όχι μόνο καλλιτεχνικών, αλλά και ποικίλων άλλων δραστηριοτήτων.

  Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης κατασκευάστηκε σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο 18 στρεμμάτων που παραχωρήθηκε από το Ελληνικό Δημόσιο. Οι αρχιτεκτονικές προμελέτες ήταν δωρεά στο Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Θεσσαλονίκης από τον "αδελφό" Σύλλογο Φίλων της Μουσικής Αθηνών, ενώ η χρηματοδότηση για την κατασκευή του έργου καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από εθνικούς πόρους, τόσο από το Υπουργείο Πολιτισμού όσο και από το Β' Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης. Το συνολικό κόστος ανήλθε στο ποσό των 14.100.000.000 δραχμών.

  Ο στόχος που τέθηκε για την κατασκευή του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης ήταν αυτός ενός σύγχρονου, διεθνών προδιαγραφών πολιτιστικού και συνεδριακού κέντρου, το οποίο να έχει τη δυνατότητα να φιλοξενεί ένα μεγάλο εύρος εκδηλώσεων, από συναυλίες, παραστάσεις θεάτρου και όπερας, μπαλέτα, καλλιτεχνικές και πολιτιστικές εκθέσεις, μέχρι και συνεδριακές εκδηλώσεις.

  Σχεδιάστηκε έτσι ένα κτίριο που αφενός πληροί όλες τις προϋποθέσεις για το σκοπό αυτό, αφετέρου αποτελεί ένα κτήριο ορόσημο (κτίριο Μ1), ένα κόσμημα για την πόλη, στο οποίο συνυπάρχουν τα στοιχεία μιας μεγάλης αίθουσας συναυλιών (Αίθουσα Φίλων της Μουσικής), ενός χώρου υποδοχής του κοινού (φουαγιέ), γραφείων για τις διοικητικές και τεχνικές υπηρεσίες, καθώς και όλων των απαραίτητων εγκαταστάσεων για την υποστήριξη των εκδηλώσεων (καμαρίνια, αίθουσες δοκιμών, αποθήκες οργάνων κ.α.).

  Παράλληλα, έχει ληφθεί μέριμνα για τους πολίτες με αναπηρίες, με την κατασκευή κατάλληλων θέσεων και ανελκυστήρων. Η εξωτερική εμφάνιση του κτηρίου βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την ιστορία της πόλης, συνδυάζοντας στοιχεία τόσο από το λαμπρό βυζαντινό παρελθόν όσο και από το μετέπειτα κοσμοπολίτικο ρόλο της.

  Σχεδιασμένο από το διάσημο αρχιτέκτονα Αράτα Ισοζάκι, το κτήριο Μ2 χαρίζει στην πόλη μια μοναδική κατασκευή που συνοψίζει τις αρετές της μοντέρνας αρχιτεκτονικής. Γεωμετρικές γραμμές, μεγάλες γυάλινες επιφάνειες και μεταλλικά στοιχεία συνθέτουν μια εικόνα επιβλητικής απλότητας, που έρχεται σε αντίθεση αλλά στέκεται ισότιμα δίπλα στο γειτονικό Μ1.

  Γεμάτο φυσικό φως, το Φουαγιέ του νέου κτηρίου απολαμβάνει μια εξαίσια θέα. Διαθέτοντας εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας και έχοντας εξαιρετική υποδομή, η Αίθουσα «Αιμίλιος Ριάδης» μπορεί να φιλοξενήσει 500 άτομα ενώ η Αίθουσα «Μωρίς Σαλτιέλ», που χωράει 300 άτομα, μπορεί να χωριστεί σε τρεις αίθουσες των 100 ή δύο των 100 και των 200 ατόμων αντίστοιχα, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα για την πραγματοποίηση μιας σειράς διαφορετικού τύπου εκδηλώσεων. Το κτήριο Μ2 διαθέτει υπόγειο πάρκινγκ 11.800 τ.μ. και 230 θέσεων.

  Συνεπές με τον πολιτιστικό του ρόλο, το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης είναι ευτυχές με τη στέγαση Μουσικής Βιβλιοθήκης και Μουσείου Μουσικών Οργάνων στο νέο του κτήριο.

  Το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης εγκαινιάστηκε στις 2 Ιανουαρίου του 2000. Στην ιδιαίτερης λαμπρότητας εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επίσημοι, ανάμεσα στους οποίους ο Πρωθυπουργός και ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. Οι τακτικές εκδηλώσεις του Μεγάρου ξεκίνησαν τον Μάιο του 2000.

  Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, 25ης Μαρτίου και Παραλία
  http://www.tch.gr
  231 089 5800

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!