Θέατρο | Συναυλίες

10€: Παράσταση «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια» | Alte Fablon


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια», το σπουδαίο έργο του Σαμ Στάινερ!

Η συγκλονιστικά επίκαιρη παράσταση για τη δυσκολία της επικοινωνίας, επιστρέφει στον Πολυχώρο Τέχνης Alte Fablon, Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Φεβρουαρίου!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
198

10€: Παράσταση «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια» | Alte Fablon


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια», το σπουδαίο έργο του Σαμ Στάινερ!

Η συγκλονιστικά επίκαιρη παράσταση για τη δυσκολία της επικοινωνίας, επιστρέφει στον Πολυχώρο Τέχνης Alte Fablon, Παρασκευή 17 & Σάββατο 18 Φεβρουαρίου!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
198 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 10€ από 12για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια», στον Πολυχώρο Τέχνης Alte Fablon

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου - 21:15
Σάββατο 18 Φεβρουαρίου - 21:15

- Η τιμή του εισιτηρίου στον χώρο της εκδήλωσης την ημέρα της παράστασης θα είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από τον χώρο της εκδήλωσης 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon (Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου - Θεσσαλονίκη)

Το «Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια» μάς φέρνει αντιμέτωπους με τη δυσκολία της επικοινωνίας. Σε μια εποχή που οι άνθρωποι είναι πιο αλληλο-συνδεδεμένοι μα συνάμα και πιο απομονωμένοι από ποτέ, πώς θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο; Αρκεί ο λόγος; Και αν όχι, σε ποια άλλα μέσα πρέπει να ανατρέξουμε; Τι μετατόπιση πρέπει να συμβεί μέσα μας, χρονικά και συναισθηματικά για να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε πραγματικά;

Συντελεστές

Κείμενο: Σαμ Στάινερ, Μετάφραση: Χάρης Θώμος, Σκηνοθεσία: Χάρης Θώμος, Χορογραφία - διδασκαλία κίνησης: Μαριάνθη Ψωματάκη, Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Καβαλιώτη, Πρωτότυπη Μουσική: Δημήτρη Τασούδης, Σχεδιασμός φωτισμών: Ελένη Ντάγκα, Ειδικές κατασκευές σκηνικών: Θάνος Καρώνης, Κατασκευή κοστουμιών: Κική Κρανιώτη, Φωτογραφίες: Λευτέρης Τσινάρης, Επιμέλεια video - trailer: Στέργιος Φουρκιώτης, Οργάνωση παραγωγής: Απόστολος Λιάπης, Υπεύθυνος επικοινωνίας: Απόστολος Λιάπης, Παραγωγή: Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon, Επί σκηνής: Έλενα Δαμίγου, Δημήτρης Κρίκος

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Τα ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ
του Σαμ Στάινερ
σε σκηνοθεσία Χάρη Θώμου
Επιστρέφουν μόνο για 2 παραστάσεις
17 & 18 Φεβρουαρίου 2023
στον Πολυχώρο Τέχνης Alte Fablon
Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου - Θεσσαλονίκη

«Δεν μπορώ να σε μάθω με εκατόν σαράντα λέξεις – Προσπάθησε.»

Η παράσταση

Ο Όλιβερ και η Μπερναντέτ είναι ένα ήρεμο ζευγάρι όπως όλα τα άλλα. Μέχρι που ένας αμφιλεγόμενος νόμος έρχεται να επιβάλλει ένα ημερήσιο όριο στον αριθμό λέξεων που μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος. Το ζευγάρι, που πλέον διχάζεται πολιτικά, έχει να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πραγματικότητα και να βρει νέους τρόπους και τρικ για να ξεπεράσει το εμπόδιο της επικοινωνίας.

Το “ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ” μάς φέρνει αντιμέτωπους με τη δυσκολία της επικοινωνίας. Σε μια εποχή που οι άνθρωποι είναι πιο αλληλο-συνδεδεμένοι μα συνάμα και πιο απομονωμένοι από ποτέ, πώς θα μπορούσαμε να έρθουμε κοντά ο ένας στον άλλο; Αρκεί ο λόγος; Και αν όχι, σε ποια άλλα μέσα πρέπει να ανατρέξουμε; Τι μετατόπιση πρέπει να συμβεί μέσα μας, χρονικά και συναισθηματικά για να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε πραγματικά;

Ο συγγραφέας

Ο Σαμ Στάινερ γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ. Έργα του έχουν διακριθεί πολλές φορές στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρώπη. Το “ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ ΛΕΜΟΝΙΑ” γράφτηκε το 2015 και έκανε πρεμιέρα στο Warwick Arts Centre. Έπειτα συνέχισε στο National Student Drama Festival, όπου και κέρδισε τρία βραβεία κριτικής επιτροπής. Από εκεί και πέρα, συνέχισε και διακρίθηκε στα Latitude Festival και Edinburgh Festival Fringe. Μέχρι σήμερα έχει ανέβει σε πολλές χώρες στην Ευρώπη.

Συντελεστές

Κείμενο: Σαμ Στάινερ

Μετάφραση: Χάρης Θώμος

Σκηνοθεσία: Χάρης Θώμος

Χορογραφία - διδασκαλία κίνησης: Μαριάνθη Ψωματάκη

Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Καβαλιώτη

Πρωτότυπη Μουσική: Δημήτρη Τασούδης

Σχεδιασμός φωτισμών: Ελένη Ντάγκα

Ειδικές κατασκευές σκηνικών: Θάνος Καρώνης

Κατασκευή κοστουμιών: Κική Κρανιώτη

Φωτογραφίες: Λευτέρης Τσινάρης

Επιμέλεια video - trailer: Στέργιος Φουρκιώτης

Οργάνωση παραγωγής: Απόστολος Λιάπης

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Απόστολος Λιάπης

Παραγωγή: Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon

Επί σκηνής: Έλενα Δαμίγου, Δημήτρης Κρίκος

Παρασκευή 17 και Σάββατο 18 Φεβρουαρίου στις 21:15

ΔΙΆΡΚΕΙΑ ΠΑΡΆΣΤΑΣΗΣ

75’ λεπτά (χωρίς διάλειμμα)

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ – ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ

Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon

Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 - 20:30

Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου

Τηλ: 2314014430

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στον χώρο της εκδήλωσης. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δίνονται με βάση τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς τον χώρο της εκδήλωσης, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο κατά την είσοδο στην παράσταση.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Ο Πολυχώρος Τέχνης Alte Fablon βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης (επί της γωνίας των οδών Φιλίππου 71 με Χριστοπούλου) και δίνει χρώμα και έμπνευση με τις πολύμορφες δράσεις και εκδηλώσεις του!

Αποτελείται από τρεις χώρους. Στο ισόγειο λειτουργεί ένα υψηλής αισθητικής καφέ, το οποίο αποτελεί και το σημείο αναφοράς για όλους τους ανθρώπους που συμμετέχουν στα εργαστήρια του χώρου (και όχι μόνο).

Στους δύο χώρους (υπόγειο και πατάρι) λειτουργούν εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες. Στον υπόγειο χώρο, εκτός από εργαστήρια, λειτουργεί μια μικρή εναλλακτική σκηνή όπου εκεί παρουσιάζονται κάθε χρόνο ένα με δύο θεατρικά έργα, είτε παραγωγής του Alte Fablon, είτε φιλοξενούμενων παραγωγών. Στο πατάρι λειτουργεί και δανειστική βιβλιοθήκη.

Ο Πολυχώρος λειτουργεί κάθε χρόνο από τον Σεπτέμβρη μέχρι και τον Ιούλιο (δηλαδή περίπου 10 μήνες). Τα εργαστήρια ξεκινούν τον Σεπτέμβρη και ολοκληρώνονται τον Ιούνιο. Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών γίνονται εκτάκτως και άλλες δράσεις (π.χ. εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων, θεματικά workshops, εικαστικές εκθέσεις, εκθέσεις φωτογραφίας).

Φιλίππου 71 & Χριστοπούλου, Κέντρο
2314 014430

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!