Ομορφιά | Ευεξία

Από 29€: Άλλαξε το Σώμα σου με το προηγμένο Dioni Bombing | Αγ. Σοφίας

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης, με το νέας γενιάς και παγκόσμια πρώτο στην Ελλάδα Dioni Bombing, σε όλο το Σώμα ή με επιλογή Περιοχών, για θεαματική μείωση του τοπικού λίπους και σύσφιξη του δέρματος, στο Κέντρο Αισθητικής «Dioni Luxury», στην Αγίας Σοφίας!

100,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-71%
Κερδίζεις
71,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
47

Από 29€: Άλλαξε το Σώμα σου με το προηγμένο Dioni Bombing | Αγ. Σοφίας

Από 29€ για 1 έως 9 Συνεδρίες Κρυολιπόλυσης, με το νέας γενιάς και παγκόσμια πρώτο στην Ελλάδα Dioni Bombing, σε όλο το Σώμα ή με επιλογή Περιοχών, για θεαματική μείωση του τοπικού λίπους και σύσφιξη του δέρματος, στο Κέντρο Αισθητικής «Dioni Luxury», στην Αγίας Σοφίας!

100,00€
29,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
47 Αγορές
-71% Έκπτωση
Κερδίζεις 71,00€

Κρυολιπόλυση με το νέας γενιάς και παγκόσμια πρώτο στην Ελλάδα Dioni Bombing

Με
 Επιλογή Περιοχών:

 • 29€ από 100€ για 1 Συνεδρία
 • 79€ από 300€ για 3 Συνεδρίες (26,33€/συνεδρία)
 • 89€ από 600€ για 6 Συνεδρίες (14,83€/συνεδρία)
 • 119€ από 900€ για 9 Συνεδρίες (13,22€/συνεδρία)

Πακέτα περιοχών:
- Κοιλιά & Μέση & Μπράτσα
- Μηροί & Γλουτοί & Γάμπες

* Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 20'-25'
* Κάθε συνεδρία αφορά μόνο ένα από τα δύο πακέτα περιοχών.
* Στα πακέτα των πολλαπλών συνεδριών μπορείς εάν το επιθυμείς να επιλέξεις διαφορετικό πακέτο περιοχών κάθε φορά.

Σε όλο το Σώμα:

 • 49€ από 140€ για 1 Συνεδρία
 • 99€ από 400€ για 3 Συνεδρίες (33€/συνεδρία)
 • 149€ από 750€ για 6 Συνεδρίες (24,83€/συνεδρία) 
 • 179€ από 1000€ για 9 Συνεδρίες (19,88€/συνεδρία)

* Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'
* Κάθε συνεδρία αφορά όλο το σώμα: Μπράτσα, Κοιλιά, Μέση, Μηροί, Γλουτοί, Γάμπες.

- Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνονται και στις δύο περιπτώσεις τα πακέτα των 3, 6 και 9 Συνεδριών, ανάλογα πάντα με την ηλικία, την ποιότητα του δέρματος και το μέγεθος του προβλήματος.

Dioni Bombing 
Το παγκόσμια πρώτο στην Ελλάδα πιστοποιημένο μηχάνημα! Μία κρυολιπόλυση νέας γενιάς και νέας τεχνολογίας για τη θεραπεία και την εξάλειψη του επίμονου ανεπιθύμητου λίπους, για το περίγραμμα του σώματος, χωρίς χειρουργική επέμβαση ή χρόνο διακοπής λειτουργίας.
Το ψύχος δεν είναι αισθητό και δεν έχει επίδραση σε άλλους ιστούς. Η ψύξη φτάνει στους -10°C. Με το μηχάνημα Dioni Bombing, μία ωριαία θεραπεία έχει θεαματικά αποτελέσματα, καθώς η καύση του λίπους και το νέο περίγραμμα του σώματος φαίνονται μέσα στον πρώτο κιόλας μήνα. Το λίπος αποβάλλεται από τον οργανισμό μέσω της λεμφικής παροχέτευσης. Το εξειδικευμένο προσωπικό του χώρου θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας προσαρμοσμένο μόνο για εσάς. Η θεραπεία είναι ανώδυνη και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές σας δραστηριότητες αμέσως μετά την κάθε συνεδρία.

Τι επιτυγχάνει:
- Μείωση τοπικού λίπους στα επιλεγμένα σημεία του σώματος, τα χέρια, τους γλουτούς, τη μέση, τους μηρούς και αδυνάτισμα στην κοιλιά
- Σύσφιξη του δέρματος
- Βελτιώνει εντυπωσιακά το περίγραμμα του σώματος

* Δες όλες τις Προσφορές του Κέντρου Αισθητικής «Dioni Luxury» με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

dioni-luxury.png
 • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 25/01/2023.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
 • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 282988.
 • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Εργαστήριο – Κέντρο Αισθητικής και Αδυνατίσματος, Dioni Luxury, δημιουργήθηκε για τις γυναίκες και τους άντρες που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με οικονομικό κόστος. Γι' αυτό και έχουν σχεδιάσει ένα φάσμα υπηρεσιών και προϊόντων που βασίζεται στην άμεση λήψη αποτελεσμάτων και στην πλήρη ικανοποίηση του πελάτη.

Η αποτελεσματικότητά τους, οφείλεται τόσο στα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα που διατίθενται στο Κέντρο, με πιστοποιήσεις και διεθνείς συστάσεις, όσο και στο αυστηρά καταρτισμένο προσωπικό που διαθέτει τις γνώσεις και παράλληλα έχει εκπαιδευτεί στις νέες υπηρεσίες τους.

Η ομάδα αποτελείται από διπλωματούχους Αισθητικούς και φιλικό προσωπικό, πρόθυμοι όλοι τους, να ακούσουν και να προσφέρουν, την υπηρεσία που πραγματικά χρειάζεται ο κάθε πελάτης.

Η παροχή των υπηρεσιών και προϊόντων, γίνεται με μακροπρόθεσμο ορίζοντα. Η πλήρης ικανοποίηση του πελάτη, η αγορά μόνο των υπηρεσιών που χρειάζεται και το εφικτό οικονομικό κόστος είναι η στοχοθέτηση, για τη λειτουργία του Εργαστηρίου – Κέντρου Αισθητικής και Αδυνατίσματος, Dioni Luxury.

Αγίας Σοφίας 42, Κέντρο
https://www.dionilux.gr/
2310 282988

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!