Προϊόντα

Από 39,90€: Κρέμα, Ορός και Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης, με Δωρεάν Αποστολή!



Από 39,90€ για την επαναστατική σειρά Καλλυντικών Προϊόντων με Υαλουρονικό Οξύ για Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ, της κορυφαίας Ιταλικής Εταιρείας Eldanμε ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα από τo Spa24.gr

Κρέμα Προσώπου, Ορός & Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης, για εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων, λάμψη, σύσφιξη της επιδερμίδας και βαθιά ενυδάτωση!

39,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
18

Από 39,90€: Κρέμα, Ορός και Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης, με Δωρεάν Αποστολή!



Από 39,90€ για την επαναστατική σειρά Καλλυντικών Προϊόντων με Υαλουρονικό Οξύ για Πρόσωπο, Λαιμό και Ντεκολτέ, της κορυφαίας Ιταλικής Εταιρείας Eldanμε ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε όλη την Ελλάδα από τo Spa24.gr

Κρέμα Προσώπου, Ορός & Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης, για εντυπωσιακή μείωση των ρυτίδων, λάμψη, σύσφιξη της επιδερμίδας και βαθιά ενυδάτωση!

39,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
18 Αγορές
  • 39,90€ από 60€ για 1 Προϊόν
  • 71,90€ από 120€ για 2 Προϊόντα
  • 99,90€ από 180€ για 3 Προϊόντα

- Η τιμή περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
- Επίλεξε όποια προϊόντα θέλεις (προτείνεται όλο το πακέτο για καλύτερα αποτελέσματα) από: Κρέμα Προσώπου, Ορό & Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης

Πώς το αποκτώ;
1. Προχωράς στην αγορά με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους.
2. Στέλνεις email στο spa8080@gmail.com, με τα εξής στοιχεία: επιθυμητά προϊόντα, κωδικό του κουπονιού που αγόρασες, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση αποστολής, τηλέφωνο.
3. Το προϊόν φτάνει στον χώρο σου χωρίς κανένα επιπλέον κόστος!

- Χρόνος παράδοσης: έως 3 εργάσιμες ημέρες.
- Ισχύει και για αποστολή στην Κύπρο, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.
- Εξαιρούνται δυσπρόσιτες και απομακρυσμένες περιοχές όπου η παραλαβή θα πρέπει να γίνει από τοπικό κατάστημα courier.


Περιγραφή προϊόντων:

Κρέμα Προσώπου
Κρέμα υαλουρονικού οξέως με απαλή υφή που δημιουργήθηκε ειδικά για τις επιδερμίδες που αφυδατώνονται εύκολα και σχηματίζουν πρόωρες ρυτίδες

Λόγω των εξαιρετικών ιδιοτήτων του υαλουρονικού οξέος, αυτή η προηγμένη αντιγηραντική κρέμα επανόρθωσης συμβάλλει να μειωθούν οι γραμμές, οι ζάρες και οι ρυτίδες, ενώ βελτιώνει τη δομή και ελαστικότητα του δέρματος.

Η κρέμα περιέχει και αμυγδαλέλαιο το οποίο συμβάλλει στη ρύθμιση του μεταβολισμού των λιπιδίων και του νερού , επιβραδύνει τις διαδικασίες της γήρανσης, μαλακώνει την επιδερμίδα και την προστατεύει από τις εξωτερικές επιρροές .

Ειδικά παρασκευασμένη για ξηρά, πολύ ξηρά, και ώριμα δέρματα, παρέχει ενυδατική, θρεπτική και συσφικτική δράση.

Το υαλουρονικό οξυ συμβάλλει στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας, αυξάνει την υγρασία της, εξασφαλίζει αντιφλεγμονώδες και αναζωογονητικό αποτέλεσμα. Ο ισομερής σακχαρίτης παρατείνει την ενυδατική δράση της κρέμας. Το εκχύλισμα του χαμομηλιού (Мatricaria maritima) βοηθά στη διέγερση της μικροκυκλοφορίας, ενεργοποιεί το μεταβολισμό, διεγείρει την ανανέωση των κυττάρων και συμβάλλει στη λεύκανση της επιδερμίδας. Το σύμπλεγμα των βιταμινών Α και Ε προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες. Ως αποτέλεσμα της τακτικής χρήσης η επιδερμίδα γίνεται υγιή, ενύδατωμενη και λαμπερή, μειώνεται ο ερεθισμός και λειαίνονται οι ρυτίδες.

Χρήση: Μετά τον καθαρισμό και την τόνωση της επιδερμίδας απλώστε την κρέμα σε πρόσωπο και λαιμό κάνοντας ελαφρύ μασάζ .

Ποσότητα: 50ml

Ορός
Χάρη στις ιδιότητες του υαλουρονικού οξέος, ο ορός IALURON βοηθά στην παροχή ανώτερων ενυδατικών αποτελεσμάτων, μειώνοντας τις γραμμές, τις πτυχές και τις ρυτίδες.

Βοηθά στην ενίσχυση του περιγράμματος του προσώπου βελτιώνοντας τη δομή και τον τόνο του δέρματος,ενώ βελτιώνει την υφή και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Διεγείρει την ανανέωση της κυτταρικής σύνθεσης,και ενεργοποιεί την ένταση των ενδοδερμικών μεταβολικών διεργασιών.

Η τακτική χρήση αποκαθιστά την ισορροπία νερού και λιπιδίων των δερματικών στρωμάτων, βελτιώνει τον τόνο και φωτίζει την επιδερμίδα.

Η χρήση ορού μετά από επιθετικές αισθητικές επεμβάσεις μειώνει σημαντικά την περίοδο ανάρρωσης.

Απλώστε σε καθαρό πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ με απαλές κινήσεις μασάζ. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή πριν από την κρέμα IALURON

Ποσότητα: 30ml

Συμπύκνωμα Ενυδάτωσης
Το IALURON PURE ESSENCE αποτελεί ένα εντυπωσιακά εντατικό συμπλήρωμα υγρασίας που δημιουργεί ένα προστατευτικό φιλμ που αποτρέπει την εξάτμιση της υγρασίας και βοηθά στη διατήρηση της βέλτιστης ισορροπίας ενυδάτωσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ενυδατώνει βαθιά, ανοικοδομεί το δέρμα και μειώνει τις ρυτίδες.

Λόγω της ικανότητάς του να διεισδύει εύκολα στο δέρμα, το IALURON PURE ESSENCE μπορεί να προταθεί ως έγκυρη καλλυντική εναλλακτική λύση στην επεμβατική χειρουργική επέμβαση με υαλουρονικό οξύ.

Χρησιμοποιείστε μερικές σταγόνες και διανείμετε στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ.Εφαρμόστε με ένα απαλό μασάζ μέχρι να απορροφηθεί πλήρως

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του ή ως μέρος της αγωγής σας IALURON

Ποσότητα: 10ml

  • Ισχύει έως 30/06/2021.
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1, 2 ή 3 προϊόντα, ανάλογα με την επιλογή σας.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Αφού πραγματοποιήσετε την αγορά σας, είναι απαραίτητη η αποστολή email στο spa8080@gmail.com, με τα εξής στοιχεία: επιθυμητά προϊόντα, ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, τηλέφωνο, κωδικό κουπονιού.
  • Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να στείλετε email στο spa8080@gmail.com

Το spa24.gr αποτελεί μια προέκταση της εισαγωγικής εταιρείας spabeautyline, η οποία ιδρύθηκε 17 Σεπτεμβρίου του 2004. Σκοπός της εξαρχής είναι να διαθέτει στην ελληνική αγορά προϊόντα υψηλής ποιότητας στο χαμηλότερο δυνατό κοστος. 

Για την επίτευξη αυτού του σκοπού έμπειρα στελέχη της εταιρείας, άριστοι γνωστές των καλλυντικών και προϊόντων ομορφιάς οργώνουν όλη την Ευρώπη όπου επισκέπτονται εκθέσεις καλλυντικών (όπως η Cosmoprof στην Μπολόνια που θεωρείται η καλύτερη στον χώρο και έχει ετήσια παρουσία).

Αφού έχει γίνει η πρώτη αξιολόγηση, τα στελέχη της εταιρείας επισκέπτονται τις εγκαταστάσεις τους για να ελέγξουν όλη τη διαδικασία παραγωγής (από τις πρώτες ύλες, τα μικροβιολογικά εργαστήρια, την επεξεργασία, το πακετάρισμα, τους χώρους φύλαξης). Εφόσον τηρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις, ξεκινά η σκληρή διαπραγμάτευση των τιμών, η οποία μπορεί να διαρκέσει και μήνες προκειμένου το spa.gr να πετύχει το καλύτερο για εσάς αποτέλεσμα και να έχετε το καλύτερο προϊόν στη χαμηλότερη τιμή. 

https://www.spa24.gr/

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ