Αθήνα

Από 27€ για Καθαρισμό Εστίας & Καμινάδας Τζακιού | Αττική

Από 27€ για Καθαρισμό Εστίας & Καμινάδας Τζακιού Ανεξαρτήτως Ορόφων, για αποδοτικότερη λειτουργία και ασφάλεια, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
16

Από 27€ για Καθαρισμό Εστίας & Καμινάδας Τζακιού | Αττική

Από 27€ για Καθαρισμό Εστίας & Καμινάδας Τζακιού Ανεξαρτήτως Ορόφων, για αποδοτικότερη λειτουργία και ασφάλεια, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

16 Αγορές
  • 27€ για Καθαρισμό Εστίας & Καμινάδας Τζακιού, Ανεξαρτήτως Ορόφων
  • 49,90€ για Καθαρισμό Εστιών & Καμινάδων 2 Τζακιών, Ανεξαρτήτως Ορόφων

* H προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ευθύγραμμες καμινάδες με πολύ ελαφριά κλίση.
* Για καθαρισμό ενεργειακού τζακιού υπάρχει extra χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης).

* Δες όλες τις Προσφορές της «Mpakis Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Ο καθαρισμός καμινάδας τζακιού πραγματοποιείται με ειδική βούρτσα & ευλύγιστες ράβδους και χωρίς τη χρήση χημικών, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας για την υγεία μικρών παιδιών, ηλικιωμένων ή κατοικιδίων.

Η εστία σφραγίζεται με νάιλον ώστε να μην διαφεύγει καθόλου κάπνα στον χώρο σας. Η εταιρεία εγγυάται την απόλυτη καθαριότητα του χώρου σας ακόμα και με στρωμένα τα χαλιά σας!
Ο καθαρισμός καμινάδας γίνεται από κάτω προς τα επάνω (bottom up: μόνο όταν το επιτρέπει ο ευθειασμός της καμινάδας, ειδάλλως γίνεται από πάνω προς κάτω), με ειδικές επαγγελματικές βούρτσες, χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στην ταράτσα και έτσι μπορεί να πραγματοποιηθεί όποτε θέλετε, ανεξαρτήτως καιρού!

Ο καθαρισμός καμινάδας είναι αποδεδειγμένα η πιο απαραίτητη εργασία που θα πρέπει να πραγματοποιούμε στο τζάκι μας μια φορά το χρόνο και αυτό γιατί η συντήρηση του, σχετίζεται άμεσα με την ασφάλεια μας, την ασφάλεια του σπιτιού και γενικότερα με την σωστή και αποδοτικότερη λειτουργία του.

Όταν καίγονται τα ξύλα, απελευθερώνεται πίσσα, ρητίνη και καπνιά. Αυτές οι ουσίες δημιουργούν ένα εύφλεκτο στρώμα που επικάθεται στην καμινάδα και το εσωτερικό του τζακιού και ονομάζεται πουρί. Το πουρί σε συνδυασμό με λίπη από τα ψησίματα, πρέπει να αφαιρεθεί. Αν μείνουν για πολύ χρόνο, αναφλέγονται προκαλώντας φωτιά στην καμινάδα, με κίνδυνο επέκτασης της πυρκαγιάς στο σπίτι. Όταν είναι καθαρή η καμινάδα και η εστία, τότε έχουμε καλύτερη καύση των ξύλων και απορρόφηση του καπνού. Ο σωστός καθαρισμός της καμινάδας, γίνεται μόνο με εργαλεία καθαρισμού και όχι με χημικά!

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mpakis-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00 | Σάββατο 8:00-18:00
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 6033442 ή 6947 798800 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
  • H προσφορά ισχύει αποκλειστικά για ευθύγραμμες καμινάδες με πολύ ελαφριά κλίση.
  • Για καθαρισμό ενεργειακού τζακιού υπάρχει extra χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης).
  • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική - Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.
  • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

O όμιλος επιχειρήσεων Μpakis Services Group διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του καταναλωτή. Η εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού κατατάσσει την εταιρεία στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με σταθερή ανάπτυξη.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η άμεση διαθεσιμότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς έκανε πραγματικότητα το όραμά της, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Στην Mpakis Services θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι, όπως συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και αερίου, οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον σε αυτοκίνητα, στρώμα, καναπέ, σαλόνι, χαλιά, απολύμανση – απεντόμωση, καθαρισμό τζακιού ανακαινίσεις όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει ενεργά, καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στη φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και με αυτόν τον τρόπο παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση στην επιχείρηση.

210 6033442 | 6947 798800

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!