Κατοικίδια

59€: Καθαρισμός Δοντιών Σκύλου, Οδοντόκρεμα και Κτηνιατρικός Έλεγχος!


59€ για Καθαρισμό Δοντιών Σκύλου, Οδοντόκρεμα & Γενικό Κτηνιατρικό Έλεγχο, στο Κτηνιατρείο «Αϊβαζίδης Ιάκωβος», στον Εύοσμο!

Κάνε την υπερπολύτιμη εξέταση που θα σώσει το σκυλί σου από συμπτώματα στοματικής δυσοσμίας, πλάκας, τερηδόνας, αλλά και από βλάβες στην καρδιά, στα νεφρά και στο ήπαρ!

59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
21

59€: Καθαρισμός Δοντιών Σκύλου, Οδοντόκρεμα και Κτηνιατρικός Έλεγχος!


59€ για Καθαρισμό Δοντιών Σκύλου, Οδοντόκρεμα & Γενικό Κτηνιατρικό Έλεγχο, στο Κτηνιατρείο «Αϊβαζίδης Ιάκωβος», στον Εύοσμο!

Κάνε την υπερπολύτιμη εξέταση που θα σώσει το σκυλί σου από συμπτώματα στοματικής δυσοσμίας, πλάκας, τερηδόνας, αλλά και από βλάβες στην καρδιά, στα νεφρά και στο ήπαρ!

59,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
21 Αγορές
  • 59€ για Καθαρισμό Δοντιών Σκύλου, Οδοντόκρεμα & Γενικό Κτηνιατρικό Έλεγχο!

    Γιατί είναι υπερπολύτιμος ο καθαρισμός Δοντιών για το σκυλί μας;
    Δυστυχώς, είναι αρκετοί οι άνθρωποι που αγνοούν ότι η καλή υγεία των δοντιών του σκύλου είναι από τις πιο σημαντικές φροντίδες που οφείλουμε να προσφέρουμε στα αγαπημένα μας τετράποδα, μέσω του κτηνιατρικού καθαρισμού των δοντιών τους.

    Οι συνέπειες, πέραν της κακής στοματικής υγιεινής, μπορεί να προκαλέσουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας στον σκύλο.

    Καταρχάς, έντονη δυσοσμία και η κακή αναπνοή, εναπόθεση πλάκας και τερηδόνας, φλεγμονή των ούλων, σπασμένα ή χαλαρά δόντια, επιπλέον δόντια ή διατήρηση δοντιών της νεαρής ηλικίας (νεογιλά δόντια), καθώς και δόντια που είναι αποχρωματισμένα ή που καλύπτονται με πέτρα.

    Επιπλέον, είναι πιθανό να προκληθεί μη φυσιολογικό μάσημα, να τρέχουν τα σάλια, να μην κλείνει καλά το στόμα, να πέφτει το φαγητό από το στόμα, καθώς και μειωμένη όρεξη ή άρνηση να φάνε.

    Ο μη καθαρισμός μπορεί να προκαλέσει πόνο μέσα ή γύρω από το στόμα, αιμορραγία από καθώς και διόγκωση των περιοχών γύρω από το στόμα. Εκτός από τα εμφανή συμπτώματα όμως, οι παραμένουσες λοιμώξεις της στοματικής κοιλότητας διασπείρονται μέσω της συστηματικής κυκλοφορίας του ζώου σε άλλα όργανα και μπορούν να προκαλέσουν βλάβες στην καρδιά, στους νεφρούς και στο ήπαρ.

    - Η οδοντόκρεμα χορηγείται για να συνεχίσουμε τη φροντίδα του σκύλου με απλή επάλειψη με το δάχτυλό μας (θα σας δοθούν οδηγίες από τον κτηνίατρο)
    - Ο γενικός κτηνιατρικός έλεγχος είναι ένας έλεγχος ρουτίνας υγείας του σκύλου

    • Ισχύει έως 30/09/2021.
    • Δευτέρα έως και Παρασκευή 09:30 έως 14:00 και 17:30 έως 21:00.
    • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο (1 σκυλί).
    • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
    • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
    • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση για ραντεβού, στα τηλέφωνα 2310 640559 ή 6977 734737, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού σας.
      Για αλλαγή ημέρας και ώρας ραντεβού, είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία με την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

    Στο Κτηνιατρείο «Αϊβαζίδης Ιάκωβος» στην περιοχή του Ευόσμου, θα βρεις έναν χώρο απόλυτης ασφάλειας και υγείας για τα κατοικίδιά σου!

    Ο Ιάκωβος Αϊβαζίδης ξεχωρίζει για την πείρα του, την αποτελεσματικότητα και φυσικά τη μεγάλη του αγάπη για τα ζώα.

    Ο σύγχρονος χώρος του προσφέρει κτηνιατρικές υπηρεσίες, pet shop, κουρέματα, συμβουλευτικές υπηρεσίες, τροφές, αξεσουάρ, παιχνίδια.

    Εδώ το αγαπημένο σου ζωάκι θα βρει το ασφαλές καταφύγιο που του αξίζει!

    Καραολή και Δημητρίου 194, Εύοσμος
    2310 640559 | 6977 734737

    Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
    Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

    • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
    • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

    Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

    Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ