Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Μουσικοχορευτική Παράσταση «Κατακλυσμός», τη νέα μεγάλη παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου!

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με μουσική, χορό και τραγούδι για μικρούς και μεγάλους, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, για 1 μόνο Παράσταση, Κυριακή 5 Απριλίου!

10,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
4,00€
Αγορές
31

Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Μουσικοχορευτική Παράσταση «Κατακλυσμός», τη νέα μεγάλη παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου!

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με μουσική, χορό και τραγούδι για μικρούς και μεγάλους, στο Θέατρο Αριστοτέλειον, για 1 μόνο Παράσταση, Κυριακή 5 Απριλίου!

10,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
31 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,00€
 • 6€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Κατακλυσμός», στο Θέατρο Αριστοτέλειον! - σε θέσεις Β Ζώνης

 • 7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παιδική Θεατρική Παράσταση «Κατακλυσμός», στο Θέατρο Αριστοτέλειον! - σε θέσεις Α Ζώνης (6 πρώτες σειρές)

  - Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο την ημέρα της παράστασης θα είναι 10€ για τη Β Ζώνη και 12€ για την Α Ζώνη.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης
Θέατρο Αριστοτέλειον (Εθνικής Αμύνης 2, απέναντι από τον Λευκό Πύργο)

- Κυριακή 5 Απριλίου - 15:00

- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου πριν την έναρξη της παράστασης (45 λεπτά νωρίτερα) ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση. Προτείνεται επίσης η παραλαβή της θέσης σας από το ταμείο του θεάτρου τις προηγούμενες ημέρες από την παράσταση της επιλογής σας, για αποφυγή αναμονής στο ταμείο και την εξασφάλιση της καλύτερης δυνατής θέσης (βάσει διαθεσιμότητας)

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού», το Πολιτιστικό Πάρκο παρουσιάζει τη νέα παιδική μουσικοχορευτική παράσταση «Κατακλυσμός» του Δημήτρη Λέντζου.

Συντελεστές
Μουσική:
Γιώργος Καγιαλίκος​, Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος​, Σκηνικά - Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά, Κινησιολογία - Χορογραφίες: Ανούσκα Οικονόμου​, Βοηθός χορογράφου: Άννα Κλιάφα, Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Γερογιάννη, Βασιλική Γεωργικοπούλου, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, ​Σάννυ - Στέλλα Μαλαγαρδή, Βλοτίνα Νουλέλλη, Χορεύουν:​ Όλγα Δουκουδάκη, Ίρις Λιακάκου, Μαρίζα Στέλλιου, Καραγκιοζοπαίχτης: Γιώργος Πολίτης, Οργάνωση Παραγωγής: Λιάνα Γαβριήλ​, Παραγωγή: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
«ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ»​
Η νέα παραγωγή του Πολιτιστικού Πάρκου
έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο Αριστοτέλειον θέατρο
 

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε το «Jazz for kids: Η ιστορία ενός ρυθμού», το Πολιτιστικό Πάρκο παρουσιάζει την νέα παιδική μουσικοχορευτική παράσταση «Κατακλυσμός» του Δημήτρη Λέντζου. 

Το γνωστό σε όλους βιβλικό θέμα, παρουσιάζεται αυτή τη φορά με πρωταγωνιστές τα ζώα, τα οποία παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους όταν ο Νώε λαμβάνει εντολή για έναν νέο κατακλυσμό. 

Η Κουκουβάγια με τη σοφία της αναλαμβάνει να οργανώσει τα ζώα που θα επιβιβαστούν στην κιβωτό και αναθέτει στην Αλεπού να φτιάξει τη λίστα των θηλαστικών, στο Φίδι τη λίστα των ερπετών, στην Πυγολαμπίδα τη λίστα των εντόμων και στην Κότα τη λίστα των πτηνών.​

Κι όλα αυτά κάτω από το άγρυπνο μάτι του Καραγκιόζη, επιστάτη της Κιβωτού, που συμμετέχει στην παράσταση με τρόπο καταλυτικό και σουρεαλιστικό!​

Θα είναι όμως οι λίστες πλήρεις; Κάθε ζώο έχει τον φίλο του, τον ανταγωνιστή του αλλά και την τροφή του… Ποιος όμως ευθύνεται για τους κατακλυσμούς;  

Μια πρωτότυπη θεατρική παράσταση με μουσική, χορό και τραγούδι για μικρούς και μεγάλους και στόχο την ευαισθητοποίηση όλων απέναντι στη φύση και τα ζώα. 

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

«Κατακλυσμός» του Δημήτρη Λέντζου​

Μουσική: Γιώργος Καγιαλίκος​

Σκηνοθεσία: Παναγιώτης Σπηλιόπουλος​

Σκηνικά - Κοστούμια: Λαμπρινή Καρδαρά

Κινησιολογία - Χορογραφίες: Ανούσκα Οικονόμου​

Βοηθός χορογράφου: Άννα Κλιάφα

Παίζουν και τραγουδούν οι ηθοποιοί: Χριστίνα Γερογιάννη,  Βασιλική Γεωργικοπούλου, Χριστίνα Κωνσταντινίδου, ​

Σάννυ - Στέλλα Μαλαγαρδή, Βλοτίνα Νουλέλλη,

Χορεύουν:​ Όλγα Δουκουδάκη, Ίρις Λιακάκου, Μαρίζα Στέλλιου

Καραγκιοζοπαίχτης: Γιώργος Πολίτης 

Οργάνωση Παραγωγής: Λιάνα Γαβριήλ​

Παραγωγή: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΚΟ 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:

5/4/2020 στις 03:00μ.μ.

Διάρκεια: 1 ώρα και 30 λεπτά

- Ισχύει μόνο για 05/04 στις 15:00.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στο ταμείο του θεάτρου έως 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης ή τις προηγούμενες ημέρες πριν την παράσταση.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Στην οδό Εθνικής Αμύνης 2 απέναντι από το Λευκό Πύργο, στο επιβλητικό κτήριο, σήμα κατατεθέν της πόλης, συστεγάζεται μαζί με το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος το Θέατρο Αριστοτέλειον.

Το Αριστοτέλειον που λειτούργησε για πρώτη φορά ως κινηματογράφος το 1967, υπήρξε όλα αυτά τα χρόνια, σταθμός στην διασκέδαση των Θεσσαλονικέων, ενώ επί σειρά ετών στην αίθουσα φιλοξενήθηκε το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

Κατά καιρούς έχει φιλοξενήσει τις καλύτερες ταινίες πρώτης προβολής, εκδηλώσεις των «Δημητρίων» και παραστάσεις της Όπερας Θεσσαλονίκης. Από το 2001 η διεύθυνση του Θεάτρου Αριστοτέλειον πέρασε στα χέρια του κυρίου Γισγάκη, ο οποίος προχώρησε στη ριζική ανακαίνιση του χώρου και στον εξοπλισμό του με τα κατάλληλα μέσα για την υποστήριξη και θεατρικών παραγωγών.

Το Αριστοτέλειον Θέατρο έχει χωρητικότητα 772 θέσεων, σε πλατεία, θεωρείο και εξώστη. Σήμερα φιλοξενεί τις μεγαλύτερες θεατρικές παραγωγές, συναυλίες και κάθε είδους καλλιτεχνική εκδήλωση.

Το Θέατρο Αριστοτέλειον είναι ένας ζωντανός καλλιτεχνικός οργανισμός. Αποτελεί χώρο έκφρασης για πλήθος ανθρώπων που το εμπιστεύονται όλα αυτά τα χρόνια.

Εθνικής Αμύνης 2 (απέναντι από τον Λευκό Πύργο)
https://aristoteleion.gr/
2310 262051

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 13/03/20
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 16/03/20
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!