Δραστηριότητες

59,90 από 90€: Κατάδυση (Scuba Diving) με Φωτογράφιση | Ακτή Καλογριάς


59,90€ από 90€ για 3ωρο Πρόγραμμα Κατάδυσης (Scuba Diving) για 1 Άτομο, με Υποβρύχια Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση, από τους πλήρως καταρτισμένους εκπαιδευτές της Σχολής Εκμάθησης Καταδύσεων «NGUE Diving Group», στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην Ακτή Καλογριάς!

90,00€
59,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-33%
Κερδίζεις
30,10€
Αγορές
32

59,90 από 90€: Κατάδυση (Scuba Diving) με Φωτογράφιση | Ακτή Καλογριάς


59,90€ από 90€ για 3ωρο Πρόγραμμα Κατάδυσης (Scuba Diving) για 1 Άτομο, με Υποβρύχια Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση, από τους πλήρως καταρτισμένους εκπαιδευτές της Σχολής Εκμάθησης Καταδύσεων «NGUE Diving Group», στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην Ακτή Καλογριάς!

90,00€
59,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
32 Αγορές
-33% Έκπτωση
Κερδίζεις 30,10€
 • 59,90€ από 90€ για 3ωρο Πρόγραμμα Κατάδυσης (Scuba Diving) για 1 Άτομο, με Υποβρύχια Φωτογράφιση & Βιντεοσκόπηση

Περιγραφή Δραστηριότητας
Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Κατάδυσης 3 ωρών για να ανακαλύψεις τον συναρπαστικό κόσμο του βυθού στα μαγευτικά γαλαζοπράσινα νερά της Ακτής Καλογριάς στη Σιθωνία Χαλκιδικής!

Ζήσε τη μαγευτική εμπειρία της κατάδυσης με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα που περιλαμβάνει μία διπλή κατάδυση γνωριμίας (Try Scuba) για 1 έως 8 Άτομα, με ενημέρωση & πρακτική προετοιμασία, δωρεάν παροχή καταδυτικού εξοπλισμού, υποβρύχια επαγγελματική φωτογράφιση, βιντεοσκόπηση & παράδοση του υλικού για να κρατήσεις ανεξίτηλες τις αναμνήσεις σου, με τους πλήρως καταρτισμένους και καταξιωμένους εκπαιδευτές της Σχολής Εκμάθησης Καταδύσεων «NGUE Diving Group» (Northern Greece Underwater Explorers)!

Στην προσφορά περιλαμβάνονται αναλυτικά:
- Έμπειρος εκπαιδευτής καταδύσεων
- Πρακτική και θεωρητική εξάσκηση για την δραστηριότητα
- Το σύνολο του καταδυτικού εξοπλισμού που θα χρησιμοποιηθεί
- Εγγραφή στο πρόγραμμα καταδύσεων εμπειρίας SSI Basic Diver
- Το σύνολο των φωτογραφιών και videos που θα παραδοθεί σε ψηφιακή μορφή


* Έλα όπως θα πήγαινες για μπάνιο στην παραλία!
* Απαραίτητη η επικοινωνία για προγραμματισμό της κατάδυσης στα τηλέφωνα 2311 116060 & 6978 116060, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
 • Ισχύει έως 30/09/2023.
 • Οι καταδύσεις πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή (δυνατότητα και για καθημερινές κατόπιν συνεννόησης), στη Σιθωνία Χαλκιδικής, στην Ακτή Καλογριάς.
 • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο και αφορά 1 Κατάδυση Γνωριμίας (Scuba Diving) & Υποβρύχια Φωτογράφιση-Βιντεοσκόπηση (παρέχεται εξοπλισμός).
 • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία για προγραμματισμό της κατάδυσης στα τηλέφωνα 2311 116060 & 6978 116060, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Πολιτική ακύρωσης
  • Ακύρωση 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας: Σας επιστρέφεται αυτόματα για την πλήρη τιμή της δραστηριότητας.
  • Ακύρωση μεταξύ 24 με 72 ώρες πριν από την ημερομηνία έναρξης της συμφωνηθείσας δραστηριότητας: Έχετε δικαίωμα επιστροφής 50%.
  • Ακύρωση 24 ωρών ή αργότερα είναι αυτό που ονομάζουμε ακυρώσεις τελευταίας στιγμής: Δε θα πραγματοποιηθούν επιστροφές.
  * Εάν η δραστηριότητα ακυρωθεί από τη συνεργαζόμενη επιχείρηση (λόγω καιρού, μη συμπλήρωσης ελάχιστων συμμετοχών, ανωτέρας βίας, κ.α.), το αντίτιμο της δραστηριότητας σας επιστρέφεται στο ακέραιο.

Εάν ψάχνεις τη διαφορετικότητα στον χώρο της κατάδυσης, τότε δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις τη συναρπαστική εμπειρία της κατάδυσης, γνωρίζοντας τον μαγικό κόσμο του βυθού!

Το NGUE Diving Group είναι ένα σύνολο καταδυτικών δραστηριοτήτων, υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών!

Το σύνολο των καταδυτικών δραστηριοτήτων έχει αποκλειστική σχέση με την αυτόνομη κατάδυση (scuba diving).

Η δραστηριότητα του NGUE Diving Group γεωγραφικά καλύπτει το σύνολο του ελλαδικού χώρου, ενώ υπάρχουν ήδη και σημαντικές δραστηριότητες εκτός Ελλάδος.

Το NGUE Diving Group ξεκίνησε και συνεχίζει από μία oμάδα δυτών που τους ενώνει ένας κοινός στόχος και ένα κοινό όραμα. Ο κοινός στόχος και το κοινό όραμα με δύο λέξεις είναι η «Διαφορετικότητα» και η «Αξία».

«Διαφορετικότητα» και «Αξία» στην παρεχόμενη καταδυτική εκπαίδευση, στο αποτέλεσμα των επαγγελματικών καταδύσεων, στον καταδυτικό εξοπλισμό και στην ανάπτυξη του καταδυτικού τουρισμού.

Το NGUE Diving Group έχει μία συνολική τοποθέτηση στο χώρο της κατάδυσης, η οποία χωρίζεται σε τέσσερις βασικούς τομείς:
- Σχολή Κατάδυσης
- Επαγγελματικές Καταδύσεις
- Καταδυτικός Εξοπλισμός
- Καταδυτικός Τουρισμός

Εάν ψάχνεις τη «Διαφορετικότητα» και την «Αξία» στον χώρο της κατάδυσης, τότε... NGUE Diving Group!

https://www.ngue.gr/
2311 116060 & 6978 116060

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ