Θέατρο | Συναυλίες

14€: Κάψε το Σενάριο Οn Tour στη Θεσσαλονίκη | Θέατρο Γης


14€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση «Κάψε το Σενάριο: On Tour» με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο!

Το αγαπημένο και μακροβιότερο αυτοσχεδιαστικό Comedy Show έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 14 Ιουνίου!

14,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
223

14€: Κάψε το Σενάριο Οn Tour στη Θεσσαλονίκη | Θέατρο Γης


14€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση «Κάψε το Σενάριο: On Tour» με τους Λάμπρο Φισφή, Δημήτρη Μακαλιά και Ζήση Ρούμπο!

Το αγαπημένο και μακροβιότερο αυτοσχεδιαστικό Comedy Show έρχεται στη Θεσσαλονίκη, στο Θέατρο Γης, την Τετάρτη 14 Ιουνίου!

14,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
223 Αγορές
  • 14για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση «Κάψε το Σενάριο: 10 Χρόνια Αποτυχίες On Tour», στο Θέατρο Γης

Ημερομηνία Παράστασης:
- Τετάρτη 14 Ιουνίου - 21:15

- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο την ημέρα της παράστασης θα είναι 15€.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Οι θέσεις είναι καθήμενων και δεν είναι αριθμημένες. Δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Συνιστάται προσέλευση στον χώρο 45 λεπτά πριν την έναρξη.


Τοποθεσία: Θέατρο Γης (Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη)

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμένο χιούμορ και ό,τι άλλο αποφασίσετε εσείς! Στις 14 Ιουνίου, η αγαπημένη σου αυτοσχεδιαστική κωμική παράσταση έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία μόνο παράσταση!

Σενάριο: Δεν υπάρχει
Σκηνικά: Δεν υπάρχουν
Κουστούμια: Δεν υπάρχουν
Σκηνοθεσία: Κοινό

Πώς λειτουργεί
Βήμα 1: Απόκτησε κουπόνια εισόδου από το GoldMall.gr επιλέγοντας έναν από τους τρόπους αγοράς και εξασφάλισε την είσοδό σου στην εκδήλωση στη χαμηλότερη τιμή.
Βήμα 2: Τα κουπόνια που αγόρασες θα τα βρεις στο Προφίλ σου.
Βήμα 3: Έρχεσαι στον χώρο της μουσικής παράστασης και επιδεικνύεις τα κουπόνια σου από κινητό ή εκτυπωμένα.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Φαντάσου μια παράσταση με σενάριο, ακριβά κουστούμια και ποιότητα. Τώρα ξέχασέ τα όλα αυτά και πάμε να μεταφερθούμε σε ένα comedy show που εσύ, ο θεατής, έχεις τον έλεγχο. Εσύ μπαίνεις στο ρόλο του σκηνοθέτη, σεναριογράφου ακόμα και ηθοποιού και ο Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς και Ζήσης Ρούμπος υπακούν στις πιο τρελές σου ιδέες.

Εδώ και 10 χρόνια η ομάδα του «Κάψε το Σενάριο» φτιάχνει tailor made παραστάσεις που δεν ενδιαφέρουν κανέναν. Σκηνές στο φεγγάρι, σαπουνόπερα στο Μεσαίωνα, το τέλος του κόσμου μέσα από τον Παπακαλιάτη, ένας Γερμανός, ένας Κύπριος και ένας Ρώσος σε μιούζικαλ. Όλα είναι πιθανά! Αρκεί να μην είναι σοβαρά!

To "Κάψε το Σενάριο" είναι η μακροβιότερη ομάδα αυτοσχεδιαστικής κωμωδίας στην Ελλάδα που ξεκίνησε το 2012 μέσα από το ομώνυμο πρόγραμμα του MEGA παρουσιάζοντας ένα εναλλακτικό comedy show που εισήγαγε στην Ελλάδα μορφές κωμωδίας όπως το Stand up Comedy και το Improv.

Η κωμωδία του "Κάψε το Σενάριο" βασίζεται στην διάδραση και τον αυτοσχεδιασμό, δίνοντας την δύναμη στον θεατή να ορίσει αυτό που θέλει να δει επιτρέποντάς του να φτιάξει μια παράσταση μοναδική και ανεπανάληπτη κάθε φορά. Μια παράσταση που οι κωμικοί ανεβαίνουν στην σκηνή και από τις εντολές του κοινού δημιουργούν από το μηδέν μια παράσταση χωρίς σενάριο, χωρίς πρόβες και πολλές φορές χωρίς ποιότητα.

Με πάνω από 800 παραστάσεις στο ενεργητικό τους, διαδικτυακά special και sold out περιοδείες, ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς και ο Ζήσης Ρούμπος παρουσιάζουν ένα αυτοσχεδιαστικό comedy show με καταιγιστικό ρυθμό, καμμένο χιούμορ και ότι άλλο αποφασίσει το κοινό. Στις 14 Ιουνίου, η αγαπημένη σου αυτοσχεδιαστική κωμική παράσταση έρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία μόνο παράσταση.

Ετοιμαστείτε για την πιο αποτυχημένη βραδιά της ζωής σας!

#KapsetoSenarioOnTour #10xronia @lambrosfisfis @dimitrismakalias @zissis_roumbos

Παίζουν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ζήσης Ρούμπος
Σενάριο: Δεν υπάρχει
Σκηνικά: Δεν υπάρχουν
Κουστούμια: Δεν υπάρχουν
Σκηνοθεσία: Κοινό

  • Ισχύει για Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 21:15.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Οι θέσεις είναι καθήμενων και δεν είναι αριθμημένες. Δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Συνιστάται προσέλευση στον χώρο 45 λεπτά πριν την έναρξη προς αποφυγή συνωστισμού και διάθεσης της καλύτερης δυνατής θέσης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Θέατρο Γης σας υπόσχεται αξέχαστες μουσικοθεατρικές νύχτες, μέσα σε ένα καταπράσινο φυσικό περιβάλλον, σε μια ονειρεμένη τοποθεσία στην Τριανδρία!

Το Θέατρο Γης μαζί με το Θέατρο Δάσους, αποτελούν τις δύο ανοιχτές σκηνές του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος.

Έχει αμφιθεατρικό σχήμα, έτσι ώστε όλοι οι επισκέπτες του να έχουν πλήρη ορατότητα στη σκηνή.

Έχει κατασκευαστεί στα πρότυπα των αρχαίων ελληνικών θεάτρων, έχει χωρητικότητα 4.332 θέσεων και την καλοκαιρινή περίοδο πραγματοποιείται πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Νταμάρι Τριανδρίας, Θεσσαλονίκη

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!