Σινεμά

6€ από 8€: Ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε» | Θερινό Cine Ελληνίς 2


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Ταράτσα Βελλιδείου) για την Ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε», μία ρομαντική κομεντί με την Έμα Τόμσον στον πιο... τολμηρό ρόλο της ζωής της & δυνατότητα για Parking!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
31

6€ από 8€: Ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε» | Θερινό Cine Ελληνίς 2


6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Ταράτσα Βελλιδείου) για την Ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε», μία ρομαντική κομεντί με την Έμα Τόμσον στον πιο... τολμηρό ρόλο της ζωής της & δυνατότητα για Parking!

8,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
31 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 6€ από 8€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Ελληνίς 2» (Ταράτσα Βελλιδείου) για την Ταινία «Καλή Τύχη Λίο Γκράντε»
  • 1,5€ από 3€ για Στάθμευση 1 Αυτοκινήτου για έως και 3 ώρες στο Parking του «Βελλιδείου» (δίπλα στην είσοδο του Cine «Ελληνίς»)! * Συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας

- Κάνε κλικ πάνω στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» και επίλεξε Ημέρα και Προβολή.
- Προβολές: Δευτέρα 04/07 έως και Τετάρτη 06/07 στις 23:00
- Εάν δεν βρίσκεις διαθέσιμη επιλογή προβολής, έχουν εξαντληθεί τα διαθέσιμα κουπόνια. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών.
- Πώς λειτουργεί το GoldMall.gr

- Σε περίπτωση άσχημων καιρικών φαινομένων ο θερινός κινηματογράφος «Ελληνίς» λειτουργεί κανονικά, καθώς διαθέτει μεγάλο υπόστεγο.
- Κατάλληλη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες από την είσοδο του parking με ασανσέρ.

Οδηγίες για την στάθμευση αυτοκινήτου: Εισέρχεστε με το αυτοκίνητό σας στο Parking του «Βελλιδείου», όπου παραλαμβάνετε την κάρτα στάθμευσης, την οποία παραδίδετε στο Ταμείο του Cine «Ελληνίς» για να σφραγιστεί και να σας επιστραφεί. Μετά την ολοκλήρωση της προβολής, τοποθετείτε την κάρτα στάθμευσης στο αυτόματο ταμείο του Parking για την τελική επικύρωση, ενώ το ίδιο κάνετε και κατά την έξοδό σας από το Parking, όπου την τοποθετείτε στην μπάρα εξόδου.


H ρομαντική κομεντί με την Έμα Τόμσον στον πιο... τολμηρό ρόλο της ζωής της.

«Καλή Τύχη Λίο Γκράντε»

Η Νάνσυ Στόουκς είναι μία συνταξιούχος εκπαιδευτικός, η οποία λαχταρά λίγη δράση και σεξ. Καλό σεξ. Και έχει ένα πλάνο γι’ αυτό: προσλαμβάνει έναν νεαρό σεξεργάτη, τον Λίο Γκράντε.
Παρόλο που ο σύζυγός της, ο Ρόμπερτ, παρείχε το σπίτι, την οικογένεια, κάτι που να θυμίζει ζωή, το καλό σεξ δεν ήταν ποτέ στο τραπέζι. Ο ίδιος πλέον δεν βρίσκεται στη ζωή, και η Νάνσυ ετοίμασε ένα σχέδιο: να αναζητήσει την περιπέτεια με τον Λίο Γκράντε, έναν σεξεργάτη. Η Νάνσυ υποδέχεται τον Λίο στο δωμάτιο ενός ανώνυμου ξενοδοχείου. Μοιάζει το ίδιο καλός με τις φωτογραφίες του, αλλά η Νάνσυ ούτε που φανταζόταν πως θα μπορούσαν να επικοινωνήσουν πέραν της συνεύρεσής τους. Ο Λίο έχει άποψη για τα πάντα, και παρόλο που δεν λέει πάντοτε την αλήθεια, η Νάνσυ νομίζει ότι της αρέσει. Και ακριβώς το ίδιο αισθάνεται και αυτός για εκείνη.

Η Νάνσυ αρχίζει να χαλαρώνει, καθώς μεγαλώνει η σεξουαλική της αυτοπεποίθηση. Κατά τη διάρκεια των ραντεβού τους, η δυναμική τους μεταβάλλεται και οι μάσκες πέφτουν.

H ρομαντική κομεντί με την Εμα Τόμσον στον πιο... τολμηρό ρόλο της ζωής της.

Ηνωμένο Βασίλειο, 2022
Παραγωγή: Ντέμπι Γκρέι, Εϊντριαν Πολιτόφσκι
Σκηνοθεσία: Σόφι Χάιντ
Σενάριο: Κέιτι Μπραντ
Φωτογραφία: Μπράιαν Μέισον
Μοντάζ: Μπράιαν Μέισον
Μουσική: Στίβεν Ρένικς
Πρωταγωνιστούν: Εμα Τόμσον, Ντάριλ ΜακΚόρμακ
Διάρκεια: 97 λεπτά
Διανομή: Tanweer

  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Το κουπόνι για το parking συνδυάζεται με την αγορά κουπονιού για την προβολή της Ταινίας και ισχύει για 1 αυτοκίνητο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού κατά την είσοδο σας σε εκτυπωμένη ή ηλεκτρονική μορφή.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την προβολή έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι προβολές είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η προβολή είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Το Cine Ελληνίς μπορεί να καυχιέται ότι είναι κομμάτι του κινηματογραφικού κόσμου της πόλης. Από το 1994, προσφέρει μοναδικές στιγμές σινεμά που μυρίζουν ποπ κορν, φέρνει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και αναβιώνει όλη τη μαγεία της προσμονής για κάθε καινούργια ταινία!

Η Ταράτσα του Βελλιδείου, η δεύτερη αίθουσα του Ελληνίς, με μια υπέροχη θέα όλης της πόλης, πίσω από το κινηματογραφικό πανί, γεμίζει τα καλοκαίρια με κινηματογραφικές εικόνες, συνδυάζοντας την παράδοση του θερινού σινεμά με όλες τις σύγχρονες τεχνικές προβολής και μοντέρνο εξοπλισμό.

Εξοπλισμένο με Ψηφιακή Προβολή και ήχο Dolby SR. 

Ο χώρος στεγάζεται ολόκληρος σε περίπτωση βροχής, δυνατότητα parking ακριβώς στο parking του Συνεδριακού Κέντρου Ι. Βελλίδης, κατάλληλη πρόσβαση για άτομα με ειδικές ανάγκες από την είσοδο του parking με ασανσέρ.

Σε περίπτωση που κρυώσετε ο χώρος διαθέτει κουβερτούλες για όσους έχουν ξεχάσει τις ζακέτες τους. 

Σε περίπτωση βροχής δεν μετακινείστε από τις θέσεις γιατί ο χώρος στεγάζεται ολόκληρος. Επίσης διαθέτει ανεμιστήρες. Προλάβετε το ηλιοβασίλεμα.

Λεωφ. Στρατού 11 (δίπλα στο «Βελλίδειο»), Κέντρο
2310 280828

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ