Άλλες πόλεις της Ελλάδας

Από 6€: Είσοδος στο Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini στη Λάρισα!


Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση του Παγκοσμίου Φήμης Ιταλικού Τσίρκου Acquatico Bonaccini! Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κάνει στάση στη Λάρισα, στη Νεάπολη, δίπλα στο Γηροκομείο, από 2 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, ψευδαισθήσεις, μάγους και τον καθηλωτικό Γύρο Του Θανάτου, που θα σου κόψει την ανάσα!

** Εκπτωτικά κουπόνια Εισόδου σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Το Τσίρκο διαθέτει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο ταμείο του μέχρι εξάντλησής τους.

14,00€
6,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
8,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
318

Από 6€: Είσοδος στο Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini στη Λάρισα!


Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση του Παγκοσμίου Φήμης Ιταλικού Τσίρκου Acquatico Bonaccini! Έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και κάνει στάση στη Λάρισα, στη Νεάπολη, δίπλα στο Γηροκομείο, από 2 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, ψευδαισθήσεις, μάγους και τον καθηλωτικό Γύρο Του Θανάτου, που θα σου κόψει την ανάσα!

** Εκπτωτικά κουπόνια Εισόδου σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Το Τσίρκο διαθέτει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο ταμείο του μέχρι εξάντλησής τους.

14,00€
6,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
318 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 8,00€
 • 6€ από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», σε θέση Πλατείας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 18:00
 • 6€ από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», σε θέση Πλατείας, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στις 20:30
 • 8€ από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», σε θέση Πλατείας, για Παραστάσεις τις Καθημερινές (Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή)
 • 10€ από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», σε θέση Πλατείας, για Παραστάσεις Σάββατο και Κυριακή 

- Εάν εξαντληθούν τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια για μία συγκεκριμένη παράσταση, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην κανονική τιμή στο ταμείο (έως εξάντλησής τους). 
- Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.

- Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών ανά ημέρα.
* Στις παραστάσεις δεν χρησιμοποιούνται ζώα.
* Ο χώρος θερμαίνεται και διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες.

- Η τιμή στο ταμείο του τσίρκου, την ημέρα της παράστασης είναι:για Θέση Πλατείας 14€ για τους ενήλικες και 12€ για παιδιά.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Συνιστάται να βρίσκεστε στον χώρο περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, για εύρεση καλύτερης δυνατής θέσης και αποφυγή συνωστισμού. 
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.

  - Αφού πατήσεις το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» επιλέγεις ημέρα και ώρα παράστασης.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

  Από 2 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου κάθε μέρα εκτός Τρίτης

  - Δευτέρα έως Σάββατο: 2 παραστάσεις στις 18:00 και στις 20:30
  - Κυριακές: 3 παραστάσεις στις 11:30, στις 18:00 και στις 20:30


  Acquatico Bonaccini (Νεάπολη Λάρισας, δίπλα στο Γηροκομείο, λαϊκή αγορά)
  Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να χωρέσει μία γυναίκα σε μία γυάλα ή πόσες στροφές γύρω από τον άξονά του μπορεί να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής ανά λεπτό; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα συγκλονιστικά θεάματα, που θα σου κόψουν την ανάσα, στην παράσταση του Acquatico Bonaccini που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
  Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, μάγους, ψευδαισθήσεις, χορογραφίες και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σας στη Λάρισα από 2 Δεκεμβρίου!
  Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σε αφήσουν άναυδο. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini!

  Acquatico Bonaccini 

  Το μεγάλο Ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

  Ξεκίνησε τις παραστάσεις του από τη Θεσσαλονίκη και τώρα έρχεται στη Λάρισα με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό, θα μαγέψει τους πάντες με κλόουν, ζογκλέρ, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται μπροστά στους μικρούς και μεγάλους φίλους, καθώς και πολλά άλλα νούμερα όλα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα.

  - Ισχύει από 2 Δεκεμβρίου έως και 11 Δεκεμβρίου, με επιλογή ημέρας και ώρας παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
  - Εάν εξαντληθούν τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια για μία συγκεκριμένη παράσταση, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην κανονική τιμή στο ταμείο (έως εξάντλησής τους).
  - Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.

  - Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  - Η είσοδος για παιδιά έως 2 ετών είναι δωρεάν.
  - Τις Τρίτες δεν πραγματοποιούνται παραστάσεις.
  - Η προσφορά είναι αποκλειστική και ισχύει μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
  - Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για περισσότερα άτομα.
  - Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο κατά την είσοδο στο τσίρκο.
  - Τα κουπόνια σας δεν είναι απαραίτητο να είναι σε διαφορετικά ονόματα για πολλαπλά άτομα. 
  - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο sales@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00. Σε διαφορετική περίπτωση, απαιτείται προσωπική σας επικοινωνία με τον διοργανωτή. 

  Το παραδοσιακό και πολυβραβευμένο ιταλικό τσίρκο Acquatico Bonaccini έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα! Με παράδοση και εμπειρία στην τέχνη του θεάματος για περισσότερες από 3 γενιές, το τσίρκο Acquatico Bonaccini προσφέρει εκπληκτικές παραστάσεις χωρίς να χρησιμοποιεί ζώα. Έχει δεχθεί πλήθος διακρίσεων και βραβείων σε διάφορα φεστιβάλ ανά τον κόσμο.

  Με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό, θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους!

  Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με:
  - ζογκλέρ
  - ακροβάτες
  - κλόουν
  - εναέριους ισορροπιστές
  - motor show
  - μάγους
  - ψευδαισθήσεις
  - χορογραφίες
  και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σου!

  Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σου κόψουν την ανάσα! Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini.

  Βίωσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία θεάματος με τον/την σύντροφό σου, την οικογένεια ή την παρέα σου και ανακάλυψε την καθηλωτική γοητεία ενός πραγματικού θεάματος!

  Νεάπολη Λάρισας, Δίπλα στο Γηροκομείο (Λαϊκή Αγορά)
  6983682227

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ