Θέατρο | Συναυλίες

Από 6€ για Είσοδο στο Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini | Ευκαρπία


Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση του Παγκοσμίου Φήμης Ιταλικού Τσίρκου Acquatico Bonaccini, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απέναντι από το Γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία, από 25 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, ψευδαισθήσεις, μάγους και τον καθηλωτικό Γύρο Του Θανάτου, που θα σου κόψει την ανάσα!

** Εκπτωτικά κουπόνια Εισόδου σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Το Τσίρκο διαθέτει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο ταμείο του μέχρι εξάντλησής τους.

14,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-57%
Κερδίζεις
8,00€
Αγορές
9497

Από 6€ για Είσοδο στο Ιταλικό Τσίρκο Acquatico Bonaccini | Ευκαρπία


Από 6€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Παράσταση του Παγκοσμίου Φήμης Ιταλικού Τσίρκου Acquatico Bonaccini, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, απέναντι από το Γήπεδο του Μακεδονικού, στην Ευκαρπία, από 25 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου!

Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, ψευδαισθήσεις, μάγους και τον καθηλωτικό Γύρο Του Θανάτου, που θα σου κόψει την ανάσα!

** Εκπτωτικά κουπόνια Εισόδου σε περιορισμένη διαθεσιμότητα. Το Τσίρκο διαθέτει εισιτήρια για όλες τις παραστάσεις στο ταμείο του μέχρι εξάντλησής τους.

14,00€
6,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
9497 Αγορές
-57% Έκπτωση
Κερδίζεις 8,00€
 • 6€ από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 18:15, σε θέση Πλατείας
 • 6 από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», την Τρίτη 25 Οκτωβρίου στις 20:30, σε θέση Πλατείας
 • 8 από 14€ για Είσοδο Παιδιού ή Ενήλικα στο «Circo Acquatico Bonaccini», από Τετάρτη 26 Οκτωβρίου έως Κυριακή 27 Νοεμβρίου, σε θέση Πλατείας

- Εάν εξαντληθούν τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια για μία συγκεκριμένη παράσταση, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην κανονική τιμή στο ταμείο (έως εξάντλησής τους). 
- Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.

- Αποκλειστική προσφορά Goldmall στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών ανά ημέρα. * Στις παραστάσεις δεν χρησιμοποιούνται ζώα.
* Ο χώρος θερμαίνεται και διατίθεται δωρεάν πάρκινγκ για τους πελάτες.

- Η τιμή στο ταμείο του τσίρκου, την ημέρα της παράστασης, για Θέση Πλατείας είναι 14€ για τους ενήλικες και 12€ για παιδιά.
- Αποκλειστική προσφορά Goldmall στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα εκπτωτικών κουπονιών ανά ημέρα. Το Τσίρκο διαθέτει στο ταμείο του εισιτήρια στην κανονική τιμή για όλες τις παραστάσεις μέχρι εξάντλησης τους.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Συνιστάται να βρίσκεστε στον χώρο περίπου 20 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης, για εύρεση καλύτερης δυνατής θέσης και αποφυγή συνωστισμού. 
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.

  - Αφού πατήσεις το κουμπί «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ» επιλέγεις ημέρα και ώρα παράστασης.

  ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ:

  Από 25 Οκτωβρίου έως 27 Νοεμβρίου κάθε μέρα εκτός Τρίτης
  (Την Τρίτη 25 Οκτωβρίου είναι η πρεμιέρα και θα υπάρξουν κανονικά παραστάσεις)

  - Δευτέρα έως Σάββατο: 2 παραστάσεις στις 18:15 και στις 20:30
  - Κυριακές: 3 παραστάσεις στις 11:30, στις 18:15 και στις 20:30


  Acquatico Bonaccini (Ευκαρπία, απέναντι από το Γήπεδο του Μακεδονικού)
  Έχεις αναρωτηθεί ποτέ πως μπορεί να χωρέσει μία γυναίκα σε μία γυάλα ή πόσες στροφές γύρω από τον άξονά του μπορεί να κάνει ένας μοτοσυκλετιστής ανά λεπτό; Αυτά είναι μόνο λίγα από τα συγκλονιστικά θεάματα, που θα σου κόψουν την ανάσα, στην παράσταση του Acquatico Bonaccini που έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
  Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με ζογκλέρ, ακροβάτες, κλόουν, μάγους, ψευδαισθήσεις, χορογραφίες και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σας στη Θεσσαλονίκη από 25 Οκτωβρίου!
  Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σε αφήσουν άναυδο. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini!

  Acquatico Bonaccini 

  Το μεγάλο Ιταλικό Circo Acquatico Bonaccini μετά την μεγάλη και επιτυχημένη περιοδεία του στην Ευρώπη, ξεκινά τις παραστάσεις του στην Ελλάδα από την Θεσσαλονίκη για το διάστημα από 25/10 έως 27/11, στην Ευκαρπία έναντι γηπέδου Μακεδονικού με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό, θα μαγέψει τους πάντες με κλόουν, ζογκλέρ, εναέριους ισορροπιστές και ριψοκίνδυνους ακροβάτες, motor show, το κορίτσι λάστιχο και τον διάσημο Transformer που μεταμορφώνεται μπροστά στους μικρούς και μεγάλους φίλους, καθώς και πολλά άλλα νούμερα όλα μέσα σε μια μεγάλη πισίνα.

  - Ισχύει από 25 Οκτωβρίου έως και 27 Νοεμβρίου, με επιλογή ημέρας και ώρας παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
  - Εάν εξαντληθούν τα διαθέσιμα εκπτωτικά κουπόνια για μία συγκεκριμένη παράσταση, μπορείτε να βρείτε εισιτήρια στην κανονική τιμή στο ταμείο (έως εξάντλησής τους).
  Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση στον χώρο τουλάχιστον 20 λεπτά πριν από την έναρξη της παράστασης.

  - Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  - Η είσοδος για παιδιά έως 2 ετών είναι δωρεάν.
  - Τις Τρίτες δεν πραγματοποιούνται παραστάσεις, με εξαίρεση την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, που αποτελεί την πρεμιέρα.
  - Η προσφορά είναι αποκλειστική και ισχύει μέχρι εξάντλησης των διαθέσιμων κουπονιών.
  - Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών για περισσότερα άτομα.
  - Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο κατά την είσοδο στο τσίρκο.
  - Τα κουπόνια σας δεν είναι απαραίτητο να είναι σε διαφορετικά ονόματα για πολλαπλά άτομα. 
  - Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο sales@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00. Σε διαφορετική περίπτωση, απαιτείται προσωπική σας επικοινωνία με τον διοργανωτή. 

  Το παραδοσιακό και πολυβραβευμένο ιταλικό τσίρκο Acquatico Bonaccini έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα!
  Με παράδοση και εμπειρία στην τέχνη του θεάματος για περισσότερες από 3 γενιές, το τσίρκο Acquatico Bonaccini προσφέρει εκπληκτικές παραστάσεις χωρίς να χρησιμοποιεί ζώα. Έχει δεχθεί πλήθος διακρίσεων και βραβείων σε διάφορα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. 
  Με ένα πρόγραμμα εμπνευσμένο και θεματοποιημένο από το νερό, θα μαγέψει τους μικρούς και μεγάλους φίλους!
  Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα με: 
  - ζογκλέρ
  - ακροβάτες
  - κλόουν
  - εναέριους ισορροπιστές
  - motor show
  - μάγους 
  - ψευδαισθήσεις
  - χορογραφίες 
  και πολλές εκπλήξεις πρόκειται να αγκαλιάσει τις βραδιές σου!
  Επιδέξιοι τεχνίτες με θεαματικά κόλπα θα σου κόψουν την ανάσα. Εξέχουσα θέση ανάμεσα στα νούμερα κατέχει ο περίφημος Γύρος του Θανάτου, που εκτελείται από τον ίδιο τον ιδιοκτήτη του τσίρκου Jurgen Bonaccini.
  Βίωσε μία ανεπανάληπτη εμπειρία θεάματος με τον/την σύντροφό σου, την οικογένεια ή την παρέα σου και ανακάλυψε την καθηλωτική γοητεία ενός πραγματικού θεάματος!

  Περιφερειακή Οδός - Γήπεδο Μακεδονικού, Ευκαρπία
  6983682227

  Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
  Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

  Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

  Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

  Δείτε σχετικές προσφορές!