Θέατρο | Συναυλίες (Όλα)

6,50€ για την Παράσταση «Τελευταία Εκπομπή» | LightBox Bar Theater

Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

6,50€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τελευταία Εκπομπή», ένας καυστικός... ραδιοφωνικός μονόλογος με τον Σταύρο Δουκουζγιάννη, σε Κείμενο Δαμιανού Φαρμάκη!

Έρχεται στο LightBox Bar Theater, έναν ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό πολυχώρο στο κέντρο της πόλης (Άνω Λαδάδικα), από 17 Φεβρουαρίου!

6,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
24

6,50€ για την Παράσταση «Τελευταία Εκπομπή» | LightBox Bar Theater

Εισιτήρια για Θέατρο στη χαμηλότερη τιμή, αποκλειστικά στο Goldmall.gr!

6,50€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τελευταία Εκπομπή», ένας καυστικός... ραδιοφωνικός μονόλογος με τον Σταύρο Δουκουζγιάννη, σε Κείμενο Δαμιανού Φαρμάκη!

Έρχεται στο LightBox Bar Theater, έναν ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό πολυχώρο στο κέντρο της πόλης (Άνω Λαδάδικα), από 17 Φεβρουαρίου!

6,50€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
24 Αγορές
  • 6,50€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Τελευταία Εκπομπή», στο LightBox Bar Theater στο κέντρο!


Ημέρα & Ώρα Παράστασης
LightBox Bar Theater (Κατούνη 30, Κέντρο - Άνω Λαδάδικα)

- Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 18 Φεβρουαρίου - 21:30
- Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου - 21:30
- Τρίτη 25 Φεβρουαρίου - 21:30

Το LightBox Bar Theater και η Δια Βίου Θεάτρων Σκηνή παρουσιάζουν το έργο “Tελευταία εκπομπή” του Δαμιανού Φαρμάκη. Ένας καυστικός μονόλογος με τον Σταύρο Δουκουζγιάννη με λεπτό χιούμορ, που συγκινεί και ζωντανεύει τη φαντασία των θεατών!

Συντελεστές
Κείμενο:
Δαμιανός Φαρμάκης, Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Δουκουζγιάννης, Δαμιανός Φαρμάκης, Στίχοι/Πρωτότυπη μουσική: Δαμιανός Φαρμάκης, Δημόσιες Σχέσεις - Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου
Ερμηνεύει ο Σταύρος Δουκουζγιάννης
Συμμετέχουν με τις φωνές τους αλφαβητικά οι
: Ζωή Αράπογλου, Γιάννης Ρακιτζής, Δημήτρης Τριχάκης, Σοφία Υφαντή, Δαμιανός Φαρμάκης

Τελευταία Εκπομπή
Ένας καυστικός μονόλογος του Δαμιανού Φαρμάκη
Ερμηνεύει ο Σταύρος Δουκουζγιάννης
Για 4 μόνο παραστάσεις
Στο LightBox Bar Theater

Το LightBox Bar Theater και η Δια Βίου Θεάτρων Σκηνή παρουσιάζουν το έργο “Η τελευταία εκπομπή” του Δαμιανού Φαρμάκη. Ένας καυστικός μονόλογος με τον Σταύρο Δουκουζγιάννη με λεπτό χιούμορ, που συγκινεί και ζωντανεύει τη φαντασία των θεατών.

Λίγα λόγια για το έργο:

Ο Σταύρος είναι ένας πολύ επιτυχημένος και αγαπητός πενηντάρης ραδιοφωνικός παραγωγός, με την εκπομπή του να έχει περίπου για τρεις δεκαετίες πιστούς ακροατές. Ένα τηλεφώνημα όμως έρχεται να ταράξει τα νερά. Ένα ντόμινο τραγελαφικών τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων θα τον κάνει να αναθεωρήσει την ματιά του απέναντι στην πραγματικότητα.

Ταυτότητα παράστασης:

Κείμενο: Δαμιανός Φαρμάκης

Σκηνοθετική επιμέλεια: Σταύρος Δουκουζγιάννης, Δαμιανός Φαρμάκης

Στίχοι / Πρωτότυπη μουσική: Δαμιανός Φαρμάκης

Δημόσιες Σχέσεις - Επικοινωνία: Έρη Χριστοφορίδου

H ηχογράφηση έγινε στο στούντιο Brilliant Sound

Σε συνεργασία με την Δια Βίου Θεάτρων Σκηνή

Ερμηνεύει ο Σταύρος Δουκουζγιάννης

Συμμετέχουν με τις φωνές τους αλφαβητικά οι: Ζωή Αράπογλου, Γιάννης Ρακιτζής, Δημήτρης Τριχάκης, Σοφία Υφαντή, Δαμιανός Φαρμάκης

Πληροφορίες:

Χώρος: Lightbox at The Hub House (Κατούνη 30 - Άνω Λαδάδικα)

Πρεμιέρα: 17 Φεβρουαρίου 2020

Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310 511 509

Παραστάσεις: 17, 18 Φεβρουαρίου και 24, 25 Φεβρουαρίου

Ημέρες & ώρες παραστάσεων: Δευτέρα και Τρίτη στις 21:30

- Ισχύει για 17/02, 18/02, 24/02 και 25/02 στις 21:30, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού σας.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού του κουπονιού σε κινητό ή εκτυπωμένο, στην είσοδο του χώρου πριν την έναρξη της παράστασης 
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, εκεί που χτίστηκε το 1925 το πρώτο εμπορικό κέντρο, στεγάζεται σήμερα η πιο φρέσκια και ενδιαφέρουσα πρόταση της πόλης. Ένα διώροφο διατηρητέο το οποίο ανακατασκευάστηκε και από τον Δεκέμβριο του 2019 άνοιξε τις πόρτες του στο κοινό, προσκαλώντας το να ζήσει μία μοναδική εμπειρία!

Στο ισόγειο του κτηρίου βρίσκεται το The Hub House, μία Casual καθημερινή εκδοχή του Χάρλεμ των 60's στη Θεσσαλονίκη των 20's.

Κάπου εδώ γεννιούνται οι μύθοι, με μια βόλτα στα μυστικά σοκάκια της πόλης μας, εκεί που η ψυχή χορεύει ελεύθερη και το ποτό ρέει άφθονο! Οι νύχτες αποκτούν διαφορετικότητα, ιδιομορφία, ελευθερία, ενώ σας προσφέρονται street food & casual drinks!

Στον 2ο όροφο έχει δημιουργηθεί ένα Live Stage, το Lightbox, που θα προσφέρει ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, έκφρασης, δράσης και δημιουργικότητας. Οι live εμφανίσεις καλλιτεχνών και συγκροτημάτων, οι θεατρικές παραστάσεις ενηλίκων καθώς και παιδικές θα κυριαρχούν στον χώρο.

Είναι ένας χώρος πλήρως εξοπλισμένος με συστήματα ήχου και φωτισμού ώστε να πληρεί όλες τις προδιαγραφές για την ύψιστη παρουσία του πολιτισμικού περιεχομένου κάθε είδους. Διατίθεται για θεατρικές παραστάσεις, εικαστικές εκθέσεις, παρουσιάσεις βιβλίων, θεατρικές παραστάσεις από ανεξάρτητους θιάσους καθώς και για εταιρικές εκδηλώσεις.

Κατούνη 30, Άνω Λαδάδικα, Κέντρο
2310 511509

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ