Σινεμά

5€: Ταινία «Η Σκύλα» του Φριτζ Λανγκ, στο Θερινό Cine Απόλλων!


5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Η Σκύλα», ένα αρχετυπικό φιλμ νουάρ του σπουδαίου Φριτζ Λανγκ

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
17

5€: Ταινία «Η Σκύλα» του Φριτζ Λανγκ, στο Θερινό Cine Απόλλων!


5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Η Σκύλα», ένα αρχετυπικό φιλμ νουάρ του σπουδαίου Φριτζ Λανγκ

5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
  • 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Θερινό «Cine Απόλλων» για την Ταινία «Η Σκύλα» του Φριτζ Λανγκ!

Ημέρες & Ώρες Προβολής

Δευτέρα 28/09 στις 20:45

Ο μεγαλοφυής του γερμανικού κινηματογραφικού εξπρεσιονισμού Φριτζ Λανγκ, μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τη δημοφιλή νουβέλα του Ζορζ ντε Λα Φουσαρντιέρ, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Έντουαρντ Τζ. Ρόμπινσον και την εντυπωσιακή Τζόαν Μπένετ. Ένα αρχετυπικό φιλμ νουάρ, που σηματοδοτεί μία από τις πρώτες αγγλόφωνες ταινίες του δημιουργού, από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

«Η Σκύλα» (1945)

Ένας παντρεμένος ταμίας τράπεζας ερωτεύεται μια νέα γυναίκα, η οποία νομίζει ότι εκείνος είναι μεγάλος ζωγράφος και δέχεται να γίνει ερωμένη του. Μαζί με τον εραστή της τον εκμεταλλεύονται όλο και περισσότερο, ώσπου η αλήθεια τελικά αποκαλύπτεται με τραγικές συνέπειες.

Ο μεγαλοφυής του γερμανικού κινηματογραφικού εξπρεσιονισμού Φριτζ Λανγκ, μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη τη δημοφιλή νουβέλα του Ζορζ ντε Λα Φουσαρντιέρ, με πρωταγωνιστές τον εξαιρετικό Έντουαρντ Τζ. Ρόμπινσον και την εντυπωσιακή Τζόαν Μπένετ. Ένα αρχετυπικό φιλμ νουάρ, που σηματοδοτεί μία από τις πρώτες αγγλόφωνες ταινίες του δημιουργού, από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού.

Το υπέροχο αυτό φιλμ νουάρ αποτελεί μία επιτυχημένη διασκευή, ενός επίσης σημαντικότατου καλλιτέχνη. Ο λόγος φυσικά για τον αγαπημένο Ζαν Ρενουάρ, που το 1931 γύρισε την ταινία «Η Σκύλα» (La Chienne) με το ίδιο θέμα.

Παραγωγή: Φριτζ Λανγκ
Σκηνοθεσία: Φριτζ Λανγκ
Σενάριο: Nτάντλεϊ Νίκολς
Φωτογραφία: Μίλτον Κράσνερ
Μοντάζ: Αρθουρ Χίλτον
Μουσική: Χ.Τζ. Σάλτερ
Πρωταγωνιστούν: Εντουαρντ Τζ. Ρόμπινσον, Τζόαν Μπένετ, Νταν Ντουρία
Διάρκεια: 103 λεπτά

  • Ισχύει για τις Προβολές: Δευτέρα 28/09 στις 20:45.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομo.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για ατομική χρήση, είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα εκτύπωσης, μπορείτε να δείξετε το κουπόνι από το κινητό σας στο ταμείο του κινηματογράφου και παράλληλα να παραδώσετε τον κωδικό του κουπονιού σας σε ένα φύλλο χαρτί γραμμένο από εσάς.

Έλα σε έναν καταπράσινο κήπο, έναν κινηματογραφικό παράδεισο, κρυμμένο καλά μέσα στα στενά του κέντρου της πόλης!

Εδώ μπορείτε να ζήσετε μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές, παρακολουθώντας μοναδικά αφιερώματα και ταινίες Α’ Προβολής, απολαμβάνοντας το ποτό ή το σνακ της επιλογής σας!

Μία καλοκαιρινή απόδραση στην καρδιά της Θεσσαλονίκης σας περιμένει και φέτος το καλοκαίρι! Οι λάτρεις του θερινού σινεμά θα τον λατρέψετε!

Σαρανταπόρου 4, Θεσσαλονίκη
https://cineapollon.gr/
2310 828642

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ