Θέατρο | Συναυλίες

10€ από 12€: Η Γιώτα Νέγκα Live | Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Καλοκαιρινή Συναυλία της Γιώτας Νέγκα, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Παρασκευή 16 Ιουνίου!

Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-17%
Κερδίζεις
2,00€
Αγορές
30

10€ από 12€: Η Γιώτα Νέγκα Live | Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών


10€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Καλοκαιρινή Συναυλία της Γιώτας Νέγκα, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών, την Παρασκευή 16 Ιουνίου!

Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού!

12,00€
10,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
30 Αγορές
-17% Έκπτωση
Κερδίζεις 2,00€
  • 10€ από 12 για Είσοδο 1 Ατόμου στην Καλοκαιρινή Συναυλία της Γιώτας Νέγκα, στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο την ημέρα της συναυλίας θα είναι 12€.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη μουσική παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες. Δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης. Συνιστάται έγκαιρη προσέλευση στον συναυλιακό χώρο για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.


Τοποθεσία: Μονή Λαζαριστών (Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη)

Ημέρα & Ώρα Παράστασης:
Παρασκευή 16 Ιουνίου - 21:30

Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού και, μέσα από τις υψηλής αισθητικής ερμηνείες της, στήνει με μεράκι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και αληθινό κέφι.

Συντελεστές
Μαζί της:
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι / Ενορχηστρώσεις
Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες / Ενορχηστρώσεις
Γιάννης Αγγελόπουλος (Γιαν Βαν): Τύμπανα
Κώστας Πατσιώτης: Μπάσο
Γιώργος Δούσος: Πνευστά
Βασίλης Μιχαηλίδης - Νίκος Κόλλιας - Κώστας Βάμβουκας: Ηχοληψία
Περικλής Μαθιέλλης: Φωτισμοί
Πέτρος Παράσχης: Artwork
Ελίνα Γιουνανλή: Φωτογραφίες
Ειρήνη Κότσιφα: Οργάνωση Παραγωγής

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους των Εισιτήριων

Καλοκαιρινή Συναυλία της Γιώτας Νέγκα,
στο Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών
Παρασκευή 16 Ιουνίου

Η Γιώτα Νέγκα, η μεγαλύτερη σύγχρονη λαϊκή ερμηνεύτρια, έρχεται στη Μονή Λαζαριστών την Παρασκευή 16 Ιουνίου σε μια παράσταση-κατάθεση ψυχής, μέσα από τραγούδια τόσο της προσωπικής της δισκογραφίας (Καλαντζόπουλος, Καραμουρατίδης, Μωραΐτης κ.ά.) όσο και κορυφαίων ερμηνευτών και δημιουργών.

Δωρική και δυναμική, με μια αυθεντική «μαγκιά» αλλά και τρυφερότητα στον τρόπο που εκφέρει τον λόγο της, η αγαπημένη τραγουδίστρια συναντιέται με τους θρύλους του λαϊκού μας τραγουδιού και, μέσα από τις υψηλής αισθητικής ερμηνείες της, στήνει με μεράκι μια βραδιά γεμάτη νοσταλγία αλλά και αληθινό κέφι. Το εύρος της φωνής της, ο ηλεκτρισμός που δημιουργεί στον χώρο σε συνδυασμό με το χαμόγελο, την ευθύτητα και την αβίαστη ερμηνεία της θα μιλήσουν κατευθείαν στην καρδιά μας σε ένα πρόγραμμα με αξεπέραστα λαϊκά, αλλά και έντεχνα τραγούδια.

Συντελεστές
Μαζί της:
Νίκος Κατσίκης: Μπουζούκι / Ενορχηστρώσεις
Κώστας Νικολόπουλος: Κιθάρες / Ενορχηστρώσεις
Γιάννης Αγγελόπουλος (Γιαν Βαν): Τύμπανα
Κώστας Πατσιώτης: Μπάσο
Γιώργος Δούσος: Πνευστά
Βασίλης Μιχαηλίδης - Νίκος Κόλλιας - Κώστας Βάμβουκας: Ηχοληψία
Περικλής Μαθιέλλης: Φωτισμοί
Πέτρος Παράσχης: Artwork
Ελίνα Γιουνανλή: Φωτογραφίες
Ειρήνη Κότσιφα: Οργάνωση Παραγωγής

  • Το κουπόνι εξασφαλίζει είσοδο στη συναυλία.
  • Ισχύει για Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 21:30.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης. Συνιστάται έγκαιρη προσέλευση στον συναυλιακό χώρο για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Η Μονή Λαζαριστών χτίστηκε το 1886 από τους μοναχούς του τάγματος του Αγίου Βικεντίου του Παύλου, που έγιναν γνωστοί ευρύτερα από την έδρα του τάγματος στην εκκλησία Saint-Lazare στο Παρίσι. Οι Λαζαριστές που πρωτοεμφανίστηκαν στην Ελλάδα περί το τέλος του 18ου - αρχές 19ου αιώνα είχαν ως κύριο στόχο, εκτός από τη φροντίδα και περίθαλψη των φτωχών, την μόρφωση των κληρικών και την εξάπλωση του καθολικισμού.

Η Μονή Λαζαριστών κρίθηκε ετοιμόρροπη το 1978, λόγω των καταστροφών που προκάλεσαν οι σεισμοί και εγκαταλείφθηκε. Το 1980 το κτίριο κηρύχθηκε διατηρητέο λόγω της ιστορικής αλλά και αρχιτεκτονικής του σημασίας. Το 1983 αγοράστηκε από το Ελληνικό Δημόσιο για τον εορτασμό των 2300 χρόνων της Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίστηκε Πολιτιστικό Κέντρο της Δυτικής Θεσσαλονίκης. Εντάχθηκε στο πρόγραμμα των μεγάλων έργων που πραγματοποιήθηκαν από τον Οργανισμό Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης "Θεσσαλονίκη 1997" και το 1996 ξεκίνησαν οι εργασίες αναστήλωσης και προσθήκης στο αρχικό κτίσμα. Το συγκρότημα της Μονής Λαζαριστών αποπερατώθηκε το 1997 και άρχισε σταδιακά να διατίθεται στο κοινό με την πραγματοποίηση θεατρικών παραστάσεων, συναυλιών, εκθέσεων και άλλων εκδηλώσεων.

Φεστιβάλ Μονής Λαζαριστών

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών διοργανώνεται κάθε καλοκαίρι στον εμβληματικό χώρο της Μονής Λαζαριστών και αποτελεί ένα μοναδικό από κάθε άποψη γεγονός: καλλιτεχνικό, επιμορφωτικό και ψυχαγωγικό.

Η πρώτη διοργάνωση έγινε στη Μονή Λαζαριστών τον Ιούνιο του 1992 με αφορμή την ανάδειξη του κτηρίου του «Ιεροσπουδαστηρίου των Λαζαριστών». Στα επόμενα χρόνια, κάθε καλοκαίρι πραγματοποιούνταν ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ με φόντο το ερειπωμένο κτίριο και με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου πολιτιστικού κέντρου. Το 2002 θεσμοθετείται και διοργανώνεται ένα πολύμορφο Φεστιβάλ με τα σημερινά χαρακτηριστικά του το οποίο εξελίσσεται συνεχώς.

Το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών εδώ και 29 χρόνια, κάθε χρόνο, φιλοξενεί εκατοντάδες καλλιτέχνες και δεκάδες παραστάσεις από όλο το φάσμα της καλλιτεχνικής παραγωγής, τις οποίες παρακολουθούν χιλιάδες θεατές. Προσπαθώντας να διατηρεί μια ζωντανή σχέση με το κοινό εξελίσσεται και ενσωματώνει τις νέες τάσεις και τις σύγχρονες εξελίξεις, φιλοδοξώντας να είναι σύγχρονο και ελκυστικό.

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται από την Αστική Εταιρεία της Μονής Λαζαριστών με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και του Δήμου Παύλου Μελά, ενώ έχει ενταχθεί στο επιχειρησιακό πρόγραμμα Μακεδονίας-Θράκης του ΕΣΠΑ που συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης).

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη (Μονή Λαζαριστών)
https://www.monilazariston.gr/
2310 589200

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!