Θέατρο | Συναυλίες

15€ από 20€: Γιάννης Πάριος Live στο Αμφιθέατρο Σίβηρης!


15€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Ο τροβαδούρος του έρωτα, με 50 χρόνια καταξιωμένης πορείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, για μία μόνο εμφάνιση, στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30!

20,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-25%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
449

15€ από 20€: Γιάννης Πάριος Live στο Αμφιθέατρο Σίβηρης!


15€ από 20€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής!

Ο τροβαδούρος του έρωτα, με 50 χρόνια καταξιωμένης πορείας στον χώρο της ελληνικής μουσικής σκηνής, για μία μόνο εμφάνιση, στο Φεστιβάλ Κασσάνδρας, Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30!

20,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
449 Αγορές
-25% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€

Είσοδος 1 Ατόμου στη Συναυλία του Γιάννη Πάριου, στο Αμφιθέατρο Σίβηρης, στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

  • 15€ από 20 για αγορές έως και Παρασκευή 19/08 στις 14:30

- Η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 20€.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της μουσικής παράστασης.

Πώς θα το αποκτήσω στην τιμή προσφοράς;
1. Εάν δεν είσαι ήδη μέλος του Goldmall.gr, μπορείς να κάνεις ΔΩΡΕΑΝ την εγγραφή σου ΕΔΩ
2. Κάνε κλικ στο «ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ».
3. Αγόρασε τα κουπόνια σου με την κάρτα σου σε ασφαλές τραπεζικό περιβάλλον χωρίς καμία επιπλέον χρέωση (από οποιαδήποτε τράπεζα).
4. Τα κουπόνια σου καταχωρούνται αυτόματα στο «Προφίλ» σου στο Goldmall.gr.
5. Επιδεικνύεις τα κουπόνια κατά την είσοδό σου από κινητό ή εκτυπωμένα.
* Εάν επιθυμείς να κάνεις τραπεζική κατάθεση ή μεταφορά μέσω e-banking, ρίξε μία ματιά στους Τρόπους Αγοράς.


Αμφιθέατρο Σίβηρης (Κασσάνδρα Χαλκιδικής)

- Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30

Το "φαινόμενο Πάριος", ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της Ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από τη πλούσια δισκογραφική του πορεία.

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ
Περιοδεία - Καλοκαίρι 2022

Το "φαινόμενο Πάριος", ο πιο ερωτικός τραγουδιστής και συνθέτης της γενιάς του, με τραγούδια αγαπημένα και χιλιοτραγουδισμένα, που έχουν μείνει πια στην ιστορία και αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον της Ελληνικής μουσικής, παρουσιάζει σε καλοκαιρινή περιοδεία ανά την Ελλάδα τις καλύτερες στιγμές από τη πλούσια δισκογραφική του πορεία.

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Με συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί σε μεγάλες μουσικές σκηνές, στάδια και θέατρα σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πάντα με μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, κατάφερε να είναι χαραγμένος ανεξίτηλα στη συνείδηση του κοινού, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει, τους στίχους και τη μουσική πολλών από τα οποία έχει γράψει ο ίδιος, και τα οποία έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.

Έχοντας διανύσει 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με συνέπεια, πάθος και αυθεντικότητα, δικαίως αποκαλείται "ο τροβαδούρος του έρωτα". Όλοι θα πρέπει, έστω μια φορά στη ζωή τους, να βιώσουν την εμπειρία να παραβρεθούν σε συναυλία του και να ακούσουν ζωντανά τον Γιάννη Πάριο. Να δονηθούν από τον εύθραυστο δυναμισμό των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, με όχημα την ιδιαίτερη φωνή του. Και να αποχωρήσουν... ερωτευμένοι, άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το "σήμερα", άλλοι με τη ζωή "που περνά και χάνεται".

Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας διαπεράσουν τα βέλη του...

Επί σκηνής τον συνοδεύουν νέοι ερμηνευτές καθώς και 10μελής ορχήστρα

Μαέστρος: Ντίνος Γεωργούτσος

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022

Ώρα έναρξης: 21.30

  • Ισχύει για Παρασκευή 19 Αυγούστου στις 21:30.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης.
  • Το κουπόνι σου το επιδεικνύεις είτε από το κινητό είτε εκτυπωμένο.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν τη συναυλία έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι συναυλίες είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η συναυλία είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Αμφιθέατρο Σίβηρης βρίσκεται στο πρώτο πόδι Χαλκιδικής (Κασσάνδρα) και κάθε καλοκαίρι από τον Ιούλιο έως τον Αύγουστο φιλοξενεί τις εκδηλώσεις Φεστιβάλ Κασσάνδρας.

Έχοντας περάσει 30 χρόνια, από το 1992 που ιδρύθηκε, το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους πολιτιστικούς θεσμούς της Βορείου Ελλάδος, έναν συνεκτικό ιστό ανάμεσα στον άνθρωπο και την τέχνη.

Κι αυτό γιατί στο πλαίσιο της δίμηνης λειτουργίας του (Ιούλιος, Αύγουστος), αναδεικνύει και καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιλογών από όλες τις μορφές της Τέχνης και της ανθρώπινης έκφρασης (μουσική, τραγούδι, θέατρο, χορός, εικαστικές παρεμβάσεις κ.α.), με προδιαγραφές που φροντίζει να κρατιούνται πάντοτε υψηλές και με καλλιτεχνικά δρώμενα και προτάσεις από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στη μακρόχρονη πορεία του το Φεστιβάλ έχει φιλοξενήσει σπουδαία ονόματα της ελληνικής αλλά και διεθνούς σκηνής, όπως Ray Charles, Joan Baez, B.B. King, James Brown, Diamanda Gallas, Goran Bregovic, Jan Garbarek, Cesaria Evora, Μίκη Θεοδωράκη, Δήμο Μούτση, Σταύρο Ξαρχάκο, Θάνο Μικρούτσικο, Διονύση Σαββόπουλο, Δήμητρα Γαλάνη, Μαρία Φαραντούρη, Γιώργο Νταλάρα, Άλκηστη Πρωτοψάλτη, Κώστα Μακεδόνα, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Νίκο Πορτοκάλογλου, Κώστα Χατζή, Σταμάτη Σπανουδάκη και πολλούς άλλους.

Την αίγλη τους προσδίδουν κάθε χρόνο στο θεσμό τα κορυφαία θεατρικά σχήματα της χώρας όπως το Εθνικό Θέατρο, το ΚΘΒΕ, το Θέατρο Τέχνης, η Εθνική Λυρική σκηνή και τα μεγαλύτερα ΔΗΠΕΘΕ, με αξιόλογες παραστάσεις και ηθοποιούς όπως Γιώργος Κιμούλης, Δημήτρης Αρώνης, Θύμιος Καρακατσάνης, Γιώργος Κωνσταντίνου, Πέτρος Φιλιππίδης, Βασίλης Τσιβιλίκας, Γιάννης Μπέζος, Κώστας Βουτσάς κ.α.

Το Φεστιβάλ Κασσάνδρας αποτελεί έναν δυναμικό θεσμό που αναπτύσσεται και εξελίσσεται διαρκώς, ένα εντευκτήριο αξιών και ιδεών, ένα σύγχρονο σταυροδρόμι πολιτισμού. Έναν θεσμό που αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει το χαμηλό γούστο, που αρνείται να διασκεδάσει χωρίς να παιδεύσει.

Αμφιθέατρο Σίβηρης, Κασσάνδρα Χαλκιδικής
https://www.kassandrafestival.gr/el/
23740 20064

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ