Θέατρο | Συναυλίες

7€ από 12€: Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Γιαγκίνηδες Live | Πολυχώρος WE


7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Γιαγκίνηδες Liveστον Πολυχώρο WE, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου!

Οι πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου θα παρουσιάσουν κομμάτια δικά τους αλλά και αγαπημένων συνθετών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

12,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
31

7€ από 12€: Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Γιαγκίνηδες Live | Πολυχώρος WE


7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Γιαγκίνηδες Liveστον Πολυχώρο WE, Παρασκευή 25 Νοεμβρίου!

Οι πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου θα παρουσιάσουν κομμάτια δικά τους αλλά και αγαπημένων συνθετών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν!

12,00€
7,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
31 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 7€ από 12€ για Είσοδο 1 Ατόμου στο Ρεμπέτικο Γλέντι με τους Γιαγκίνηδες Live, στον Πολυχώρο WE!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου - 21:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της συναυλίας είναι 12€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Συνιστάται η προσέλευση των θεατών 30 λεπτά πριν την έναρξη της συναυλίας για αποφυγή συνωστισμού και ορισμό καλύτερης δυνατής θέσης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο


Πολυχώρος WE (Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου 20)

Πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου, οι Γιαγκίνηδες επαναφέρουν το αυθεντικό ρεμπέτικο στοιχείο με τον φρέσκο αέρα της νιότης τους.
Θα παρουσιάσουν κομμάτια δικά τους αλλά και αγαπημένων συνθετών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν σε μία βραδιά που θα μείνει καιρό χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολουθήσουν.

Γιαγκίνηδες LIVE
Πολυχώρος WE 

Πρωτοστάτες του κινήματος της μουσικής του δρόμου, οι Γιαγκίνιδες επαναφέρουν το αυθεντικό ρεμπέτικο στοιχείο με τον φρέσκο αέρα της νιότης τους.
Οι Γιαγκίνιδες θα παρουσιάσουν κομμάτια δικά τους αλλά και αγαπημένων συνθετών από όλο το φάσμα του ρεμπέτικου, όπως μόνο αυτοί ξέρουν σε μία βραδιά που θα μείνει καιρό χαραγμένη στη μνήμη όσων την παρακολουθήσουν.
Οι ταλαντούχοι νεαροί έχουν αλωνίσει τους δρόμους των ελληνικών πόλεων και νησιών, προκαλώντας «χαμό» στα social media με εκατοντάδες χιλιάδες προβολές και αποκτώντας φανατικό κοινό σε όλη την Ελλάδα. Με αργά και σταθερά βήματα και σκληρή δουλειά, τα μέλη του γκρουπ Σπύρος Ζήσης και Παναγιώτης Σικλαφίδης, χτίζουν την πορεία τους, σε ένα δρόμο που οδηγεί σίγουρα στην επιτυχία.
Το όνομα του σχήματος είναι εμπνευσμένο από την μικρασιάτικη λέξη «Γιαγκίνι» που στην γλώσσα των ρεμπετών σημαίνει φλόγα στην καρδιά, ερωτική κάψα και πάθος.
Πρόσφατα κυκλοφόρησαν τον δίσκο τους "Άνθρωποι του δρόμου", ο οποίος έγινε πολύ γρήγορα αγαπητός, ενώ το νέο τους videoclip «Καταφερτζού» κυκλοφόρησε τον Αύγουστο του 2022.

- Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του Πολυχώρου WE. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στη συναυλία.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του Πολυχώρου WE.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Σε ένα εξαιρετικά κεντρικό σημείο της πόλης, δίπλα από τα πανεπιστήμια, δημιουργήθηκε το WE, ανοίγοντας τις πόρτες του στο κοινό τον Απρίλιο του 2015. Ένας ξεχωριστός, νεανικός πολυχώρος πολιτισμού και αθλητισμού, ο οποίος αποτελεί σημείο συνάντησης δημιουργικών και δραστήριων ανθρώπων, καθώς και πηγή έμπνευσης για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής, για μια νέα αστική συμπεριφορά και κουλτούρα.

Οι στόχοι του πολυχώρου WE είναι:
- Η παροχή υψηλής ποιότητας, καινοτόμων πολιτιστικών και αθλητικών υπηρεσιών.
- Η προώθηση της αξίας της πολιτιστικής και αθλητικής δραστηριότητας στην καθημερινή εξέλιξη και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.
- Η διάδοση εναλλακτικών, σύγχρονων και ανερχόμενων μορφών τέχνης και αθλητισμού.

Ο πολυχώρος WE στοχεύει πάντα στη δημιουργία μιας νέας εμπειρίας ψυχαγωγίας με σαφείς θέσεις και προτάσεις για την πολιτιστική και αθλητική ζωή της πόλης!

Έχει φιλοξενήσει έως τώρα εκατοντάδες πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις, δίνοντας πάντα το στίγμα μιας διαφορετικής ματιάς και κουλτούρας!

Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
https://www.weskg.gr/
2310 284700

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!