Εστιατόρια

-50%: Βραζιλιάνικο Γεύμα 2 Ατόμων | Picanha Meat and More | Λαδάδικα

15€ από 30€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο Φαγητού και Ποτού, στο Βραζιλιάνικο Εστιατόριο «Picanha Meat and More», στα Λαδάδικα!

Η Εθνική... βραζιλιάνικης γαστρονομίας στο πιάτο σου, με τις πιο premium ποικιλίες κρεατικών, προσεγμένες κοπές και ψήσιμο που αναδεικνύει όλα τα αρώματα και τους χυμούς του κρέατος!

30,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
15,00€
Αγορές
357

-50%: Βραζιλιάνικο Γεύμα 2 Ατόμων | Picanha Meat and More | Λαδάδικα

15€ από 30€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο Φαγητού και Ποτού, στο Βραζιλιάνικο Εστιατόριο «Picanha Meat and More», στα Λαδάδικα!

Η Εθνική... βραζιλιάνικης γαστρονομίας στο πιάτο σου, με τις πιο premium ποικιλίες κρεατικών, προσεγμένες κοπές και ψήσιμο που αναδεικνύει όλα τα αρώματα και τους χυμούς του κρέατος!

30,00€
15,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
357 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 15,00€
  • 15€ από 30€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο Φαγητού και Ποτού, στο Βραζιλιάνικο Εστιατόριο «Picanha Meat and More», στα Λαδάδικα!

    Το κουπόνι της Προσφοράς – αξίας 15€ – αφορά κατανάλωση για Γεύμα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, για συνολική αξία έως 30€ ανά 2 άτομα.
    Σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού των 30€, το τυχόν επιπλέον ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στην επιχείρηση.
    Η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις επιλογές του καταλόγου, συμπεριλαμβανομένων ποτών και αναψυκτικών.

* Το κουπόνι μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2310 555458 και εφόσον αναφέρετε ότι διαθέτετε κουπόνι GoldMall.
* Ισχύει για 2 άτομα με 1 κουπόνι ή 4 άτομα με 2 κουπόνια ανά κράτηση.

Δες ΕΔΩ τον Κατάλογο Φαγητού
Δες ΕΔΩ τον Κατάλογο Ποτών & Κρασιών

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

picanha-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 31/07/2022.
  • Τρίτη έως Κυριακή 13:00 έως 23:00.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Η προσφορά ισχύει για Dine in.
  • Ισχύει για έως 2 κουπόνια ανά κράτηση.
  • Το κουπόνι μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με τηλεφωνική κράτηση στο 2310 555458 και εφόσον αναφέρετε ότι διαθέτετε κουπόνι GoldMall. 
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για γεύμα 2 ή περισσότερων ατόμων. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως 2 κουπόνια ανά τραπέζι για κάθε 2 άτομα.
    Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 κουπόνια για 3 άτομα. Δεν μπορούν τα ίδια άτομα να χρησιμοποιήσουν περισσότερα από 1 κουπόνι στην ίδια επίσκεψη. Για κάθε κουπόνι που χρησιμοποιείται θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα άτομα στην κράτηση τουλάχιστον.
  • Δεν μπορεί να γίνει χρήση κουπονιού αν δεν υπάρχουν τουλάχιστον 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, πριν την παραγγελία σας.
  • Ο κατάλογος και το ωράριο του καταστήματος ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

Βραζιλία. Ποδόσφαιρο. Καρναβάλι του Ρίο. Καφές. Σάμπα.

Αν η μεγαλύτερη χώρα της Λατινικής Αμερικής έχει για κάτι να καυχιέται, είναι ότι όλα όσα συνθέτουν το πολιτισμικό της προφίλ αποτελούν μικρές ή μεγάλες απολαύσεις της ζωής.

Αν σε αυτά προσθέσεις και τη βραζιλιάνικη κουζίνα, η οποία πλέον συγκαταλέγεται στις πολύ σημαντικές του γαστρονομικού χάρτη, τότε δεν λείπει απολύτως τίποτα!

Εδώ και λίγα χρόνια, η Θεσσαλονίκη διαθέτει το «Picanha Meat & More», έναν γνήσιο εκπρόσωπο της βραζιλιάνικης γαστρονομικής φιλοσοφίας!

Η picanha είναι ένα από τα πιο τρυφερά και λαχταριστά μοσχαρίσια φιλέτα. Θα το διαπιστώσεις όταν θα το νιώσεις απλά να λιώνει στο στόμα σου!

Στο «Picanha» θα γευτείς τις πιο ιδιαίτερες και εκλεκτές ποικιλίες κρεατικών υψηλής ποιότητας, με προσεγμένες κοπές αλλά και ψήσιμο που αναδεικνύει όλα τα αρώματα και τους χυμούς του κρέατος.

Εδώ, δεν μπορείς παρά να απολαύσεις το ομώνυμο πιάτο «Picanha Angus Steak», την απόλυτη μπριζόλα, ένα κρέας που θα σου μείνει αξέχαστο, τόσο σε γεύση όσο και σε μέγεθος!

Μία ακόμη συναρπαστική επιλογή που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σου είναι αυτή του Assado De Tiras Angus Steak, εκλεκτά κομμάτια από μοσχαρίσια παϊδάκια κόντρα, σωστά αλατισμένο και ψημένο στην εντέλεια!

Και αν είσαι των Burgers, εδώ θα βρεις τις πιο premium, πεντανόστιμες και ψαγμένες επιλογές που αναδεικνύουν απόλυτα το κρέας που γεύεσαι. Μη χάσεις το Maracana Burger!

Παράλληλα, εδώ θα βρεις πολλά ακόμη παραδοσιακά πιάτα, με γεύσεις και αρώματα που θα σε ταξιδέψουν στη Βραζιλία.

Δοκίμασε τη Mandioca, το περίφημο βραζιλιάνικο ορεκτικό από τη ρίζα του ομώνυμου φυτού, που μοιάζει με τηγανιτές πατάτες. Και φυσικά το No1 street food της Βραζιλίας, τα φημισμένα Coxinha De Frango, λαχταριστές κροκέτες γεμισμένες με κρέμα τυριού και κοτόπουλο!

Picanha! Η Εθνική... βραζιλιάνικης γαστρονομίας στο πιάτο σου!

Αιγύπτου 3, Λαδάδικα
2310 555458

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ