Εστιατόρια

13,90€ από 28€ για Γεύμα 2 Ατόμων, στον «Κήπο» στην Άνω Πόλη!


13,90€ από 28€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο, στο φημισμένο Καφενείον - Μεζεδοπωλείον «Ο Κήπος», στην Άνω Πόλη (Τσινάρι)!

Μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης - για Χειμώνα και Καλοκαίρι - πλήρως ανανεωμένη, με φρέσκο αέρα και νέες ανατολίτικες γεύσεις!

28,00€
13,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
14,10€
Αγορές
45

13,90€ από 28€ για Γεύμα 2 Ατόμων, στον «Κήπο» στην Άνω Πόλη!


13,90€ από 28€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο, στο φημισμένο Καφενείον - Μεζεδοπωλείον «Ο Κήπος», στην Άνω Πόλη (Τσινάρι)!

Μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης - για Χειμώνα και Καλοκαίρι - πλήρως ανανεωμένη, με φρέσκο αέρα και νέες ανατολίτικες γεύσεις!

28,00€
13,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
45 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 14,10€
  • 13,90€ από 28€ για Γεύμα 2 Ατόμων, με Ελεύθερη Επιλογή από τον κατάλογο Φαγητού, στο φημισμένο Καφενείον - Μεζεδοπωλείον «Ο Κήπος», στην Άνω Πόλη (Τσινάρι)!

    * Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2310 224257, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.

Το κουπόνι της Προσφοράς – αξίας 13,90€ – αφορά κατανάλωση για Γεύμα & Ροφήματα με ελεύθερη επιλογή από τον κατάλογο, για συνολική αξία έως 28€ ανά 2 άτομα. 
Σε περίπτωση υπέρβασης του ποσού των 28€, το τυχόν επιπλέον ποσό θα πρέπει να καταβληθεί στην επιχείρηση.
Η προσφορά περιλαμβάνει όλες τις επιλογές του καταλόγου, συμπεριλαμβανομένων των αναψυκτικών. Εξαιρούνται τα εμφιαλωμένα ποτά

Δείτε ΕΔΩ τον Κατάλογο Φαγητού και Ποτού του «Κήπου»

Κήπος, Δημητρίου Πολιορκητού 23, Τσινάρι, Άνω Πόλη

Ο νέος «Κήπος» είναι εδώ! Το αγαπημένο Καφενείο - Μεζεδοπωλείο έρχεται πλήρως ανανεωμένο, με έναν φρέσκο ανατολίτικο αέρα! Η πιο όμορφη αυλή της πόλης σε καλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι ιστορίας και γεύσεων!

1880, στην πίσω αυλή του αρχοντικού, σε μια μινιατούρα κήπου–ζούγκλας, γεννιέται ένα μικρό καφενείο ουζερί... Αργότερα το καφενείο έγινε κουζίνα, ενώθηκε με τον κήπο ο οποίος καθαρίστηκε, απέκτησε γωνιές, έπιπλα και υπαίθριο τζάκι για τα κρύα βράδια.

Εδώ θα βρεις μοναδικές ανατολίτικες γεύσεις, υπέροχες γαστρονομικές λιχουδιές! Δοκίμασε το Beyendi (Μπεγιεντί): Πουρέ ψητής μελιτζάνας που σιγομαγειρεύεται με βούτυρο, γάλα και κασέρι. Μην ξεχάσεις να γευτείς το Ισκεντέρ Κεμπάπ που σερβίρεται σε κομμάτια πάνω σε πίτα, με βούτυρο και γλυκιά σάλτσα ντομάτας. Δοκίμασε επίσης το Çökertme (Τσοκερτμέ): Κομμάτια κοκκινιστού μοσχαριού με μανιτάρια,πιπεριά και ξερό κρεμμύδι. Κι αν θέλεις κάτι να... δροσιστείς; Τότε... Yoğurtlu Sarma (Γιαουρτλού Σαρμά): Τηγανιτή στριφτή πίτα με φύλλο Βηρυττού και μοσχαρίσιο κιμά. Σερβίρεται με γιαούρτι και σιγοβρασμένο πελτέ ντομάτας. Και για επιδόρπιο; Δεν θα φύγεις αν δεν δοκιμάσεις το ξακουστό παραδοσιακό γλυκό του «Κήπου», το Künefe (Κιουνεφέ)! Κανταΐφι, λιωμένο βούτυρο, τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και στικ κανέλας, τυρί, αμύγδαλα, φιστίκια, σιγοψημένο στα κάρβουνα!

Η μουσική ποικίλει, αναλόγως τη διάθεση. Η ατμόσφαιρα είναι άκρως... «ανοιξιάτικη» κι όλο το μαγαζί είναι μια παρέα. Επιβάλλεται να τον επισκεφτείτε κι ένα είναι σίγουρο: θα σας «φυλακίσει γλυκά» στον κήπο του!

  • Ισχύει έως 30/06/2020. 
  • Δευτέρα έως Κυριακή από τη 13:00 έως 01:00 το βράδυ.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών, είτε για προσωπική χρήση είτε για άτομα της επιλογής σας.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο τηλέφωνο 2310 224257, με αναφορά του GoldMall κωδικού κουπονιού.
  • Το κάθε κουπόνι ισχύει για γεύμα 2 ατόμων ή περισσοτέρων.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά παραγγελία για κάθε 2 άτομα με δυνατότητα χρήσης έως 3 κουπονιών ανά τραπέζι για τη δημιουργία παρέας έως 6 ατόμων.
  • Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν 2 κουπόνια για 3 άτομα. Για κάθε κουπόνι που χρησιμοποιείτε θα πρέπει να υπάρχουν τα αντίστοιχα άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, πριν την παραγγελία σας.

Ο νέος «Κήπος» είναι εδώ! Το αγαπημένο Καφενείο - Μεζεδοπωλείο έρχεται πλήρως ανανεωμένο, με έναν φρέσκο ανατολίτικο αέρα! Μία από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης σε καλεί σε ένα υπέροχο ταξίδι ιστορίας και γεύσεων!

1880, στην πίσω αυλή του αρχοντικού, σε μια μινιατούρα κήπου–ζούγκλας, γεννιέται ένα μικρό καφενείο ουζερί... Αργότερα το καφενείο έγινε κουζίνα, ενώθηκε με τον κήπο ο οποίος καθαρίστηκε, απέκτησε γωνιές, έπιπλα και υπαίθριο τζάκι για τα κρύα βράδια. 

Σε αυτόν περίφημο κήπο λοιπόν, η συκιά συζητά με την καρυδιά και τα κυπαρίσσια κρυφακούνε. Μπουκαμβίλιες, αναρριχόμενα, νυχτολούλουδα, όλα μοσχοβολούν. 

Εδώ θα βρεις μοναδικές ανατολίτικες γεύσεις, υπέροχες γαστρονομικές λιχουδιές! Δοκίμασε το Beyendi (Μπεγιεντί): Πουρέ ψητής μελιτζάνας που σιγομαγειρεύεται με βούτυρο, γάλα και κασέρι. Μην ξεχάσεις να γευτείς το Ισκεντέρ Κεμπάπ που σερβίρεται σε κομμάτια πάνω σε πίτα, με βούτυρο και γλυκιά σάλτσα ντομάτας. Δοκίμασε επίσης το Çökertme (Τσοκερτμέ): Κομμάτια κοκκινιστού μοσχαριού με μανιτάρια,πιπεριά και ξερό κρεμμύδι. Κι αν θέλεις κάτι να... δροσιστείς; Τότε... Yoğurtlu Sarma (Γιαουρτλού Σαρμά): Τηγανιτή στριφτή πίτα με φύλλο Βηρυττού και μοσχαρίσιο κιμά. Σερβίρεται με γιαούρτι και σιγοβρασμένο πελτέ ντομάτας. Και για επιδόρπιο; Δεν θα φύγεις αν δεν δοκιμάσεις το ξακουστό παραδοσιακό γλυκό του «Κήπου», το Künefe (Κιουνεφέ)! Κανταΐφι, λιωμένο βούτυρο, τριμμένο φιστίκι Αιγίνης και στικ κανέλας, τυρί, αμύγδαλα, φιστίκια, σιγοψημένο στα κάρβουνα!

Η μουσική ποικίλει, αναλόγως τη διάθεση. Η ατμόσφαιρα είναι άκρως... «ανοιξιάτικη» κι όλο το μαγαζί είναι μια παρέα. Επιβάλλεται να τον επισκεφτείτε κι ένα είναι σίγουρο: θα σας «φυλακίσει γλυκά» στον κήπο του.

Υπάρχουν οι πιστοί φίλοι του και μη σας κάνει εντύπωση αν θα δείτε πολλούς καλλιτέχνες και εικαστικούς να είναι στο διπλανό τραπέζι. Άλλωστε εδώ έγιναν γυρίσματα από την κρατική τουρκική τηλεόραση κι έπαιξε το συγκρότημα «Λωξάντρα», δεν είναι τυχαίο ότι είναι τόπος συνάντησης του πνεύματος, της καλής παρέας και της «ψαγμένης» γεύσης.

Αν θέλετε να προσφέρετε κάτι διαφορετικό στην έξοδο σας, αυτό είναι το κατάλληλο σημείο!

Δημητρίου Πολιορκητού 23, Τσινάρι, Άνω Πόλη
2310 224257

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ