Extra Υπηρεσίες

180€ από 300€: Φωτογράφιση Νεογνού (στον χώρο σας) | Σε όλη την Αττική


180€ από 300€ για Φωτογράφιση Νεογνού (στον χώρο σας), με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) & 30 Eπεξεργασμένων Φωτογραφιών Υψηλής Ανάλυσης, με την εγγύηση της «SoulShots Photography» & κάλυψη σε όλη την Αττική!

Μία μοναδική εμπειρία για να θυμάστε πώς... ξεκίνησαν όλα!

300,00€
180,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
120,00€
Αγορές
11

180€ από 300€: Φωτογράφιση Νεογνού (στον χώρο σας) | Σε όλη την Αττική


180€ από 300€ για Φωτογράφιση Νεογνού (στον χώρο σας), με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) & 30 Eπεξεργασμένων Φωτογραφιών Υψηλής Ανάλυσης, με την εγγύηση της «SoulShots Photography» & κάλυψη σε όλη την Αττική!

Μία μοναδική εμπειρία για να θυμάστε πώς... ξεκίνησαν όλα!

300,00€
180,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
11 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 120,00€
  • 180€ από 300€ για Φωτογράφιση Νεογνού (στον χώρο σας), με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) & 30 Eπεξεργασμένων Φωτογραφιών Υψηλής Ανάλυσης

- Η φωτογράφιση πραγματοποιείται από επαγγελματία φωτογράφο με πολυετή εμπειρία.
- Διάρκεια Φωτογραφικής Κάλυψης: περίπου 2 ώρες
- Ισχύει για περιοχές εντός Νομού Αττικής.
- Το SoulShots Photography σας παραδίδει όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή, σε πλήρη ανάλυση και επεξεργασμένο, είτε με ηλεκτρονική αποστολή, είτε σε δικό σας usb.

Η πιο ευτυχισμένη στιγμή μιας οικογένειας είναι η απόκτηση ενός παιδιού! Κρατήστε για πάντα ζωντανή αυτή την ανάμνηση και διατηρήστε ζεστά τα συναισθήματα της στιγμής, με μια ειδική φωτογράφιση νεογνού/παιδιού. Πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια και επαγγελματισμό αποκλειστικά στον χώρο σας, στο ασφαλές και γνώριμο περιβάλλον που έχετε δημιουργήσει για το μικρό σας θησαυρό!

* Δες το Portfolio της SoulShots Photography με κλικ ----> ΕΔΩ
* Δες Video της SoulShots Photography με κλικ ----> ΕΔΩ

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

soulshots-kritikes-BCVJd.jpg
  • Ισχύει έως 31/03/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00–14:00 & 18:00-21:30 | Σάββατο 09:00–13:00
  • Η προσφορά ισχύει για περιοχές εντός Νομού Αττικής.
  • Το SoulShots Photography σας παραδίδει όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή, σε πλήρη ανάλυση και επεξεργασμένο, είτε με ηλεκτρονική αποστολή, είτε σε δικό σας usb.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2114122199.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Οι αναμνήσεις μας, οι όμορφες στιγμές της ζωής μας, οι στιγμές που μοιραστήκαμε με ανθρώπους που αγαπάμε, είναι πολύτιμοι «σελιδοδείκτες» στο άλμπουμ της ζωής μας, ειδικά όταν όλα αυτά είναι καταγεγραμμένα και αποτυπωμένα με τον πιο επαγγελματικό τρόπο!

Καλώς ήρθες στη SοulShots Photography της Νατάσας Κακανά!

Με έδρα την Αττική, αναλαμβάνουν τα τελευταία 15 χρόνια, κοινωνικές εκδηλώσεις, events, parties και παρέχουν τόσο φιλανθρωπικές όσο και φιλοζωικές υπηρεσίες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Αν πρόσφατα αρραβωνιαστήκατε ή αποκτήσατε παιδάκι, η SoulShots Photography σας υπόσχεται ότι θα ακούσει το όραμά σας για να αναλάβει την κάλυψη της ξεχωριστής αυτής ημέρας!

Εδώ θα βρεις υψηλότατης ποιότητας επαγγελματικές υπηρεσίες, με χρήση υπερσύγχρονου εξοπλισμού, για κάλυψη σε: Γάμο, Next-Day Wedding, Βάπτιση, Φωτογράφιση Νεογνού, Εγκύου, Ζευγαριού, Παιδικά Πάρτι και φυσικά Events όλων των ειδών.

SοulShots Photography! Φωτογράφιση με... ψυχή!

Μεσολογγίου 9, Γέρακας
https://www.soulshots.gr/
211 4122199 | 6936 623388

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!