Θεσσαλονίκη

Από 199€: Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης | Σε όλη τη Θεσσαλονίκη


Προσφορά για Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης, στο στούντιο ή στον χώρο σας, με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) σε Υψηλή Ανάλυση, με την εγγύηση της «Art Gallery 38 by Fay Manaltzi», στην Κάτω Τούμπα & κάλυψη σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

450,00€
199,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-56%
Κερδίζεις
251,00€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
10

Από 199€: Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης | Σε όλη τη Θεσσαλονίκη


Προσφορά για Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης, στο στούντιο ή στον χώρο σας, με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) σε Υψηλή Ανάλυση, με την εγγύηση της «Art Gallery 38 by Fay Manaltzi», στην Κάτω Τούμπα & κάλυψη σε όλη τη Θεσσαλονίκη!

450,00€
199,00€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
10 Αγορές
-56% Έκπτωση
Κερδίζεις 251,00€
  • 199€ από 450€ για Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης στο στούντιο, με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) σε Υψηλή Ανάλυση
  • 259€ από 650€ για Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης στον χώρο σας, με Παράδοση Ψηφιακού Αρχείου (Gallery) σε Υψηλή Ανάλυση

- Η φωτογράφιση πραγματοποιείται από επαγγελματία φωτογράφο με πολυετή εμπειρία.
- Διάρκεια Φωτογραφικής Κάλυψης: 1 έως 2 ώρες
- Ισχύει για περιοχές εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
- Το Art Gallery 38 by Fay Manaltzi σας παραδίδει όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή, σε πλήρη ανάλυση, είτε με ηλεκτρονική αποστολή, είτε σε δικό σας usb.

* Δες τις Προσφορές της ArtGallery38 by Fay Manaltzi με κλικ ----> ΕΔΩ

Φωτογράφιση Εγκυμοσύνης
Η εγκυμοσύνη είναι η πιο όμορφη και συγχρόνως η πιο δύσκολη περίοδος στη ζωή της γυναίκας. Οι αλλαγές είναι πολλές στο σώμα και την ψυχολογία μα η χαρά της προσμονής του μωρού είναι ασυναγώνιστη. Στο Art Gallery 38 by Fay Manaltzi δημιουργούν και αποτυπώνουν μαζί τις πιο γλυκές αναμνήσεις της ζωής σας. Η φωτογράφιση εγκυμοσύνης γίνεται ιδανικά στον 7ο έως 8ο μήνα της κύησης. Μπορεί να γίνει στο στούντιο ή σε κάποιο εξωτερικό χώρο. Σχεδιάζετε μαζί τη φωτογράφιση όσο αφορά τα ρούχα και την αισθητική. Ο σύντροφος και τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας είναι πάντα καλοδεχούμενα.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

art-gallery-4VVyH.png
  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-14:00 & 17:00-21:00 | Δευτέρα-Τετάρτη-Σάββατο 09:00-15:00
  • Η προσφορά ισχύει για περιοχές εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης.
  • Το Art Gallery 38 by Fay Manaltzi σας παραδίδει όλο το υλικό σε ψηφιακή μορφή, σε πλήρη ανάλυση και επεξεργασμένο, είτε με ηλεκτρονική αποστολή, είτε σε δικό σας usb.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 697 585 7169.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.

Καλώς ήρθατε στο Art Gallery 38 by Fay Manaltzi!

Πρόκειται για ένα άρτια εξοπλισμένο στούντιο, το οποίο αναλαμβάνει κάθε είδους φωτογράφιση, αλλά και εξωτερικού χώρου στα ειδυλλιακά σημεία της πόλης και όχι μόνο. Παράλληλα, διοργανώνει σεμινάρια φωτογραφίας και ντεκουπάζ, για μικρούς και μεγάλους.

Η Φαίη Μαναλτζή σπούδασε Οπτικοακουστικές Τέχνες στο Τμήμα Τεχνων Ήχου και Εικόνας, στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, απέκτησε όλα τα εφόδια ενός επαγγελματία φωτογράφου, ενώ παράλληλα ανακάλυψε την αγάπη της για τη ζωγραφική.

Ολοκληρώνοντας τις μεταπτυχιακές της σπουδές και ύστερα από συμμετοχές σε εκθέσεις φωτογραφίας και εικαστικών έργων αλλά και πληθώρα σεμιναρίων σε διάφορες τεχνικές φωτογραφίας, ζωγραφικής, ντεκουπάζ, παλαίωσης και ατελείωτες ώρες πειραματισμού, ανακάλυψε το δικό της τρόπο έκφρασης μέσα από τις φωτογραφίες και τα έργα μεικτών τεχνικών που δημιουργεί.

Έπειτα από 15ετή επαγγελματική εμπειρία στον τομέα της φωτογραφίας, και ενώ παράλληλα δε σταμάτησε να περαματίζεται πάνω στα δικά της έργα, άνοιξε τον δικό της χώρο έκθεσης και έκφρασης.

Επιπλέον, εδώ μπορείτε να βρείτε έργα ζωγραφικής και μεικτών τεχνικών, έξυπνες ιδέες δώρων, καινούρια έπιπλα ζωγραφισμένα αλλά και αναπαλαιωμένα. Ακόμη, το studio αναλαμβάνει να αλλάξει μορφή στα δικά σας αγαπημένα αντικείμενα και έπιπλα.

Επισκεφτείτε το Art Gallery 38 by Fay Manaltzi στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης γιατί είναι εδώ για να καλύψει κάθε σας ανάγκη!

Πόντου 35, Κάτω Τούμπα
https://artgallery38.gr/
697 585 7169

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Εκτύπωση Φωτογραφιών σε Καμβά Ζωγραφικής​, σε Λεωφόρο Νίκης & Μοναστηρίου!
Έκπτωση -39% Alboom | Λ. Νίκης & Μοναστηρίου

Εκτύπωση Φωτογραφιών σε Καμβά Ζωγραφικής​, σε Λεωφόρο Νίκης & Μοναστηρίου!

Αγορές: 101 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 22,90€
13,95€