Massage | Spa

Από 8,90€ για Relax Massage | Προσώπου | Λεμφικό | Ρεφλεξολογία!



Από 8,90€ για Full Body Relax Massage (60') Θεραπευτικό Full Body Massage (60') | Massage με Βεντούζες | Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας Rejuvance ΠροσώπουΡεφλεξολογία Πέλματος, στο «Κέντρο Σωματικής Ευεξίας», έναν νέο χώρο Αισθητικής και Massage, στα Πεύκα (Ρετζίκι)!

8,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
42

Από 8,90€ για Relax Massage | Προσώπου | Λεμφικό | Ρεφλεξολογία!



Από 8,90€ για Full Body Relax Massage (60') Θεραπευτικό Full Body Massage (60') | Massage με Βεντούζες | Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας Rejuvance ΠροσώπουΡεφλεξολογία Πέλματος, στο «Κέντρο Σωματικής Ευεξίας», έναν νέο χώρο Αισθητικής και Massage, στα Πεύκα (Ρετζίκι)!

8,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
42 Αγορές
  • 8,90€ για 1 Συνεδρία Rejuvance Προσώπου {Φυσικό Λίφτινγκ Προσώπου} (30’)
  • 8,90€ για Ρεφλεξολογία Πέλματος (30’) 
  • 9,90€ για Full Body Relax Massage (60’) 
  • 9,90€ για Massage με Βεντούζες (30') 
  • 9,90€ για Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας (30')
  • 12,90€ για Θεραπευτικό Full Body Massage (60’)

- Η προσφορά ισχύει για Γυναίκες & Άνδρες. 
- Παρέχονται παντόφλες και εσώρουχο μιας χρήσης, καθώς και τσάι ή καφές.

Full Body Relax Massage
To Full Body Relax Massage είναι ιδανικό ενάντια στο στρες και τη συσσωρευμένη κόπωση προσφέροντας μια αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Ο συνδυασμός των χαλαρωτικών μαλάξεων λειτουργεί καταλυτικά στο σώμα και την ψυχή ενώ σας βοηθούν να αντεπεξέλθετε στη σύγχρονη καθημερινότητα δίνοντάς σας δύναμη. Ανακουφίζει τους μυς, αναζωογονεί το δέρμα και χαλαρώνει το νευρικό σύστημα. Οι απαλές μαλάξεις σε συνδυασμό με τα αιθέρια έλαια εισβάλουν στην γενικότερη ευεξία του οργανισμού.

Massage με Βεντούζες
Βοηθά να χαλαρώσουν οι ιστοί και οι μύες με την βοήθεια βεντούζας. Δημιουργεί έντονη υπεραιμία και απελευθερώνει τις τοξίνες από τον οργανισμό. Κάνει το αίμα και το οξυγόνο να κυκλοφορεί σωστά. Το αίσθημα ευεξίας αμέσως μετά το μασάζ είναι καταπληκτικό. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και λύνει συμφύσεις στον συνδετικό ιστό και τους μαλακούς ιστούς του σώματος. Απευθύνεται σε όσους θέλουν ένα έντονο, διαφορετικό και θεραπευτικό μασάζ που χαλαρώνει σε βάθος τους μύες καθώς χαρίζει ευεξία και αποτοξίνωση. Σε όσους πάσχουν από κατακρατήσεις και έντονους μυϊκούς πόνους.

Rejuvance Προσώπου

Το Rejuvance είναι ένα ολιστικό αναζωογονητικό μασάζ προσώπου που απαλλάσσει τους μύες του προσώπου από τις εντάσεις. Εφαρμόζεται σε πρόσωπο κεφάλι και λαιμό με σκοπό ένα πρόσωπο λαμπερό, ήρεμο και με λιγότερες ρυτίδες.

Θα λέγαμε ότι είναι ένας φυσικός τρόπος ανανέωσης, αναζωογόνησης και αντιμετώπισης της φθοράς του χρόνου δηλαδή της διαδικασίας της γήρανσης και πρόκειται για ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της ομορφιάς και της υγείας και στο χώρο των Spa.

Οι τεχνικές του Rejuvance δουλεύουν με τη φυσιολογία του οργανισμού με αποτέλεσμα τη βαθιά εσωτερική ενυδάτωση του δέρματος και όλες οι κινήσεις γίνονται με τα ακροδάχτυλα σε στεγνό δέρμα χωρίς κρέμες, λάδια ή άλλα καλλυντικά σκευάσματα.

Ο θεραπευτικός κύκλος ολοκληρώνεται σε 6 διαφορετικές συνεδρίες, σε εβδομαδιαία βάση, που δουλεύουν σε διαφορετικά σημεία του προσώπου κάθε φορά. Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να προταθεί συντήρηση για εμβάθυνση των αποτελεσμάτων.

Εξαλείφει τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους, επαναφέρει τον μυϊκό τόνο, αποκαθιστά μυϊκές δυσμορφίες, τονώνει την αιμάτωση των ιστών και απελευθερώνει το κολλαγόνο λειτουργώντας ως φυσικό lifting.

Παράλληλα ανακουφίζει από πονοκεφάλους και ένταση του αυχένα, βοηθά στην χαλάρωση του αυτόνομου νευρικού συστήματος, βελτιώνει την λειτουργία της γνάθου και της αναπνοής. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, τον αυχένα, το κεφάλι.

Θεραπευτικό Massage
Το θεραπευτικό μασάζ μπορεί να ανακουφίσει και σταδιακά να θεραπεύσει αρκετές ασθένειες που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος και προέρχονται από το άγχος, την καθιστική ζωή, την έλλειψη άσκησης και οι οποίες σταδιακά προσβάλλουν τον αυχένα, τη μέση, την πλάτη και άλλες περιοχές του σώματος μας. Σε ενήλικες, το θεραπευτικό μασάζ έχει αποδειχθεί ότι επιβραδύνει τον καρδιακό ρυθμό, μειώνει την αρτηριακή πίεση, και αυξάνει τις θετικές ιδιότητες του ανοσοποιητικού συστήματος του σώματος. Επιστημονική έρευνα δείχνει ότι το θεραπευτικό μασάζ βελτιστοποιεί την ανταπόκριση του οργανισμού σε ασθένειες ακόμα πιο σοβαρές όπως της αρθρίτιδας, της μυϊκής δυσκαμψίας, ανοσοανεπάρκειας, κλπ.

Λεμφικό Massage κατά της Κυτταρίτιδας
Το λεμφικό μασάζ γίνεται με ειδικές τεχνικές μαλάξεων από ειδικευμένες αισθητικούς. Βοηθά στην καλή υγεία του οργανισμού, απομακρύνει τις τοξίνες, βελτιώνει την κυτταρίτιδα, εντείνει τον μεταβολισμό, ενισχύει τη λιπόλυση και μειώνει τη χαλάρωση. Το λεμφικό μασάζ απευθύνεται σε γυναίκες κάθε ηλικίας, ακόμα και σε έφηβες, οι οποίες χρειάζονται να απαλλαχθούν από κατακρατήσεις υγρών. Μάλιστα, το λεμφικό μασάζ είναι ιδανικό και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήδη από τον 1ο μήνα. Μπορεί να γίνει σε όλο το σώμα και το πρόσωπο, για τη βελτίωση της υγείας και της άμυνας του οργανισμού, ή μόνο στο κάτω μέρος του σώματος, ξεκινώντας από την κοιλιά, για βελτίωση της κυτταρίτιδας και των οιδημάτων. Είναι, μάλιστα, ιδανικό για μετά την εγκυμοσύνη.

Ρεφλεξολογία
Η μέθοδος της Ρεφλεξολογίας έχει τις ρίζες της στους αρχαίους πολιτισμούς. Η παρατήρηση και η σχέση των φυσικών στοιχείων με τον άνθρωπο έγινε αντιληπτή από τις αρχές της ύπαρξής του. Τα πόδια, λόγω της θέσης τους στο ανθρώπινο σώμα έχουν το πλεονέκτημα της άμεσης επαφής και επικοινωνίας με ένα από τα βασικά φυσικά στοιχεία, τη Γη. Με αυτή τη βασική ιδιότητα απέκτησαν αμέσως ιδιαίτερο σεβασμό. Η προσέγγισή της μπορεί να βοηθήσει σε περιπτώσεις όπως: δυσκοιλιότητα, τυμπανισμός, ευερέθιστο έντερο, άγχος, κατάθλιψη, ατονία, κόπωση, κατάπτωση, ημικρανίες, ίλιγγοι, αλλεργίες, υπέρταση, υπόταση, αϋπνίες, σκλήρυνση κατά πλάκας, αρθρίτιδες, διαταραχές λόγω κλιμακτηρίου, προβλήματα περιόδου, νευροφυτικά-ψυχοσωματικά προβλήματα, κατακρατήσεις υγρών, λεμφοιδήματα, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, μυοσκελετικά, προβλήματα μεταβολισμού (π.χ. θυρεοειδής, διαβήτης, παχυσαρκία, πρόληψη διαβητικού ποδιού κ.τ.λ.) και πολλά άλλα.

  • Ισχύει έως 30/06/2020.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 12:00 έως 20:00.
  • Κάθε κουπόνι είναι ατομικό.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς έως 6 κουπόνια ανά χρήστη, 3 κουπόνια για προσωπική χρήση και 3 για δώρο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2310 672582, τουλάχιστον 1-2 ημέρες πριν το επιθυμητό ραντεβού. 
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το νέο Κέντρο Σωματικής Ευεξίας εδρεύει στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, διαθέτοντας με υπερσύγχρονο εξοπλισμό και έμπειρους συνεργάτες.

Στο Κέντρο Σωματικής Ευεξίας θα βρείτε θεραπείες αισθητικής υψηλής ποιότητας, καθώς και υπηρεσίες massage, που θα ικανοποιήσουν κάθε σας πρόβλημα. Όλοι οι συνεργάτες του είναι άριστα εκπαιδευμένοι και γνώστες του αντικειμένου τους.

Οι θεραπείες απευθύνονται σε άτομα κάθε ηλικίας πάντα με μια εξατομικευμένη προσέγγιση στις ιδιαίτερες ανάγκες του εκάστοτε ασθενούς.

Αισθητικές θεραπείες:
- Αποτρίχωση με Laser Αλεξανδρίτη
- Αφαίρεση tattoo
- Βαθύς καθαρισμός προσώπου
- Botox & Αντιγήρανση
- Μεσοθεραπεία σώματος
- Νήματα προσώπου
- Υαλουρονικό στα χείλη
- Fractional CO2
- Laser Ονυχομυκητίασης
- LPG Endermologie
- Peeling

Δερματολογικές υπηρεσίες:
- Ακμή & ουλές ακμής
- Έλεγχος σπίλων
- Μεταμόσχευση μαλλιών
- Τριχόπτωση
- PRP Τριχόπτωσης
- Ψωρίαση

Παπανικολάου με Αρχιμήδη 1, Πεύκα
2310 672582

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!