Massage

Από 12,90€: Full Body Massage με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας | Pandora

Aπό 12,90€ για μία Ανεπανάληπτη Εμπειρία Αναζωογόνησης, για 1 Άτομο, με Full Body Χαλαρωτικό ή Σουηδικό ή Αθλητικό Massage, με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας (30'), στο Κέντρο Χαλάρωσης & Ευεξίας «Pandora Massage & Beauty», στο Κέντρο!

12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
78

Από 12,90€: Full Body Massage με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας | Pandora

Aπό 12,90€ για μία Ανεπανάληπτη Εμπειρία Αναζωογόνησης, για 1 Άτομο, με Full Body Χαλαρωτικό ή Σουηδικό ή Αθλητικό Massage, με δυνατότητα Ρεφλεξολογίας (30'), στο Κέντρο Χαλάρωσης & Ευεξίας «Pandora Massage & Beauty», στο Κέντρο!

12,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
78 Αγορές
  • 12,90€ για Full Body Relax Massage Διάρκειας 60'
  • 16€ για Ατομικό Πρόγραμμα 70': Full Body Massage Διάρκειας 40' με επιλογή από Χαλαρωτικό ή Αθλητικό ή Σουηδικό και επιπλέον Ρεφλεξολογία Διάρκειας 30'

* Παρέχονται: Πετσέτα, Μπουρνούζι, Παντόφλες μιας χρήσης.

* Αν θες Προσφορές Massage για 2 Άτομα στο Pandora Massage & Beauty κάνε κλικ ΕΔΩ


Pandora Massage & Beauty, Βασιλέως Ηρακλείου 14

Χαλαρωτικό Μασάζ
Ένα μασάζ χαλάρωσης είναι μια περιποίηση του σώματος που χρησιμοποιεί πίεση και τριβή στο δέρμα σου για να σε βοηθήσει να χαλαρώσεις.
Σουηδικό Μασάζ

Το σουηδικό μασάζ είναι μια από τις πιο συχνά προσφερόμενες τεχνικές μασάζ. Η τεχνική στοχεύει στην προώθηση της χαλάρωσης απελευθερώνοντας την μυϊκή ένταση. Το σουηδικό μασάζ είναι πιο ήπιο από το μασάζ deep tissue και ταιριάζει καλύτερα σε άτομα που ενδιαφέρονται για χαλάρωση και ανακούφιση από ένταση.
Αθλητικό Μασάζ

Βοηθά στο να διατηρούνται οι μύες σε καλή κατάσταση, μειώνει τον πόνο που προκαλεί το γαλακτικό οξύ και στην τοπική και γενική χαλάρωση των μυών. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη οξέων και χρόνιων τραυματισμών, για την αποκατάσταση, για την μείωση του μυϊκού πόνου και για την βελτίωση της απόδοσης.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

pandora-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2022.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 11:00-22:00.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 510947, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Το Pandora Massage & Beauty αποτελεί έναν σύγχρονο χώρο ομορφιάς και ευεξίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Είναι ο ιδανικός προορισμός για όποιον επιθυμεί στιγμές χαλάρωσης. Ο χώρος είναι ειδικά σχεδιασμένος και διαμορφωμένος με ωραίο φωτισμό και πλούσια αρώματα, για να νιώθεις άνετα, ώστε να χαλαρώσει πλήρως το σώμα σου και να κατακτήσεις την ψυχική σου ευημερία.

Το Pandora Massage & Beauty έχει σαν φιλοσοφία να κάνει τους ανθρώπους της να νιώθουν πιο όμορφα με τον εαυτό τους και να χαλαρώνουν από την καθημερινή πίεση που δέχονται. Η ομάδα έχει καταρτισμένο προσωπικό με προτεραιότητα να σου παρέχει τη καλύτερη δυνατή υπηρεσία, με χώρους οι οποίοι εμπνέουν χαλάρωση.

Ο χώρος διαθέτει έμπειρους και ικανούς φυσικοθεραπευτές καθώς και άτομα εξειδικευμένα στο χώρο της αισθητικής.

Τόσο τα προϊόντα όσο και οι υπηρεσίες είναι δομημένα, επιλεγμένα και σχεδιασμένα έτσι ώστε να παραμένεις πλήρως ικανοποιημένος, έχοντας λάβει αυτό που πραγματικά θέλεις.

Βασιλέως Ηρακλείου 14
https://pandoramassageandbeauty.gr//
2310 510947

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!