Massage

Από 14,90€: Full Body Massage (60') για 1 Άτομο | Ποσειδώνιο


Από 14,90€ για 1 Απόδραση Ευεξίας & Αναζωογόνησης 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax Deep Tissue, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Holistic Spa», στο Ποσειδώνιο!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
5,10€
Αγορές
38

Από 14,90€: Full Body Massage (60') για 1 Άτομο | Ποσειδώνιο


Από 14,90€ για 1 Απόδραση Ευεξίας & Αναζωογόνησης 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax Deep Tissue, στους ατμοσφαιρικούς χώρους του «Holistic Spa», στο Ποσειδώνιο!

20,00€
14,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
38 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€
  • 14,90€ από 20€ για Full Body Relax Massage (60') 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα
  • 19,90€ από 25€ για Full Body Deep Tissue Massage (60') 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα

* Ο χώρος σας παρέχει αποστειρωμένες πετσέτες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Για να δεις όλες τις προσφορές του «Holistic Spa», κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Holistic Spa (Κορομηλά 11, Ποσειδώνιο)

Μία όαση αναζωογόνησης και ευεξίας μέσα στους ασφυκτικούς ρυθμούς της αστικής καθημερινότητας σε περιμένει, στο Holistic Spa στην περιοχή Ανθέων.
Ένα κέντρο με καινούριους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους που προσφέρει μία ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς, είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί.
Με γνώμονα την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης, το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων παρέχει υπηρεσίες που συντελούν στη θεραπεία ψυχής και σώματος.

Full Body Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ, βασισμένο στο ευρέως γνωστό σουηδικό, πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Οι καταρτισμένοι θεραπευτές, με τη δεξιοτεχνία που τους διακατέχει, σχηματίζουν με τα έμπειρα χέρια τους κινήσεις, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή οξυγόνου σε αυτό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

  • Ισχύει έως 20/03/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 20:00 | Σάββατο 10:00 έως 15:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2313 253286.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Holistic Spa 

Μία όαση αναζωογόνησης και ευεξίας μέσα στους ασφυκτικούς ρυθμούς της αστικής καθημερινότητας σε περιμένει, στο Holistic Spa στην περιοχή του Ποσειδωνίου.
Ένα κέντρο με καινούριους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους που προσφέρει μία ευρεία γκάμα υψηλής ποιότητας υπηρεσιών ευεξίας και ομορφιάς, είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί. 
Με γνώμονα την αρχή της εξατομικευμένης προσέγγισης, το υψηλά καταρτισμένο προσωπικό με εμπειρία χρόνων παρέχει υπηρεσίες που συντελούν στη θεραπεία ψυχής και σώματος. 
Δώσε μία ευκαιρία στον εαυτό σου και γύσου μία απολαυστική εμπειρίας πλήρους αναζοωγόνησης! 

Κορομηλά 11, Ποσειδώνιο
2313 253286

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!