Massage

Από 20,90€: Full Body Massage & Δυνατότητα για Extra Υπηρεσίες, Κέντρο


Από 20,90€ για μία Αναζωογονητική Απόδραση από την Καθημερινότητα για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage & δυνατότητα για Head Massage, Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου, στον όμορφο χώρο του «Utopia Massage», στο Κέντρο!

35,00€
20,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-40%
Κερδίζεις
14,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
114

Από 20,90€: Full Body Massage & Δυνατότητα για Extra Υπηρεσίες, Κέντρο


Από 20,90€ για μία Αναζωογονητική Απόδραση από την Καθημερινότητα για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage & δυνατότητα για Head Massage, Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου, στον όμορφο χώρο του «Utopia Massage», στο Κέντρο!

35,00€
20,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
114 Αγορές
-40% Έκπτωση
Κερδίζεις 14,10€
  • 20,90€ από 35€ για Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage διάρκειας 60'
  • 24,90€ από 45€ για Πακέτο 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage διάρκειας 60' και Head Massage ή Ρεφλεξολογία διάρκειας 15'
  • 29,90€ από 60€ για Πακέτο 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage διάρκειας 60' και Head Massage ή Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου διάρκειας 30'
  • 34,90€ από 70€ για Πακέτο 90' που περιλαμβάνει: Cupping Massage (Βεντούζες) διάρκειας 60' και Μασάζ Προσώπου ή Ρεφλεξολογία ή Θεραπεία Προσώπου διάρκειας 30'
  • 39,90€ από 75€ για Πακέτο 120' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Sport ή Aromatherapy ή Deep Tissue ή Utopia Signature Massage ή Cupping Massage (Βεντούζες) διάρκειας 60' και Θεραπεία Προσώπου Black Mask διάρκειας 60'

* Ο χώρος σας παρέχει πετσέτες και εσώρουχο μιας χρήσεως.
* Οι Θεραπείες Προσώπου είναι οι: Mini Facial Treatment, All About men & Black Mask. Οι Mini Facial Treatment και Black Mask απευθύνονται σε άντρες και γυναίκες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».


Utopia Massage (Ίωνος Δραγoύμη 65, Κέντρο)

Καλώς ήρθατε στο UTOPIA, όπου η χαλάρωση και η αναζωογόνηση είναι το βaσικό μέλημα όλων των θεραπευτών τους. Στο UTOPIA, σας προσκαλούν να ξεφύγετε από το χάος της καθημερινότητας και να βυθιστείτε σε ένα καταφύγιο γαλήνης με πρωτόγνωρες αισθήσεις.

Μπείτε σε έναν κόσμο ευεξίας, όπου η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών θερaπευτών τους θα περιποιηθεί τις ανάγκες σας και θα αποκαταστήσει την εσωτερική σας αρμονία. Ανακαλύψτε την προσωπική σας ουτοπία!

Full Body Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ είναι μια ήπια θεραπεία που ανακουφίζει από τη μυϊκή ένταση, αυξάνει την κυκλοφορία και προάγει μια γενική αίσθηση ευεξίας.

Deep Tissue Massage
Το βαθύ μασάζ ιστού είναι μια συγκεκριμένη τεχνική μάλαξης που χρησιμοποιεί παρατεταμένη πίεση για να στοχεύσει στα εσωτερικά στρώματα των μυών.
Χρησιμοποιείται για την ενίσχυση του οργανισμού από έντονη σωματική δραστηριότητα και βοηθάει στην σωστή στάση σώματος.

Sport (Αθλητικό) Massage
Το αθλητικό μασάζ ανακουφίζει από πιασίματα, σπασμούς και πόνους.  Μειώνει την μυϊκή δυσκαμψία και τις χρόνιες φλεγμονές που οφείλονται στην κακή στάση σώματος και τους αθλητικούς τραυματισμούς.

Aromatherapy
Ένα ελαφρύ, καταπραϋντικό μασάζ που συνδυάζει τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων στις περιοχές του σώματος που είναι πιο επιρρεπείς σε άγχος και ένταση, προσαρμόζεται στις ανάγκες του ατόμου.

Utopia Signature Massage
Η εμπειρία ξεκινάει με τις θερμαινόμενες πετσέτες και το ζεστό λάδι. Αυτή η θεραπεία βοηθά στην ανακούφιση των σφιγμένων μαλακών ιστών και ενισχύει τη φυσική διαδικασία επούλωσης του σώματος.
Αφήνοντας σώμα και πνεύμα σε βαθιά χαλάρωση και αναζωογόνηση.

Ρεφλεξολογία 
Στηρίζεται στην εφαρμογή ειδικών πιέσεων και μαλάξεων στο πέλμα, ως χάρτης νευρικών απολήξεων. Η μάλαξη των άκρων σας χαλαρώνει από τη συσσωρευμένη κούραση.
Παράλληλα τονώνει όλο το νευρικό σύστημα και τα όργανα του σώματός σας, δρώντας σε αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων.
Αποτελεί μέρος του ολιστικού μασάζ και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.

Cupping Massage 
Η θεραπεία με βεντούζες  είναι μια από τις παλαιότερες και πιο αποτελεσματικές μεθόδους απελευθέρωσης των τοξινών από τους ιστούς και τα όργανα του σώματος.
Χρησιμοποιώντας τεχνικές θεραπευτικής μάλαξης, οι μύες μαλακώνουν και διεγείρουν την κυκλοφορία. Σημειώστε ότι το δέρμα θα έχει σημάδια ή μώλωπες ελαφρά, λόγω της αφαίρεσης των τοξινών.

Black Mask 
Η μαύρη μάσκα αναδεικνύει μια ιδιαίτερη φόρμουλα που συνδυάζει βαθύ καθαρισμό, ανανέωση, αποτοξίνωση και χαλάρωση. Με την ικανότητά της να απομακρύνει αποτελεσματικά τους ρύπους και τις ακαθαρσίες, παρέχει μια αίσθηση εμπιστοσύνης, φρεσκάδας και μειώνει αποτελεσματικά τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης.
Περιλαμβάνει καθαρισμό ,απολέπιση ,μαύρη μάσκα, μάσκα ενυδάτωσης και χαλαρωτικό μασάζ προσώπου. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

Mini Facial Treatment
Ανανεώστε το πρόσωπό σας με τη Mini Facial Treatment, μια γρήγορη αλλά αποτελεσματική θεραπεία που προσφέρει βαθύ καθαρισμό ,απολέπιση και μάσκα ενυδάτωσης μέσα σε λίγα λεπτά. Απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

All about Men 
Σχεδιάστηκε ειδικά για άνδρες που επιθυμούν την απόλυτη φροντίδα του εαυτού τους. Η διαδικασία ξεκινά με τον καθαρισμό, αφαιρώντας αποτελεσματικά ρύπους, επιτρέποντας στην επιδερμίδα να αναπνεύσει ελεύθερα. Στη συνέχεια, το peeling αφαιρεί απαλά τα νεκρά κύτταρα, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της επιδερμίδας.
Η εφαρμογή της μάσκας προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη και η περιποίηση γενειάδας με φυτικά συστατικά ολοκληρώνει την ανανέωση και τη φρεσκάδα του προσώπου. Ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

  • Ισχύει έως 31/05/2024.
  • Τρίτη – Παρασκευή : 10:00 – 20:00, Σάββατο: 10:00 – 18:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 538334.
  • Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης στο προκαθορισμένο ραντεβού με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται κατά τη συνεδρία.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Utopia Massage

Παραδοθείτε σε μία Utopia χαλάρωσης και αναζωογόνησης.

Καλώς ήρθατε στο UTOPIA, όπου η χαλάρωση και η αναζωογόνηση είναι το βασικό μέλημα όλων των θεραπευτών τους. Στο UTOPIA, σας προσκαλούν να ξεφύγετε από το χάος της καθημερινότητας και να βυθιστείτε σε ένα καταφύγιο γαλήνης με πρωτόγνωρες αισθήσεις.

Μπείτε σε έναν κόσμο ευεξίας, όπου η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών θεραπευτών τους θα περιποιηθεί τις ανάγκες σας και θα αποκαταστήσει την εσωτερική σας αρμονία. Ανακαλύψτε την προσωπική σας ουτοπία!

Ίωνος Δραγoύμη 65, Κέντρο Θεσσαλονίκης
https://utopiamassage.gr/
231 053 8334

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!