Massage - Spa

Από 29,90€: Full Body Massage με δυνατότητα για Jacuzzi | Κέντρο


Aπό 29,90€ για 1 Άτομο για μία Απόδραση Ευεξίας και Χαλάρωσης, με Full Body Massage (45') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Deep Tissue, Exotic & δυνατότητα συνδυασμού με Jacuzzi, στο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Ευεξίας του ξενοδοχείου «The Residence Aiolou Hotel & SPA», στο Κέντρο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
36

Από 29,90€: Full Body Massage με δυνατότητα για Jacuzzi | Κέντρο


Aπό 29,90€ για 1 Άτομο για μία Απόδραση Ευεξίας και Χαλάρωσης, με Full Body Massage (45') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Deep Tissue, Exotic & δυνατότητα συνδυασμού με Jacuzzi, στο πολυτελές και πλήρως εξοπλισμένο Κέντρο Ευεξίας του ξενοδοχείου «The Residence Aiolou Hotel & SPA», στο Κέντρο!

36 Αγορές
  • 29,90€ για Full Body Relax Massage με αιθέρια έλαια, για 1 Άτομο, διάρκειας 45' & ρόφημα αναζωογόνησης
  • 34,90 για Deep Tissue ή Exotic Massage, για 1 Άτομο, διάρκειας 45' και ρόφημα αναζωογόνησης
  • 39,90€ για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Relax Massage με αιθέρια έλαια διάρκειας 45' & χρήση Jacuzzi διάρκειας 45' & ρόφημα αναζωογόνησης
  • 44,90 για Ατομικό Πρόγραμμα διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Deep Tissue ή Exotic Massage διάρκειας 45' & χρήση Jacuzzi διάρκειας 45' & ρόφημα αναζωογόνησης

* Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σας, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο 216 900 3569, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να σας εξυπηρετήσει.
* Η προσφορά ισχύει για άνδρες και για γυναίκες.
* Όλες οι παροχές πραγματοποιούνται σε μια συνεδρία.

* Τσέκαρε και την Προσφορά του «The Residence Aiolou Hotel & SPA» για 2 Άτομα, με κλικ ----> ΕΔΩ


Relax Massage
Πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.
Οι καταρτισμένοι θεραπευτές, με τη δεξιοτεχνία τους, σχηματίζουν με τα έμπειρα χέρια τους κινήσεις, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή οξυγόνου σε αυτό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage  είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Exotic Massage
Το Exotic Massage είναι ένα χαλαρωτικό μασάζ που θα ταξιδέψει τις αισθήσεις σας στη Πολυνησία χάρη στο λάδι καρύδας και το άρωμα από το αληθινό λουλούδι Τιάρε από Ταϊτή. Η εμπειρία του Exotic Massage παραμένει στο σώμα σας μετά το πέρας της θεραπείας με την υπέροχη υφή του λαδιού που προσφέρει ηρεμία και ενυδάτωση.

Jacuzzi
Τα οφέλη του Jacuzzi είναι πολλά και ποικίλα. Καταρχάς, παρέχει χαλάρωση και ανακούφιση από το άγχος και το στρες της καθημερινής ζωής. Η θερμότητα του νερού βοηθά στην ανακούφιση των μυών και στην αναζωογόνηση του σώματος.
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, η υδροθεραπεία μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των πόνων και των φλεγμονών στις αρθρώσεις.
Τέλος, προσφέρει ευεξία και απόλαυση, δίνοντας την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές μόνος ή με παρέα.

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών: Δευτέρα - Κυριακή 13:00 έως 21:00
  • Για να τεθεί σε ισχύ το κουπόνι σας, πρέπει οπωσδήποτε να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία 2 ημέρες νωρίτερα στο 216 900 3569, αναφέροντας τον κωδικό του κουπονιού GoldMall. Σε διαφορετική περίπτωση, η επιχείρηση δεν είναι υποχρεωμένη να σας εξυπηρετήσει.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Residence Aiolou Hotel & Spa

Το Residence Aiolou Hotel & Spa είναι ένα νεοσύστατο μοντέρνο boutique hotel που στεγάζεται σε δύο κομψά κτίρια. Ένα γοητευτικό, νεοκλασικό αρχοντικό 100 ετών που έχει υποστεί αναπαλαίωση και ένα νέο μοντέρνο κτήριο που χρησιμεύει ως προέκταση του αυθεντικού, ενώ κάνει τη δική του αρχιτεκτονική δήλωση, σκορπίζοντας μερικές νεανικές και φρέσκες νότες στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Η lounge ατμόσφαιρα, τα κομψά έπιπλα, οι βιβλιοθήκες, ο υποβλητικος φωτισμός μαζί με τον τεράστιο καθρέφτη οροφής και τις σύγχρονες κολώνες με πλακάκια σε χρώμα τερακότα, δημιουργούν μια μαγευτική διακόσμηση που καθηλώνει τα βλέμματα. Ο υπόλοιπος χώρος του λόμπι συνδυάζεται αρμονικά με το φιλόξενο μπιστρό "The Frenchies" που καλωσορίζει τους επισκέπτες σε μια ζεστή και φινετσάτη ατμόσφαιρα.

Σχεδιασμένο με μινιμαλιστική αισθητική, αυτό το κομψό boutique hotel, αδελφική ιδιοκτησία του The Residence Christokopidou Hotel & Spa, είναι η άψογη επιλογή για ταξιδιώτες που αναζητούν μια χαλαρωτική και αναζωογονητική απόδραση στο πολυσύχναστο κέντρο της πόλης και ένα ιδανικό σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσουν την ευρύτερη περιοχή της Αθήνας. Τα 38 πλήρως εξοπλισμένα κλιματιζόμενα και ηχομονωμένα δωμάτια και σουίτες διαθέτουν όλες τις ανέσεις για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, εξαιρετικά άνετα κρεβάτια με στρώματα Coco-mat, τηλεόραση επίπεδης οθόνης με 200 δορυφορικά κανάλια, ντουλάπα και επιφάνεια εργασίας με φορητό υπολογιστή, μίνι μπαρ, παροχές για καφέ και τσάι καθώς και ποιοτικά προϊόντα περιποίησης, πετσέτες, μπουρνούζια και παντόφλες. Τα δωμάτια και οι σουίτες προσφέρουν επίσης μπαλκόνι με θέα στο ιστορικό κέντρο.

Καρόρη 14, Αθήνα
https://www.the-residence-aiolou.gr/
21 6900 3569

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!