Massage - Spa

Από 17,90€: Full Body Massage με Jacuzzi ή Hammam | Περιστέρι


Aπό 17,90€ για μία Εμπειρία Ολικής Αναζωογόνησης από εξειδικευμένους Θεραπευτές, με Full Body Massage (60') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Aromatherapy, Shell, Lomi Lomi, Hot Stones & Bamboo & δυνατότητα συνδυασμού με Hammam ή Jacuzzi, στον πολυτελή χώρο του «Invoid Spa & Massage», στο Περιστέρι!

32,00€
17,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-44%
Κερδίζεις
14,10€
Αγορές
64

Από 17,90€: Full Body Massage με Jacuzzi ή Hammam | Περιστέρι


Aπό 17,90€ για μία Εμπειρία Ολικής Αναζωογόνησης από εξειδικευμένους Θεραπευτές, με Full Body Massage (60') με επιλογή ανάμεσα σε Relax, Aromatherapy, Shell, Lomi Lomi, Hot Stones & Bamboo & δυνατότητα συνδυασμού με Hammam ή Jacuzzi, στον πολυτελή χώρο του «Invoid Spa & Massage», στο Περιστέρι!

32,00€
17,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
64 Αγορές
-44% Έκπτωση
Κερδίζεις 14,10€
  • 17,90€ από 32€ για Full Body Aromatherapy Massage Διάρκειας 60' με αιθέρια έλαια της επιλογής σου και βούτυρο καριτέ
  • 24,90€ από 39€ για Ατομικό Πρόγραμμα Συνολικής Διάρκειας 90': Full Body Relax Massage (60') και Hammam (30')
  • 34,90€ από 57 για Ατομικό Πρόγραμμα Συνολικής Διάρκειας 90': Μασάζ (60') με επιλογή ανάμεσα σε Shell Massage ή Lomi Lomi Massage και Jacuzzi (30')
  • 33,90€ από 54 για Ατομικό Πρόγραμμα Συνολικής Διάρκειας 120': Full Body Relax Massage (60') και Jacuzzi (60')
  • 49,90€ από 114 για Ατομικό Πρόγραμμα Συνολικής Διάρκειας 90': Μασάζ (60') με επιλογή ανάμεσα σε Lomi Lomi Massage ή Hot Stones ή Bamboo Massage και Hammam (30')

* Η προσφορά ισχύει για άντρες και για γυναίκες.
* Όλες οι παροχές πραγματοποιούνται σε μια συνεδρία.

* Τσέκαρε και τις Προσφορές του Invoid Spa & Massage για 1 Άτομο, με κλικ ----> ΕΔΩ


Relax Massage
Χαλαρωτική μάλαξη σχεδιασμένη με προσοχή στη λεπτομέρεια, από την αρχή μέχρι το τέλος. Αυτή η θεραπεία χαλαρώνει και αποσυμφορεί σταδιακά κάθε σημείο του σώματός σας, ηρεμεί και ξεκουράζει τον νου, προσφέροντας μία ασύγκριτη εμπειρία επανασύνθεσης και αναζωογόνησης των αισθήσεων. Οι τέλεια ενορχηστρωμένες κινήσεις αυτής της μάλαξης οδηγούν τις αισθήσεις σε ένα αλλόκοτο ταξίδι ηρεμίας και χαλάρωσης του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής.

Aromatherapy Massage
Παραδοθοθείτε σε μια μάλαξη πλούσια σε αντιοξειδωτικές και θεραπευτικές ιδιότητες, χάρη στο καινοτόμο μείγμα από αγνό λάδι, εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια της επιλογής σας. Αφεθείτε να σας συνεπάρει η αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το ειδικά για εσάς σχεδιασμένο μείγμα, που προστατεύει και συσφίγγει το δέρμα, προσφέροντάς του μια υγιή λάμψη.

Shell Massage
Μεταφέροντας την θαλασσινή αίσθηση από τα όστρακα, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες κινήσεις μάλαξης, δημιουργείται ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας. Το μασάζ με κοχύλια ανακουφίζει από τους πόνους και απομακρύνει τη συσσωρευμένη ένταση στο μυϊκό σύστημα, επαναφέροντας την ισορροπία σε σώμα και πνεύμα.

Lomi Lomi Massage
Παραδοσιακή πολυνησιακή μάλαξη συνεχόμενης ροής.
Μια μοναδικά θεραπευτική, ολιστική τεχνική μάλαξης που προέρχεται από την αρχαία Πολυνησία και συγκεκριμένα από τη Χαβάη. Οι μεγάλες, ρυθμικές, συνεχείς και με ροή κινήσεις που χρησιμοποιούνται σε όλο το σώμα, χαρακτηρίζονται ως “κύμα” και θα σας ταξιδέψουν σε μια απόλυτη εμπειρία ευεξίας.

Hot Stones Massage
Μάλαξη με θερμές πέτρες.
Μια βαθιά χαλαρωτική και θεραπευτική τεχνική μάλαξης, η οποία βοηθά ιδιαίτερα στη χαλάρωση της μυϊκής έντασης και στη μείωση του στρες. Οι ζεστές πέτρες βασάλτη αποδεσμεύουν σιγά σιγά την θερμότητα που έχουν απορροφήσει στο σώμα, με αποτέλεσμα να χαρίζουν ηρεμία και να ρυθμίζουν την κυκλοφορία του αίματος και του νευρικού συστήματος. Σας βοηθούν νακαταπολεμήσετε το άγχος, την αϋπνία και την συναισθηματική κατάπτωση.

Bamboo Massage
Εξειδικευμένη μάλαξη με ξύλα Bamboo 
Μία παραδοσιακή τεχνική μάλαξης στην οποία χρησιμοποιούνται Bamboo Sticks, με στόχο να χαλαρώσουν τους μύες και να ανακουφίσουν την ένταση για βαθιά αίσθηση χαλάρωσης.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

invoid.png
  • Ισχύει έως 30/04/2023.
  • Ωράριο εξυπηρέτησης πελατών: Τρίτη - Κυριακή 13:00 έως 21:00 | Ώρες λειτουργίας τηλεφωνικού κέντρου: Τρίτη - Κυριακή 12:00 έως 22:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 210 5713300, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Το Invoid Spa & Massage βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και είναι ένα πληρέστατο κέντρο ηρεμίας και χαλάρωσης. Ένα σύγχρονο συγκρότημα εγκαταστάσεων και υπηρεσιών με στόχο να προσφέρει μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία ευεξίας, χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η έμπειρη ομάδα τους απαρτίζεται από επαγγελματίες του χώρου που προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών μασάζ, περιποιήσεις προσώπου και σώματος.

Πρόκειται για ένα Spa πολυτέλειας, με μοναδικές υπηρεσίες και φυσικά προϊόντα που προσφέρουν μια σπάνια απόλαυση. Χάρισε λοιπόν στον εαυτό σου αυτήν τη μοναδική εμπειρία περιποίησης μιας σειράς πολυτελών θεραπειών, που έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά και με ακρίβεια. 

Θεραπείες ενυδάτωσης, λάμψης, σύσφιξης, απολέπισης, αρωματοθεραπείες και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για την απόλυτη χαλάρωση του νου και του σώματος. Εμπνευσμένες από την χαλαρωτική ατμόσφαιρα που προσφέρει η μαγευτική γαλάζια θάλασσα της Μεσογείου, οι πολυτελείς αυτές θεραπείες προσώπου, υπόσχονται να αγκαλιάσουν το δέρμα σου με βελούδινη υφή και αρώματα που διεγείρουν τις αισθήσεις, χαρίζοντας παράλληλα στην επιδερμίδα σου σφριγηλότητα, ελαστικότητα, ενυδάτωση και ακτινοβολία.

Δελφών 8, Περιστέρι
https://invoidspa.gr/?fbclid=IwAR3yu1JIsAklBuwapNhlEmEy-J7bth9azBCooxVQbOMojn_hhuUgwBiM21A
210 5713300

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!