Massage

Από 19,90€: Full Body Massage και Head-Foot Massage | 1 Άτομο | Κέντρο


Από 19,90€ για Απολαυστική Εμπειρία 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Σουίτα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi, Thai Oil | & δυνατότητα για Indian Head/Massage Κεφαλής ή Foot Massage (έως 30'), στους πολυτελείς χώρους του «Well Massage», στο Κέντρο! 

25,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
5,10€
Αγορές
191

Από 19,90€: Full Body Massage και Head-Foot Massage | 1 Άτομο | Κέντρο


Από 19,90€ για Απολαυστική Εμπειρία 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Σουίτα, με Full Body Massage (60'), με επιλογή από Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi, Thai Oil | & δυνατότητα για Indian Head/Massage Κεφαλής ή Foot Massage (έως 30'), στους πολυτελείς χώρους του «Well Massage», στο Κέντρο! 

25,00€
19,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
191 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,10€
  • 19,90€ από 25€ για Full Body Massage (60') με επιλογή από: Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi, Thai Oil
  • 22,90€ από 32€ για Full Body Massage (60') με Shea Butter (Βούτυρο Καριτέ) ή Αρωματοθεραπείας με επιλογή από: Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi, Thai Oil
  • 24,90€ από 33€ για Πακέτο Διάρκειας 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από: Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi ή Thai Oil | & Indian Head/Massage Κεφαλής (15') ή Foot Massage (15')
  • 29,90€ από 40€ για Πακέτο Διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage (60') με επιλογή από: Relax, Deep Tissue, Sport, Lomi Lomi, Thai Oil | & Indian Head/Massage Κεφαλής (30') ή Foot Massage (30')

* Ο χώρος σας παρέχει εσώρουχο μιας χρήσεως και παντόφλες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Και αν θες την αντίστοιχη Προσφορά για 2 Άτομα, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Well Massage (Παύλου Μελά 22, Κέντρο)

Το Well Massage αποτελεί μία μοναδική όαση χαλάρωσης και ευεξίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Έλα σε ένα ζεστό περιβάλλον με αυθεντική αισθητική, μοντέρνο design, πάντα σε γήινες αποχρώσεις που επιτρέπουν στο μυαλό να ταξιδέψει σε μονοπάτια φυσικής χαλάρωσης και αρμονίας!

Ο ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος του Weel Massage έχει διαμορφωθεί με βάση τα διεθνή πρότυπα για να εξυπηρετήσει στον απόλυτο βαθμό τις προσφερόμενες υπηρεσίες και φυσικά τις δικές σου απαιτήσεις και επιθυμίες.

Full Body Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ, βασισμένο στο ευρέως γνωστό σουηδικό, πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.

Οι καταρτισμένοι θεραπευτές, με τη δεξιοτεχνία που τους διακατέχει, σχηματίζουν με τα έμπειρα χέρια τους κινήσεις, οι οποίες βοηθούν στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, αυξάνουν τη ροή οξυγόνου σε αυτό και βοηθούν στην αποβολή των τοξινών από τους μύες ενώ ταυτόχρονα αναζωογονούν τον οργανισμό και συνδράμουν στην επίτευξη σωματικής, ψυχικής και πνευματικής ηρεμίας.

Deep Tissue Massage
Το Deep Tissue Massage (βαθύ μασάζ ιστών) είναι ένα είδος θεραπευτικής μάλαξης, η οποία, όπως φανερώνει και το όνομά της, επικεντρώνεται στην επαναφορά της αρχική θέσης των βαθύτερων στιβάδων των μυϊκών και περιτοναϊκών ιστών. Κατά τη διάρκεια του μασάζ αυτού δίνεται βάση σε ολόκληρη τη δομή των μυϊκών ομάδων και των συνδετικών ιστών, ώστε να βρεθούν τα σημεία ευαισθησίας, τα οποία πονούν, περιορίζουν την κυκλοφορία του αίματος, είναι σφιγμένα και εμποδίζουν την ευλυγισία.

Sport (Αθλητικό) Massage
Το αθλητικό μασάζ είναι μία τεχνική σχεδιασμένη τόσο για αθλητές όσο και για άτομα με αυξημένη φυσική δραστηριότητα που θέλουν να βελτιώσουν την ικανότητα του σώματός τους να ανταπεξέρχεται στις απαιτήσεις της έντονης άσκησης.

Αποτελείται από τεχνικές υψηλής έντασης, μαλάξεις των βαθύτερων ιστών και διατάσεις που στόχο έχουν να ξεκλειδώσουν τους μυς, να αποκαταστήσουν τυχόν μικροτραυματισμούς σε αυτούς, να αυξήσουν την ευλυγισία τους και να μειώσουν τον πόνο, ο οποίος συχνά έχει αρνητική επίδραση στις αθλητικές επιδόσεις και τη διατήρηση της φόρμας.

Lomi Lomi Massage
To Lomi Lomi Nui Massage (Χαβανέζικο Μασάζ) είναι μια αρχαία μέθοδος μασάζ που προέρχεται από τα νησιά της Χαβάης και μεταδόθηκε από γενιά σε γενιά με μυστικότητα από Σαμάνους θεραπευτές που ονομαζόντουσαν Kahunas, προς όσους είχαν ταλέντο και πειθαρχεία στην θεραπευτική τέχνη του μασάζ.

Μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτής της μεθόδου είναι ότι ο μασέρ χρησιμοποιεί ευρέως τους πήχεις καθώς επίσης τις παλάμες και τα δάκτυλα και κατά διαστήματα δουλεύει και κάτω από το σώμα του πελάτη χρησιμοποιώντας την βαρύτητα. Περιλαμβάνει μακριές συνεχόμενες κινήσεις με ρευστότητα, οι οποίες δίνουν την αίσθηση πολλών χεριών κατά μήκος του σώματος. Σύμφωνα με την Χαβανέζικη φιλοσοφία που λέγεται Huna , τα πάντα στο σύμπαν αναζητούν Αρμονία και Αγάπη , και αυτό προσπαθεί να μεταδώσει ο μασέρ προς τον δέκτη κατά την διάρκεια του μασάζ χρησιμοποιώντας εκτός της τεχνικής την διαίσθηση και την πρόθεση.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό αυτού του μασάζ είναι ότι δύο η περισσότερα σημεία του σώματος “δουλεύονται” ταυτόχρονα. Αυτό βοηθά το νου να χαλαρώσει γιατί δυσκολεύεται να συγκεντρωθεί σε δύο σημεία την ίδια στιγμή, με αποτέλεσμα να εγκαταλείψει κάθε προσπάθεια , να “κλείσει τον διακόπτη” και να παραδοθεί. Ο θεραπευτής του Lomi Lomi, χρησιμοποιεί διαισθητική κίνηση, αναπνοές, ρυθμό, εστιασμένη πρόθεση και αγάπη για να ενεργοποιήσει το σώμα και να φέρει βαθιές αλλαγές και εξισορρόπηση στον δέκτη.

Thai Oil Massage
Το Thai Oil Massage είναι η απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης σε όλο το σώμα και εξισορρόπησης του μυαλού. Ένα είδος μασάζ που κατά την διάρκειά του ο ρυθμός και η ένταση της πίεση που ασκούμαι εναλλάσσονται.

Όλες οι καθημερινές εντάσεις και ανησυχίες διαλύονται, οι σφιγμένοι μύες χαλαρώνουν και μερικές φορές το μυαλό γλιστρά σε άλλη διάσταση ή ακόμα και σε βαθύ ύπνο όπου στην περίπτωση αυτή ξυπνάμε αναζωογονημένοι και αφυπνισμένοι σε πλήρη εγρήγορση.

Με το τέλος της θεραπείας έχουμε περισσότερο κουράγιο και ενέργεια να ανταπεξέλθουμε πιο αποτελεσματικά στις καθημερινές μας εργασίες και προβλήματα καθώς βοηθά τους μύες μας να αποβάλουν ευκολότερα τις τοξίνες, αποτρέπει την ακαμψία, το πόνο και συντηρεί καλό μυϊκό τόνο καθώς αποτρέπει την ατροφία τους.

Indian Head/Massage Κεφαλής 
Το ινδικό μασάζ κεφαλής είναι ένα είδος παραδοσιακού θεραπευτικού μασάζ που εστιάζει στο κεφάλι και το άνω μέρος του σώματος, επιμένοντας ιδιαίτερα σε συγκεκριμένα ενεργειακά κέντρα, όπως είναι οι βραχίονες, οι ώμοι, το άνω μέρος της πλάτης, το πρόσωπο, ο λαιμός, οι κρόταφοι και η περιοχή ανάμεσα στα μάτια, όπου βρίσκεται το ιγμόρειο, και το τριχωτό της κεφαλής.

Το ινδικό μασάζ χρησιμοποιεί δική του τεχνική με ειδικές πιέσεις και ήπιες μαλάξεις. Η αίσθηση που αποκομίζει ο θεραπευόμενος είναι μοναδική, καθώς χαλαρώνει από την ένταση και βυθίζεται στην απόλυτη γαλήνη.

Foot Massage
Είναι μια πανάρχαια πρακτική που την βρίσκουμε στην αρχαία Ελλάδα αλλά και σε άλλους πολιτισμούς στον κόσμο. Η μάλαξη άκρων είναι μία ολιστική μάλαξη και προτείνεται σε όλους για ψυχοσωματική ισορροπία και ευεξία.

Τα πόδια παίζουν πολύ βασικό ρόλο στην καθημερινότητα του ανθρώπου. Είναι τα μέλη του σώματος που μας μετακινούν και συγκρατούν όλο το βάρος του σώματος. Ολόκληρο το πέλμα έχει χαρτογραφηθεί και έχει διαπιστωθεί ότι υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία που περιέχουν συμπλέγματα νεύρων και δίνουν ερεθίσματα σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος. Από το πέλμα περνούν πολλά αγγεία και νεύρα (για την ακρίβεια 72.000 απολήξεις νεύρων), τα οποία συνδέονται με κάθε όργανο του σώματος , και το αιματώνουν και το νευρώνουν.

  • Ισχύει έως 30/09/2023.
  • Δευτέρα έως Σάββατο 12:00 έως 21:00.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 233988.
  • Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης στο προκαθορισμένο ραντεβού με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται κατά τη συνεδρία.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Το Well Massage αποτελεί μία μοναδική όαση χαλάρωσης και ευεξίας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Έλα σε ένα ζεστό περιβάλλον με αυθεντική αισθητική, μοντέρνο design, πάντα σε γήινες αποχρώσεις που επιτρέπουν στο μυαλό να ταξιδέψει σε μονοπάτια φυσικής χαλάρωσης και αρμονίας!

Ο ιδιαίτερα προσεγμένος χώρος του Weel Massage έχει διαμορφωθεί με βάση τα διεθνή πρότυπα για να εξυπηρετήσει στον απόλυτο βαθμό τις προσφερόμενες υπηρεσίες και φυσικά τις δικές σου απαιτήσεις και επιθυμίες.

Εδώ θα βρεις 18 διαφορετικά είδη μασάζ, το καθένα με τη δική του μοναδική τεχνική, πάντα εκτελεσμένο με την απόλυτη φροντίδα από πλήρως καταρτισμένο προσωπικό.

Με γνώμονα τη συνεχή εκπαίδευση στον χώρο του μασάζ και την πολυετή εμπειρία του εξειδικευμένου του προσωπικού, θα σε βοηθήσουν τόσο να χαλαρώσεις από την πιεστική καθημερινότητα όσο και να απαλλαγείς από πιθανούς μυϊκούς πόνους.

Παύλου Μελά 22, Κέντρο
https://www.wellmassage.eu/
2310 233988

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!