Massage

Από 19,90€: Full Body Massage της επιλογής σου | 1 Άτομο | Κέντρο


Από 19,90€ για Σαγηνευτική Εμπειρία 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage, με επιλογή από Deep Tissue, Cups & Bamboo ή Massage Garden, στους ολοκαίνουριους, πολυτελείς χώρους του «Massage Garden», στο Κέντρο!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
43

Από 19,90€: Full Body Massage της επιλογής σου | 1 Άτομο | Κέντρο


Από 19,90€ για Σαγηνευτική Εμπειρία 1 Ατόμου σε Prive Ατομική Καμπίνα, με Full Body Massage, με επιλογή από Deep Tissue, Cups & Bamboo ή Massage Garden, στους ολοκαίνουριους, πολυτελείς χώρους του «Massage Garden», στο Κέντρο!

43 Αγορές
  • 19,90€ για Deep Tissue Massage διάρκειας 60'
  • 22,90€ για Massage Cups & Bamboo (Βεντούζες) διάρκειας 60'
  • 27,90€ για Massage Garden (Shiatsu & Thai) διάρκειας 80'

* Ο χώρος σας παρέχει πετσέτες και παντόφλες.
* Για αναλυτικές πληροφορίες και τα οφέλη της κάθε τεχνικής μασάζ, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».
* Και αν θες την αντίστοιχη Προσφορά για 2 Άτομα, κάνε κλικ -----> ΕΔΩ


Massage Garden (Ἁγ. Δημητρίου 84, Θεσσαλονίκη)

Aπολαύστε την μακρόχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία διάφορων ειδών μασάζ κι ολιστικής προσέγγισης απο διάφορα μέρη του κόσμου (Ευρώπη, Κίνα, Ινδία, Αφρική) σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άψογη αρχιτεκτονική του χώρου. Σε ενα φωτεινό και καθαρό περιβάλλον θα βιώσετε μια εμπειρία, η οποία θα κυριαρχεί στο μυαλό και στο σώμα σας για τις επομενες ημέρες.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

massage-garden.png

Deep Tissue Massage
Απευθυνεται κυριως σε αθλητες και γενικως σε ατομα με εντονα ταλαιπωρημενο το μυικο συστημα σε καθημερινη βαση οπου συνηθως δημιουργουνται μυικες κακωσεις αλλα και μειωμενη κινητικοτητα, θλασεις κτλ. Ειναι συνδυασμος απο μαλαξη ζυμωματα και σιδερωματα με παλαμες, γροθιες, κοτσια, πηχεις, αγκωνες, ενιοτε ξυλινες σφαιρες στο μεγεθος της γροθιας κτλ ασκειται εντονη πιεση κι ανα διαστηματα οριακη στον βαθυ μυικο ιστο. αυξανει αισθητα την ροη του αιματος και των υγρων μεσα στους μυες, οπως επισης προσφερει ανεση και ανοιγμα στο ευρος κινησης του σωματος, επαναφερει την σωστη λειτουργια των μυικων ομαδων προστατευοντας τους απο φλεγμονες και τραυματισμους.

Cup Massage
Πρόκειται για μια αρχαια τεχνικη μασαζ η οποια γινοταν με πηλινα βαζα. Επανερχεται ολο και περισσοτερο τις τελευταιες δεκαετιες με γυαλινα βαζα, πλαστικα και σιλικονης (ειτε με την μεθοδο της φωτιας ειτε με την αποσυμπιεση του αερα) σε διαφορα μεγεθη για ολες τις μυικες ομαδες του σωματος. Ειναι ενας συνδυασμος μασαζ με βεντουζες μεσα στις οποιες δημιουργειται πιεση και θερμοτητα απο το κενο αερος.Απορροφουν κι αποβάλλουν τις τοξινες απο τον οργανισμο, δημιουργουν υπεραιμια στο μυικο συστημα ,θερμαίνουν την υγρασια του σωματος, βοηθανε στην αντιμετωπιση πολλων μυοσκελετικων προβληματων (κυριως στην περιοχη της μεσης,της πλατης,του αυχενα και του ωμου). Μειωνουν κατα πολυ το κρυολογημα,ενισχυουν το ανοσοποιητικο , διεγείρουν το νευρικο , το λεμφικο και το κυκλοφορικο συστημα, χαριζοντας αμεση ανακουφιση σε ολο τον οργανισμο.

Bamboo Massage
Παραδοσιακη τεχνικη απο Αφρικανικες φυλες με διαφορων διαστασεων καλαμια bamboo η οποια για καποιες ηταν και σαν ιεροτελεστια πριν και μετα απο πολεμους , διαφορες ασθενειες κι εγκυμοσυνες μιας κι συγκεκριμενη μεθοδος χρησιμοποιειται για διαφορες δυσλειτουργιες ειτε στο μυικο ειτε στο λεμφικο συστημα οπως επισης συμβαλει σε μεγαλο βαθμο στην καταπολεμιση της κυτταριτιδας.Σε συνδυασμο με μασαζ δημιουργει ο θεραπευτης εντονα και συγκεκριμενα χτυπηματα και σιδερωματα στον βαθυ ιστο του μυικου συστηματος προσφεροντας αποσυμφορηση κι ανακουφιση απο μυικες κακωσεις και πονους οπως και για την διασπαση της κυτταριτιδας αλλα και διοχετευοντας με απαλες ΄'στρωσεις' τα υγρα στις λεμφους για εξουδετέρωση κι αναζωογονηση του λεμφικου συστηματος.

Massage Garden
Μια συνεδρια διαρκειας 80 λεπτων η οποια συνδυαζει διαφορα ειδη ολιστικης προσεγγισης και μαλαξης οπου τα πρωτα 30 λεπτα ειναι συνδυασμος των πρακτικων SHIATSU και THAI MASSAGE οπου διατεινονται κι ανοιγουν ολες οι κεντρικες αρθρώσεις του σωματος. Πιεζονται κι ελευθερωνονται οι εντασεις και η συσσωρευμενη πιεση απο διαφορα βελονιστικα σημεια του σωματος και μεσημβρινους πανω στους οποιους θ ακολουθησει ενα αναλγητικο μασαζ για τα επομενα 30 λεπτα στοχευοντας με συνδυασμους μαλαξεων απο παλαμες, πηχεις, γροθιες κι αγκωνες στις μεγαλες μυικες ομαδες του σωματος απελευθερωνοντας ολη την ενταση και κλεινοντας τα τελευταια 20 λεπτα επιλεγοντας μασαζ με βεντουζες η μασαζ στα ρεφλεξολογικα σημεια των πελματων. Προκειται για μια μοναδικη εμπειρια κατα την οποια εφαρμοζονται στο ατομο τεχνικες απ ολα τα μηκη και πλατη του κοσμου. Χαριζοντας στο τελος την αισθηση ενος ΄'καινουργιου΄' σωματος ανακουφισμενο απο πονους, εντασεις, δυσκαμψια,νιώθοντας ενα ευχαριστο μουδιασμα παντου απο την ρυθμιση του κυκλοφοριακου, την τονωση του νευρικου συστηματος, οπως και την ανευ προηγουμενων ανεση στο μυικο συστημα και τις αρθρώσεις, φευγοντας με την αισθηση μιας ηρεμης δυναμης γεματη σωματικη και ψυχικη ευεξια.

  • Ισχύει έως 31/05/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 22:00, Σάββατο 11:00 έως 20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η επικοινωνία για ραντεβού στο 2314 050390.
  • Σε περίπτωση καθυστερημένης άφιξης στο προκαθορισμένο ραντεβού με την επιχείρηση, ο χαμένος χρόνος δεν αναπληρώνεται κατά τη συνεδρία.
  • Για ακύρωση ή αλλαγή θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση 1 ημέρα νωρίτερα.

Massage Garden 

Aπολαύστε την μακρόχρονη και πολυδιάστατη εμπειρία διάφορων ειδών μασάζ κι ολιστικής προσέγγισης απο διάφορα μέρη του κόσμου (Ευρώπη, Κίνα, Ινδία, Αφρική) σε συνδυασμό με την ποιότητα και την άψογη αρχιτεκτονική του χώρου. Σε ενα φωτεινό και καθαρό περιβάλλον θα βιώσετε μια εμπειρία, η οποία θα κυριαρχεί στο μυαλο και στο σώμα σας για τις επομενες ημέρες . Η ποικιλία των ιδιαίτερων γνώσεων της ομάδας μας σε συνδυασμόμε τον επαγγελματισμό, τον εξοπλισμό, την καθαριότητα, την αρμονία του χώρου και την χρήση βιολογικών έλαιων στις συνεδρίες, θα χαρίσουν ένα αποτέλεσμα στον οργανισμό σας το οποίο θα είναι το καλύτερο δώρο απο εσάς για εσάς και τους αγαπημένους σας.

Ἁγ. Δημητρίου 84, Θεσσαλονίκη
https://massagegarden.gr/
690 911 8966

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!