Αθήνα

Από 49,90€: Massage 2 Ατόμων & Extra Υπηρεσίες | Παλαιό Φάληρο

Από 49,90€ για μία Μοναδική Απόδραση Αναζωογόνησης για 2 Άτομα με Full Body Massage (60') της επιλογής σας & δυνατότητα για Head Face Massage ή Ρεφλεξολογία ή Jacuzzi, στο σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας «Galaxy Massage», στο Παλαιό Φάληρο!

80,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-38%
Κερδίζεις
30,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

Από 49,90€: Massage 2 Ατόμων & Extra Υπηρεσίες | Παλαιό Φάληρο

Από 49,90€ για μία Μοναδική Απόδραση Αναζωογόνησης για 2 Άτομα με Full Body Massage (60') της επιλογής σας & δυνατότητα για Head Face Massage ή Ρεφλεξολογία ή Jacuzzi, στο σύγχρονο Κέντρο Ευεξίας «Galaxy Massage», στο Παλαιό Φάληρο!

80,00€
49,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
18 Αγορές
-38% Έκπτωση
Κερδίζεις 30,10€
  • 49,90€ από 80€ για Full Body Massage για 2 Άτομα με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Lomi Lomi (60')
  • 59,90€ από 100€ για 1 Πακέτο 2 Ατόμων Συνολικής Διάρκειας 75' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Lomi Lomi (60') & Head & Face Massage ή Ρεφλεξολογία (15')
  • 74,90€ από 120 για Πακέτο 2 Ατόμων Συνολικής Διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Relax ή Deep Tissue ή Lomi Lomi (60') & Head & Face Massage ή Ρεφλεξολογία (30')
  • 79,90€ από 120 για Πακέτο 2 Ατόμων Συνολικής Διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Massage με επιλογή από Special Galaxy ή Sport ή Candle Massage (60') & Thai Foot Massage (30')
  • 94,90€ από 210 για Πακέτο 2 Ατόμων Συνολικής Διάρκειας 120' που περιλαμβάνει: Jacuzzi Party Time (30') με Φιάλη Κρασί ή Σαμπάνια και Φρέσκα Φρούτα & Full Body Massage με επιλογή από Special Galaxy ή Relax (60') & Head & Face Massage ή Ρεφλεξολογία (30')

* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες, παντόφλες και εσώρουχο μίας χρήσης και ντους, εάν το επιθυμεί ο πελάτης. 


Χαλαρωτικό Μασάζ
Έχεις την ανάγκη να αποδράσεις από την ένταση και το στρες της καθημερινότητας σου? Θέλεις από το πρώτο κιόλας άγγιγμα να ταξιδέψεις σ έναν γαλαξία απόλαυσης, χαλάρωσης και ευεξίας? Έλα και νοιώσε στο σώμα σου τη γαλήνη, την ηρεμία και την αναζωογόνηση που τόσο έχεις ανάγκη.

Deep Tissue Massage
Είναι μια τεχνική μάλαξης που προσεγγίζει τα βαθύτερα στρώματα του μυϊκού ιστού και εφαρμόζει πίεση σε συγκεκριμένες ομάδες ενεργώντας στο συνδετικό ιστό, στην περιτόναια και στις μυϊκές ομάδες.
Το μασάζ των ιστών είναι ιδανικό σε περιπτώσεις χρόνιας έντασης των μυών σε δύσκολα σημεία όπως η πλάτη, η μέση, ο αυχένας. Είναι αυτά τα σημεία που νιώθουμε να πιάνονται καθημερινά για πολλούς λόγους, όπως το άγχος, η κακή στάση του σώματος πάνω στην καρέκλα του γραφείου μας, η κακή στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου, η έντονη αθλητική δραστηριότητα.
Η πίεση σε αυτά τα σημεία κατά τη διάρκεια του μασάζ μπορεί να προκαλέσει αρχικά πόνο ωστόσο στη συνέχεια απελευθερώνει τις εντάσεις. Βελτιώνει την καλύτερη στάση και κίνηση του σώματος, απομακρύνει φλεγμονές

Lomi Lomi Massage
Το Lomi-Lomi είναι ένα παραδοσιακό μασάζ που χρησιμοποιεί συνδυασμό τεχνικών μασάζ, ελαίων καρυδιών, και μερικά στοιχεία αναπνοής χορού για να καταπραΰνει το σώμα.
Ιδανική μέθοδος αποσυμφόρησης από συναισθηματικές και ψυχολογικές πιέσεις και εντάσεις. Νιώστε τις ευεργετικές ενέργειες του σύμπαντος να πλημμυρίζουν το σώμα σας και να σας βυθίζουν σε μία απολαυστική εμπειρία χαλάρωσης, αίσθηση αρμονίας, ειρήνης και διαύγειας.

Head Massage
Το συγκεκριμένο μασάζ περιλαμβάνει ειδικές χαλαρωτικές πιέσεις, και κινήσεις σε συγκεκριμένα σημεία του κεφαλιού, των ώμων και της πλάτης με σκοπό την εξισορρόπηση της σωματικής ενέργειας, την ψυχοσωματική χαλάρωση και την ανακούφιση από το άγχος και τους πόνους.

Face Massage
Το μασάζ προσώπου είναι μια τεχνική που περιλαμβάνει διέγερση σημείων πίεσης στο πρόσωπο, το λαιμό και τους ώμους. Βοηθάει στην προώθηση του υγιούς δέρματος, ενώ χαλαρώνει τους μύες του προσώπου.
Η χαλαρωτική και αναζωογονητική του δράση, θα σας κάνει να νιώσετε καλύτερα. Τα άμεσα αποτελέσματα στην όψη του δέρματός, στην αντιγηρανση, ενυδάτωση, ανανέωση, βελτίωση από πονοκεφάλους, ημικρανίες, ιλίγγους και βελτίωση ποιότητα ύπνου θα σας καταπλήξουν.
Συνδυαστικά το μασάζ με την χρήση λοσιόν, έλαια ή τζελ καθαρισμού δίνει ακόμα πιο άμεσα καλύτερα αποτελέσματα.

Ρεφλεξολογία 
Η Ρεφλεξολογία είναι η πρακτική που επηρεάζει με την απαιτούμενη άσκηση πίεσης σε συγκεκριμένα σημεία στα πόδια και στα χέρια.
Βελτιώνει τη ροή της κυκλοφορίας του αίματος, στην ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, στην εξισορρόπηση του ενδοκρινικού συστήματος αλλά και στην αποτοξίνωση του οργανισμού με αποτέλεσμα να ανακουφίζει από το πόνο και από άλλες δυσλειτουργίες του οργανισμού με ακίνδυνο τρόπο και χωρίς παρενέργειες.

Thai Foot Massage
Το Thai Foot Massage είναι ένα μέρος της Ταϊλανδέζικης θεραπευτικής που εφαρμόζεται στα κάτω άκρα και ιδιαίτερα στις πατούσες.
Περιλαμβάνει χειρομάλαξη, διατάσεις, και πιέσεις με ειδικό ξύλινο εργαλείο ή τα δάχτυλα.
Χαρίζει ευεξία και γαλήνη σε όλο το σύστημα, ξεκουράζει βαθιά από ορθοστασίες και κακό φλεβικό σύστημα, αποσυμπιέζει θεαματικά από αγχώδεις καταστάσεις και στρες, ξεκουράζει την σπονδυλική στήλη και χαλαρώνει τα νεύρα και τους μύες δίνοντας ευλυγισία και καλή στήριξη σε όλο το σώμα και όχι μόνo.

Candle Massage
Θέλεις ένα μασάζ που να σου προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση σε μυαλό και σώμα? Έχουμε τη λύση!
Η θεραπευτική του σύνθεση ανακουφίζει το σώμα από την ένταση και τους πόνους στους μύες και στις αρθρώσεις και δημιουργεί ένα φυσικό αίσθημα ευεξίας και χαλάρωσης.
Το λάδι για μασάζ με CBD είναι ο ιδανικός τρόπος για να χαλαρώσεις, μετά από μία κουραστική μέρα, να αποβάλλεις το άγχος, το στρες και την ένταση, που προκαλεί η καθημερινότητα και να τονώσεις τον οργανισμό σου, αλλά και τη διάθεσή σου με φυσικό τρόπο, ώστε να έχεις εσωτερική ισορροπία και θετική ενέργεια όλη μέρα!

Special Galaxy Massage 
Θέλεις ένα galaxy massage που θα βελτιώσει την διάθεσή σου, θα σε κάνει να ταξιδέψεις σε έναν γαλαξία αναζωογόνησης, αποφόρτισης και θα βοηθήσει στη μείωση του στρες σου?
Ένας συνδυασμός τεχνικών είναι αρκετός για να αδειάσει το μυαλό και το σώμα.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

galaxy.png

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα - Κυριακή 12:00 έως 22:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 Άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 213 046 8109, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Galaxy Massage

Ένας άριστα διαμορφωμένος χώρος χαλάρωσης και ευεξίας, πλαισιωμένος από τους έμπειρους και καταξιωμένους θεραπευτές με μοναδικό στόχο να ταξιδέψετε σ’ έναν υπέροχο ΓΑΛΑΞΙΑ αναζωογόνησης και απόλαυσης.

Το μασάζ είναι τέχνη.

Είναι ανάγκη και όχι πολυτέλεια.

Είναι τρόπος αποφόρτισης από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας.

Είναι ενσάρκωση της αρχαίας ρήσης: Νους υγιής εν σώματι υγιεί.

Είναι ταυτόχρονα φροντίδα σώματος και πνεύματος.

Πρέπει να γίνει τακτική συνήθεια όλων.

Γι’ αυτό σας περιμένουν να επισκεφτείτε τον χώρο τους και να τους γνωρίσετε, προσφέροντάς σας τη δυνατότητα, μέσα από μια ποικιλία προγραμμάτων, να επιλέξετε, με τη βοήθεια των θεραπευτών, αυτό που πιστεύετε ότι σας ταιριάζει.

Είναι εδώ για να σας απογειώσουν.

Λεωφ. Αμφιθέας 161, Παλαιό Φάληρο
https://galaxymassage.gr/
694 610 6166

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!