Massage

Από 28,90€: Full Body Massage για 2 Άτομα | MeliSpa | Μητροπόλεως


Από 28,90€ για Couple Massage με Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (50') | Full Body Aromatherapy Massage με Aιθέρια Έλαια (50’), Θεραπευτικό Deep Tissue Massage (55’), Melispa Massage με 5 τεχνικές συνδυαστικά (55’), στους πολυτελείς χώρους του «MeliSpa Massage», στη Μητροπόλεως!

28,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
40

Από 28,90€: Full Body Massage για 2 Άτομα | MeliSpa | Μητροπόλεως


Από 28,90€ για Couple Massage με Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (50') | Full Body Aromatherapy Massage με Aιθέρια Έλαια (50’), Θεραπευτικό Deep Tissue Massage (55’), Melispa Massage με 5 τεχνικές συνδυαστικά (55’), στους πολυτελείς χώρους του «MeliSpa Massage», στη Μητροπόλεως!

28,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
40 Αγορές

Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα

  • 28,90€ για Full Body Relax Massage με Aιθέρια Έλαια, Ενυδατικές, Αntistress και Θεραπευτικές Ιδιότητες (50') ή Full Body Aromatherapy Massage με Aιθέρια Έλαια (50’)
  • 36,90€ για Θεραπευτικό Deep Tissue Massage (55’)
  • 39,90€ για Melispa Massage με 5 τεχνικές συνδυαστικά (55’)- Ρεφλεξολογία, Relax Massage σε όλο το σώμα, Deep Tissue σε όλο το σώμα, Αρωματοθεραπεία και Χαλαρωτικό Massage Προσώπου-Κεφαλής

* Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με την κάθε τεχνική Massage, κάνε κλικ στην καρτέλα «Πληροφορίες Προσφοράς».

* Αν θες την αντίστοιχη προσφορά για 1 Άτομο κάνε κλικ ΕΔΩ
* Αν σε βολεύει περισσότερο ο Εύοσμος (Παύλου Μελά 8), δες τις προσφορές του «MeliSpa Massage»:
- Massage για 2 Άτομα ταυτόχρονα
- Massage για 1 Άτομo

Τι είπανε πελάτες της επιχείρησης:

melispa-kritikes.jpg

Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ, βασισμένο στο ευρέως γνωστό σουηδικό, πρόκειται για ένα είδος μάλαξης ιδανικό για την καταπολέμηση του στρες και της συσσωρευμένης κόπωσης, που θα σας προσφέρει αίσθηση βαθιάς αναζωογόνησης και ευεξίας.Απευθύνεται σε όσους θέλουν να χαλαρώσουν μετά από μια μέρα γεμάτη στρες και άγχος. Για αυτούς που η μέρα τους ήταν γεμάτη από πίεση, το χαλαρωτικό massage θα αναπαύσει τους μύες αλλά και εσάς τους ίδιους. Θα περάσετε σε νέα επίπεδα ευεξίας και θα νιώσετε ευφορία.

Βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος και τη ροή λεμφικών υγρών. Μειώνει την κόπωση και ανακουφίζει από μυϊκούς και άλλους πόνους, καθώς απελευθερώνει ενδορφίνες στο αίμα-ορμόνες που λειτουργούν σαν φυσικά παυσίπονα του οργανισμού και ενδυναμώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα. Χαλαρώνει το νευρικό σύστημα και μειώνει το άγχος και το στρες,

Aromatotherapy Massage
Η Αρωματοθεραπεία είναι μια πανάρχαια τέχνη, με ιστορία 6.000 ετών, η οποία χρησιμοποιεί αιθέρια έλαια για τη θεραπεία σώματος και πνεύματος.

Οι θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μέσω ενός μασάζ ήπιας πίεσης, ευεργετούν όλο το κορμί, προκαλώντας ένα αίσθημα γαλήνης και ευεξίας.

Σε συνεργασία με τον θεραπευτή της Melispa massage και με τη βοήθεια της όσφρησης, μπορείτε να δημιουργήσετε τον δικό σας συνδυασμό, αναμειγνύοντας διαφορετικά αιθέρια έλαια και εφαρμόζοντας το μείγμα με διαφορετικές τεχνικές μάλαξης,ανάλογα με τις ανάγκες σας.Τα αιθέρια έλαια στην Αρωματοθεραπεία έχουν την ιδιότητα να βοηθούν σε ψυχικό αλλά και σε νοητικό επίπεδο, φέρνοντας την ισορροπία, καθώς απορροφούνται από τους πόρους του δέρματος και η μυρωδιά τους επιδρά ευεργετικά στον εγκέφαλο.


Deep Tissue Massage

Το Deep Tissue μασάζ(βαθύ θεραπευτικό) είναι ένα αμιγώς δυναμικό μασάζ που ενεργεί σε βάθος, οξυγονώνει τον μυϊκό ιστό και ανακουφίζει από πιασίματα, έντονους πόνους και μυϊκές βραχύνσεις.

Το Deep Tissue μασάζ χρησιμοποιεί έντονες πιέσεις σε όλες τις εν τω βάθει μυϊκές ομάδες, με τα δάχτυλα, τις γροθιές, τα αντιβράχια ή και τους αγκώνες, με αποτέλεσμα να χαλαρώνουν όχι μόνο οι επιφανειακοί μύες, αλλά ολόκληρη η δεύτερη και την τρίτη στοιβάδα του μυϊκού συστήματος και ως εκ τούτου να καταπολεμούνται οι μυϊκές συσπάσεις και πόνοι καθώς και οι χρόνιες φλεγμονές.

Το Deep Tissue μασάζ ενδείκνυται για την απομάκρυνση της έντασης από το σώμα, την οποία προκαλούν χρόνια πρότυπα στάσης ή κίνησης, όπως είναι η κακή στάση ύπνου και εργασίας ή μη επαναλαμβανόμενη αθλητική δραστηριότητα και αποτελεί το βασικό είδος μασάζ στη λίστα των κορυφαίων spas παγκοσμίως. Συνιστάται για αποφόρτιση έντασης μετά από Γυμναστική.


Melispa Massage
Το melispa body μασάζ είναι μια δικιά νέα “εφεύρεση”. Συνδυάζει 5 διαφορετικές τεχνικές μάλαξης σε μια θεραπεία (ρεφλεξολογία, χαλαρωτικό μασάζ σε όλο το σώμα, θεραπευτικό βαθύ σε όλο το σώμα, αρωματοθεραπεία και χαλαρωτικό μασάζ προσώπου κεφαλής).

Ρεφλεξολογία
Τα πέλματα και οι παλάμες είναι ο καθρέπτης του σώματός μας. Η Ρεφλεξολογία είναι μια επιστήμη, η οποία βασίζεται στην ύπαρξη αντανακλαστικών σημείων στα πέλματα και στις παλάμες, που αντιστοιχούν σε κάθε όργανο και τμήμα του σώματος.
Ο Ρεφλεξιολόγος εστιάζεται στα αντανακλαστικά σημεία στα πέλματα, στα χέρια, στα αυτιά και σε σύστοιχες περιοχές του σώματος, με ειδικούς χειρισμούς, πιέσεις και τεχνικές, που έχουν σαν σκοπό την ενεργοποίηση των λειτουργιών του σώματος, την εξισορρόπηση και τη χαλάρωση.

  • Ισχύει έως 30/03/2022.
  • Ισχύει Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-17:00 (τελευταίο ραντεβού 16:00) & Σάββατο 13:00-17:00 (τελευταίο ραντεβού 17:00).
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά για το κατάστημα «MeliSpa» στην οδό Μητροπόλεως 68 (Κέντρο).
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα έως 2 αγορών ανά χρήστη.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο τηλέφωνο 2313 092360.
  • Για αλλαγή ή ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Το Melispa ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία του το 2016, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, στην οδό Μητροπόλεως.

Στόχος του ήταν πάντα να σας αποδείξει ότι το μασάζ και γενικά η μάλαξη είναι τρόπος ζωής και όχι πολυτέλειας, καθλώς σας αξίζει καθημερινά να απολαμβάνετε λίγες στιγμές χαλάρωσης. Πλέον, διαθέτει δύο καταστήματα, με το δεύτερο στον Εύοσμο.

Ένα Πολυτελές City Spa στην καρδιά της πόλης που εντυπωσιάζει τόσο με την ιδιαίτερη αισθητική του χώρου, όσο και με τις απολαυστικές θεραπείες που προσφέρει σε γυναίκες & σε άνδρες δημιουργώντας μια αίσθηση χαλάρωσης, ανανέωσης καθώς και ανακούφισης έπειτα από κάθε θεραπεία.

Στο MeliSpa Massage θα συναντήσετε ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό έτοιμο να σας προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες. 

Χαλαρώστε και απολαύστε από τα έμπειρα χέρια των θεραπευτών του MeliSpa μια ξεχωριστή συνεδρία Massage!

Στον Melispa Massage θα νιώσετε την ευεξία και την χαλάρωση που αναζητάτε!

Μητροπόλεως 68, Κέντρο
https://melispa.gr/
2314 017952

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!