Massage - Spa

Από 14,90€: Full Body Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα | Κέντρο

Από 14,90€ για Απόδραση Χαλάρωσης και Ευεξίας με Full Body Massage (60') για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, στον ολοκαίνουργιο ατμοσφαιρικό χώρο του «Let's Relax Massage», στο Κέντρο της Αθήνας!

23,00€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
Έκπτωση
-35%
Κερδίζεις
8,10€
Απομένουν ακόμη
Αγορές
140

Από 14,90€: Full Body Massage για 1 Άτομο σε Prive Καμπίνα | Κέντρο

Από 14,90€ για Απόδραση Χαλάρωσης και Ευεξίας με Full Body Massage (60') για 1 Άτομο, σε Prive Ατομική Καμπίνα, στον ολοκαίνουργιο ατμοσφαιρικό χώρο του «Let's Relax Massage», στο Κέντρο της Αθήνας!

23,00€
14,90€
ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
140 Αγορές
-35% Έκπτωση
Κερδίζεις 8,10€
  • 14,90€ από 23 για 1 Full Body Relax Massage (60') για 1 Άτομο με δυνατότητα χρήσης Αιθέριων Ελαίων/Αμυγδάλου/Καρύδας, σε Prive Ατομική Καμπίνα
  • 19,90€ από 28€ για 1 Full Body Μυοχαλαρωτικό ή Sport Massage (60') για 1 Άτομο με δυνατότητα χρήσης Αιθέριων Ελαίων/Αμυγδάλου/Καρύδας, σε Prive Ατομική Καμπίνα

* Όλα τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι βιολογικά, δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.
* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες και παντόφλες μίας χρήσης.

* Δες όλες τις Προσφορές του «Let's Relax Massage», με κλικ ----> ΕΔΩ


Relax Massage
Το χαλαρωτικό μασάζ είναι μια τεχνική που βοηθά στη μείωση του στρες, της έντασης και του άγχους. Είναι μια ήπια μορφή μασάζ που χρησιμοποιεί αργές και ρέουσες κινήσεις για να καταπραΰνει το σώμα και το μυαλό. Ο στόχος του χαλαρωτικού μασάζ είναι να δημιουργήσει μια αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας, προάγοντας τη συνολική χαλάρωση και βελτιώνοντας τη συνολική υγεία. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας χαλαρωτικού μασάζ, ο μαλάκτης θα χρησιμοποιήσει ελαφριά έως μέτρια πίεση και μακρές κινήσεις για να κάνει μασάζ σε ολόκληρο το σώμα. 

Μυοχαλαρωτικό Massage
Το μυοχαλαρωτικό μασάζ είναι ένα είδος μασάζ που επικεντρώνεται στην απελευθέρωση της έντασης και του σφιξίματος των μυών. Χρησιμοποιείται συχνά για την ανακούφιση του πόνου και της δυσφορίας που προκαλούνται από μυϊκή ένταση και καταπόνηση. Οι εξειδικευμένοι μας θεραπευτές θα χρησιμοποιήσουν διάφορες τεχνικές, όπως ώστε να χαλαρώσουν τους μυς σας. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθούν διάφορα έλαια για μεγαλύτερη βοήθεια στην χαλάρωση και την μείωση της τριβής.

Sport Massage 
Το αθλητικό μασάζ είναι ένα είδος θεραπευτικού μασάζ ειδικά σχεδιασμένο για αθλητές και άτομα με έντονη δραστηριότητα. Χρησιμοποιείται για την πρόληψη και τη θεραπεία τραυματισμών και για την ενίσχυση της απόδοσης. Ο μαλάκτης που θα αναλάβει το αθλητικό σας μασάζ θα χρησιμοποιήσει μια ποικιλία τεχνικών, ώστε να στοχεύσει συγκεκριμένες μυϊκές ομάδες και να βελτιώσει την ευελιξία και το εύρος της κίνησης. Το αθλητικό μασάζ χωρίζεται συνήθως σε τρεις κατηγορίες: πριν από τον αγώνα, μετά τον αγώνα και την συντήρηση.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

lets-relax-kritikes.jpg

  • Ισχύει έως 28/09/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:00-22:00 | Σάββατο 10:00-19:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2103458827 ή 6984147320, τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Νιώθεις πιεσμένος τον τελευταίο καιρό σωματικά και πνευματικά;

Let’s Relax! Ή αλλιώς η νέα όαση χαλάρωσης στο κέντρο της Αθήνας!

Έλα σε έναν ολοκαίνουργιο εντυπωσιακό και ατμοσφαιρικό χώρο και αφέσου στα χέρια των έμπειρων μασέρ ενός που αναλαμβάνουν να σε απαλλάξουν από την κούραση και να αναζοωγονήσουν το σώμα και το πνεύμα σου!

Πρόσθεσε στην καθημερινότητά σου ένα δώρο για τον εαυτό σου που δεν είναι άλλο από την προσιτή πολυτέλεια του μασάζ στο ειδυλλιακά διαμορφωμένο χώρο του Let's Relax Massage!

Εδώ θα βρεις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες μασάζ και μαλάξεων από πιστοποιημένους και έμπειρους θεραπευτές, αποτελεσματικές τεχνικές μάλαξης για πλήρη ανακούφιση από το άγχος, τις καταπονήσεις και τις εντάσεις πακέτα πλήρους αποτοξίνωσης, χρήση αποκλειστικά φυτικών και φυσικών προϊόντων, με ασφάλεια και χωρίς καμία παρενέργεια.

Το Let's Relax Massage σου προσφέρει εξατομικευμένες συνεδρίες μασάζ, εστιάζοντας σε συγκεκριμένες περιοχές έντασης ή πόνου. Οι μασέρ του χώρου θα συνεργαστούν μαζί σου για να δημιουργήσουν την καλύτερη μάλαξη που θα σε βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους ευεξίας σου.

Εκτός από τις βασικές υπηρεσίες μασάζ, σου προσφέρονται και διάφορες μαλάξεις ευεξίας, όπως ενυδάτωση προσώπου, ποδόλουτρο και αρωματοθεραπεία. Αυτές οι υπηρεσίες έχουν σχεδιαστεί για να θρέψουν και να αναζωογονήσουν το δέρμα σου και να ενισχύσουν τη συνολική χαλάρωση.

Let's Relax! Ας χαλαρώσουμε λίγο!

Χαμοστέρνας 10, Κέντρο Αθήνας
https://letsrelax.gr/
2103458827 | 6984147320

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!