Ομορφιά | Ευεξία

Από 99€: Θεραπεία Fractional Microneedling RF σε Πρόσωπο & Λαιμό


Από 99€ για 1 έως 6 Συνεδρίες Θεραπείας Fractional Microneedling RF σε όλο το Πρόσωπο & τον Λαιμό, για Αναζωογόνηση & Ανάπλαση της Επιδερμίδας, στο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή!

200,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-51%
Κερδίζεις
101,00€
Αγορές
17

Από 99€: Θεραπεία Fractional Microneedling RF σε Πρόσωπο & Λαιμό


Από 99€ για 1 έως 6 Συνεδρίες Θεραπείας Fractional Microneedling RF σε όλο το Πρόσωπο & τον Λαιμό, για Αναζωογόνηση & Ανάπλαση της Επιδερμίδας, στο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή!

200,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-51% Έκπτωση
Κερδίζεις 101,00€

Θεραπεία Fractional Microneedling RF σε όλο το Πρόσωπο & τον Λαιμό

  • 99€ από 200€ για 1 Συνεδρία
  • 179€ από 400€ για 2 Συνεδρίες (89,50€/συνεδρία)
  • 339€ από 800€ για 4 Συνεδρίες (84,75€/συνεδρία)
  • 479€ από 1200€  για 6 Συνεδρίες (79,83€/συνεδρία)

- Διάρκεια κάθε συνεδρίας: 60'

* Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

* Δες όλες τις Προσφορές για το «Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής» με κλικ ----> ΕΔΩ


Fractional Microneedling RF

Το Fractional Microneedle RF είναι μια θεραπεία που συνδυάζει το microneedling (μικρονυγμούς) με τη ραδιοσυχνότητα. Σε αυτή τη θεραπεία, χρησιμοποιούνται μικρές βελόνες που παρέχουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος. Ο σκοπός αυτής της θεραπείας είναι να διεγείρει την παραγωγή φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης από τους ινοβλάστες. Αυτή η θεραπεία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πληθώρα συνθηκών, όπως μείωση του μεγέθους των πόρων, επίπεδωση των λεπτών γραμμών, βελτίωση ουλών και άλλων. Μετά τη θεραπεία, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές δραστηριότητές του, με κάποιο ερύθημα στο πρόσωπο που υποχωρεί μέσα σε λίγες ώρες.
Η θεραπεία Fractional Microneedle RF μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, αλλά πρέπει να προηγηθούν ή να ακολουθήσουν η βοτουλινική τοξίνη και τα filler, αφού περάσουν κάποιες ημέρες. Αυτή η θεραπεία αποτελεί ένα νέο σύστημα τεχνολογίας κλασματικής ραδιοσυχνότητας με μικρές βελόνες που χρησιμοποιούνται για να μεταδώσουν θερμότητα στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, με αποτέλεσμα την αύξηση της παραγωγής φυσικού κολλαγόνου και ελαστίνης. Η συνδυασμένη χρήση κλασματικής ραδιοσυχνότητας και μικρών βελονιών κάνει αυτή τη μέθοδο μια ελαφρά επεμβατική θεραπεία για την αντιγήρανση του δέρματος, χωρίς πόνο ή ανάγκη αποθεραπείας. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά, ανεξάρτητα από τον τύπο του δέρματος. Η θεραπεία Fractional Microneedle RF είναι μια εύκολη και ανώδυνη θεραπεία που έχει δείξει αποτελέσματα σε πολλές καταστάσεις, όπως:

- Μείωση μεγέθους πόρων
- Μείωση επιπέδων λιπαρότητας στο δέρμα
- Λείανση ρυτίδων και λεπτών γραμμών
- Βελτίωση εισχώρησης και αποτελεσματικότητας καλλυντικών προϊόντων για το δέρμα
- Ελαχιστοποίηση ξεσπασμάτων ακμής
- Βελτίωση υπερτροφικών και ατροφικών ουλών
- Καταπολέμηση ραγάδων

Αν και η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενική, οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν τη θεραπεία ανεκτή, περιγράφοντάς την ως αίσθηση τσιμπημάτων στο δέρμα. Οι περισσότεροι δεν χρειάζονται τοπική αναισθησία, αλλά αυτό μπορεί να είναι μια επιλογή για πιο επιθετική θεραπεία ή για ευαίσθητες περιοχές.

Η θεραπεία με κλασματική ραδιοσυχνότητα και μικροβελόνες είναι ασφαλής και αποτελεσματική για όλους τους τύπους δέρματος. Η ενέργεια που μεταφέρεται στις βελόνες απορροφάται από την περιοχή θεραπείας και οδηγεί στην υψηλή θέρμανση του δέρματος, χωρίς να το καταστρέφει.

Για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τουλάχιστον 3-4 συνεδρίες. Τα πρώτα αποτελέσματα θα είναι ορατά από την αρχή, αλλά θα χρειαστούν επιπλέον 2-3 μήνες για να δείτε την τελική βελτίωση.

Ένας προτεινόμενος συνδυασμός είναι με τη χρήση PRP (πλούσια αιμοπετάλαια πλάκα) ή PRF (πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλες) μετά τη θεραπεία Fractional Microneedle RF. Αυτή η διαδικασία μπορεί να επιταχύνει την αναγέννηση του δέρματος και να προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα. Αυτός ο συνδυασμός φαίνεται να έχει πολλαπλή δράση για την αναζωογόνηση του προσώπου και του λαιμού.

  • Ισχύει για έναρξη συνεδριών έως 22/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 11:30 έως 20:00.
  • Η προσφορά ισχύει αποκλειστικά και μόνο για το συγκεκριμένο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας και Αισθητικής Ιατρικής, στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή. Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο, κατά την πρώτη επίσκεψή σας στον χώρο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Καλώς ήρθες σε ένα σύγχρονο Ιατρικό Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής στη Λεωφ. Κ. Καραμανλή.

Εδώ θα βρεις, σε συνεργασία με το Goldmall.gr, μοναδικές προσφορές για έναν πολυδύναμο και μοντέρνο χώρο, με χρήση προηγμένου εξοπλισμού αλλά και εξειδικευμένου προσωπικού.

Η ακριβής διεύθυνση του Κέντρου και το τηλέφωνο θα αναγράφονται στο κουπόνι σου, στο οποίο θα έχεις πρόσβαση αμέσως μετά την αγορά σου.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!

Θεσσαλονίκη
Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -52% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Συνεδρίες Δερμοαπόξεσης με Μικροκρυστάλλους σε όλο το Πρόσωπο, για Ανανέωση και Λείανση της Επιδερμίδας, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 19 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 60,00€
29,00€
Θεσσαλονίκη
Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!
Έκπτωση -43% Κέντρο Δερματολογίας & Αισθητικής Ιατρικής | Εγνατία με Αγίας Σοφίας

Fractional Laser σε όλο το Πρόσωπο, για Βαθιά Ανάπλαση & Ανανέωση, στην Εγνατία με Αγίας Σοφίας!

Αγορές: 21 ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ 120,00€
69,00€