Massage - Spa

Από 17,90€: Full Body Θεραπευτικό Massage 1 Ατόμου | Αγ. Παρασκευή

Από 17,90€ για Χαλαρωτική Απόδραση από την καθημερινότητα με Full Body Θεραπευτικό Massage (60') για 1 Άτομο, με Δυνατότητα Foot Massage ή Gua Sha Προσώπου, σε Prive Ατομική Καμπίνα, στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Everything For You», στην Αγία Παρασκευή!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
53

Από 17,90€: Full Body Θεραπευτικό Massage 1 Ατόμου | Αγ. Παρασκευή

Από 17,90€ για Χαλαρωτική Απόδραση από την καθημερινότητα με Full Body Θεραπευτικό Massage (60') για 1 Άτομο, με Δυνατότητα Foot Massage ή Gua Sha Προσώπου, σε Prive Ατομική Καμπίνα, στο Κέντρο Εναλλακτικών Θεραπειών «Everything For You», στην Αγία Παρασκευή!

53 Αγορές
  • 17,90€ για 1 Full Body Θεραπευτικό Μασάζ με αιθέρια ελαία (60'), σε Prive Ατομική Καμπίνα
  • 22,90€ για 1 Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 75' που περιλαμβάνει: Full Body Θεραπευτικό Μασάζ με αιθέρια ελαία (60') & μία επιπλέον υπηρεσία (15') με επιλογή από Foot Massage ή Gua Sha Προσώπου
  • 27,90€ για Πακέτο Συνολικής Διάρκειας 90' που περιλαμβάνει: Full Body Θεραπευτικό Μασάζ με αιθέρια ελαία (60') & μία επιπλέον υπηρεσία (30') με επιλογή από Foot Massage ή Gua Sha Προσώπου

* Όλα τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι βιολογικά, δερματολογικά ελεγμένα και φιλικά προς το δέρμα.
* Παρέχονται αποστειρωμένες πετσέτες και παντόφλες μίας χρήσης.


Θεραπευτικό Μασάζ
Το θεραπευτικό μασάζ περιλαμβάνει διάφορες τεχνικές που επιδρούν ευεργετικά σε θέματα που αφορούν τους μύες, τα κόκκαλα, τη διευκόλυνση της κίνησης και τη μείωση του πόνου. Ο κύριος σκοπός του θεραπευτικού μασάζ είναι η βελτίωση της κυκλοφορίας και η παραγωγή θερμότητας μέσω της τριβής, για αυτό το λόγο είναι πιο επίπονο από το χαλαρωτικό.

Θεραπεία Gua Sha προσώπου
Η θεραπεία Gua Sha προσώπου συνδέεται με αρκετά οφέλη για το δέρμα και την γενική ευεξία. Ορισμένα οφέλη περιλαμβάνουν:
Βελτιωμένη κυκλοφορία και λεμφική αποσυμφόρηση, Μείωση του πρηξίματος και της φλεγμονής, Αναζωογόνηση του δέρματος, Χαλάρωση μυών προσώπου, Βελτιωμένη απορρόφηση προϊόντων περιποίησης του δέρματος.

Foot Massage
Μία θεραπεία που εστιάζει στην καλύτερη αιμάτωση και θρέψη των µυών των κάτω άκρων, ανακουφίζει τα πέλµατα και βελτιώνει το εύρος κίνησης της άρθρωσης.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

everything-for-you.png

  • Ισχύει έως 30/06/2024.
  • Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-20:00
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 Άτομο.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα αγοράς απεριόριστων κουπονιών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 211 412 4186, τουλάχιστον 2 ημέρες νωρίτερα.
  • Για ακύρωση ραντεβού είναι απαραίτητη η επικοινωνία σας με την επιχείρηση, τουλάχιστον 1 ημέρα πριν την προγραμματισμένη επίσκεψή σας στον χώρο.

Everything For You

Το Everything For You είναι το κέντρο εναλλακτικών θεραπειών που βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή και έχει σκοπό να βοηθήσει τον συνάνθρωπο, να βελτιώσει την υγεία και την ευεξία του, θεραπεύοντας το σώμα και την ψυχή. Αυτό επιτυγχάνεται με τις εναλλακτικές θεραπείες και την άσκηση.
Οι υπηρεσίες τους ποικίλουν ανάμεσα σε Αποκατάσταση νευρο-μυσοσκελετικων (θερμοθεραπεία, κινησιοθεραπεία, μάλαξη), Θεραπείες με βεντούζες, Θεραπευτικό μασάζ με αιθέρια ελαία, Ολιστική θεραπεία προσώπου, Θεραπεία κυτταρίτιδας, Κρεβάτι μασάζ NugaBest, Θεραπείες με θεραπευτικές πέτρες Τουρμανίου, Ρεφλεξολογία με μηχάνημα NugaBest, Θεραπεία με ρεύματα, Hatha Yoga, Therapeutic Yoga, Prenatal Yoga, Aerial Yoga.
Ενώ οι υπηρσίες ομορφίας που προσφέρουν, περιλαμβάνουν Rejuvance Αναζωογόνηση (φυσικό μίνι λίφτινγκ προσώπου), Gua sa ( αντιγήρανση προσώπου), Ολιστική θεραπεία προσώπου, Ολιστικό αρωματοθεραπευτικό μασάζ, Γλυπτική σώματος με βεντούζες, Θεραπεία κυτταρίτιδας.

Αγίου Ιωάννου 6, Αγία Παρασκευή
https://www.efy.gr/
21 1412 4186

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!