Live | Events

12€ από 15€ για την Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος»!

12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τους Χαΐνηδες και την ομάδα Χορού και Ακροβασίας «Κι όμως Κινείται»!

Μία ανάγνωση του Ερωτόκριτου, διαφορετική από τις συνηθισμένες, στο Θέατρο Δάσους στις 6 Ιουνίου & στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 8 Ιουνίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
43

12€ από 15€ για την Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος»!

12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου, από τους Χαΐνηδες και την ομάδα Χορού και Ακροβασίας «Κι όμως Κινείται»!

Μία ανάγνωση του Ερωτόκριτου, διαφορετική από τις συνηθισμένες, στο Θέατρο Δάσους στις 6 Ιουνίου & στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 8 Ιουνίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
43 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος», στο Θέατρο Δάσους στις 6 Ιουνίου στις 21:00!

  • 12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στην Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ερωτόκριτος», στο Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης στις 8 Ιουνίου στις 21:00!

    - Η τιμή του κουπονιού αφορά τιμή προπώλησης.


Ημέρα & Ώρα Παράστασης 

Θέατρο Δάσους (Δάσος Σέιχ Σου)
- Πέμπτη 6 Ιουνίου στις 21:00

Υπαίθριο Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης
- Σάββατο 8 Ιουνίου στις 21:00

"Μια τραγουδαφήγηση, που πότισε, με τέτοιο απόλυτο τρόπο, τη μουσική παράδοση, έπλασε σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα που μιλιέται σε αυτόν τον τόπο, συγκίνησε γενιές ανθρώπων, τους δάνεισε εικόνες και σύμβολα για τον έρωτα, τον ηρωισμό, τη φιλία, τη γενναιότητα, την αξιοπρέπεια, τον πόνο, το σωστό, το λάθος και τελικά υιοθετήθηκε απόλυτα ως σύμβολο-αντιπρόσωπος του πολιτισμού τους.
Η παράσταση «Ερωτόκριτος» του Βιτσέντζου Κορνάρου

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019 στο Θέατρο Δάσους & Σάββατο 8 Ιουνίου 2019 στο Υπαίθριο δημοτικό αμφιθέατρο Ξάνθης

Μια ανάγνωση του Ερωτόκριτου διαφορετική από τις συνηθισμένες προτείνουν οι Χαΐνηδες και η ομάδα Κι όμΩς κινείται (χορός/ακροβασία) στη μουσική παράσταση "Ερωτόκριτος" του Βιτσέντζου Κορνάρου.
Μια τραγουδαφήγηση, που πότισε, με τέτοιο απόλυτο τρόπο, τη μουσική παράδοση, έπλασε σε μεγάλο βαθμό τη γλώσσα που μιλιέται σε αυτόν τον τόπο, συγκίνησε γενιές ανθρώπων, τους δάνεισε εικόνες και σύμβολα για τον έρωτα, τον ηρωισμό, τη φιλία, τη γενναιότητα, την αξιοπρέπεια, τον πόνο, το σωστό, το λάθος και τελικά υιοθετήθηκε απόλυτα ως σύμβολο-αντιπρόσωπος του πολιτισμού τους.

Μουσική: Το μουσικό σχήμα Χαΐνηδες
Δημήτρης Αποστολάκης: λύρα
Δημήτρης Ζαχαριουδάκης: τραγούδι –κιθάρα
Σπυριδούλα Μπάκα: τραγούδι
Τάκης Κανέλλος: κρουστά
Κλέων Αντωνίου: ηλεκτρική κιθάρα
Μιχάλης Νικόπουλος: λαούτο, μαντολίνο
Ρέλλος Θοδωρής: σαξόφωνο
Γιάννης Νόνης: μπάσο

Κίνηση: Κι όμΩς κινείται

Χορός – Ακροβασία:
Camilo Bentancor
Δημάς Βασίλης
Λινάρδου Αντιγόνη
Μακατσώρης Χριστόφορος
Ιωάννα Παρασκευοπούλου
Χριστίνα Σουγιουλτζή

Φωτισμοί: Αθανασοπούλου Μαρία
Σκηνικός χώρος: Κι όμΩς κινείται
Ηχοληψία: Σάκης Γκίκας

- Ισχύει για 06/06 και 08/06, με επιλογή παράστασης κατά την αγορά του κουπονιού.
- Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
- Δυνατότητα απεριόριστων αγορών. 
- Απαραίτητη κατά την είσοδο σας, η επίδειξη του κουπονιού στα εκδοτήρια των εισιτηρίων του θεάτρου.Για την υλοποίηση δεν απαιτείται προκράτηση εισιτηρίων. Οι αγοραστές θα παραλαμβάνουν το εισιτήριο τους, προσκομίζοντας το κουπόνι τους, από τα εκδοτήρια εισιτηρίων των θεάτρων σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη, λίγη ώρα πριν την έναρξη της παράστασης.
- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.


Στο θεάτρου Δάσους, ένα από τα δύο ανοιχτά θέατρα του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, πραγματοποιούνται αξιόλογες συναυλίες και παραστάσεις από διάσημους καλλιτέχνες.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος αποτελεί σήμερα τον μεγαλύτερο θεατρικό και ευρύτερα πολιτιστικό οργανισμό στην Ελλάδα. Με 5 χειμερινές σκηνές, 2 υπαίθρια θέατρα αλλά και με την πραγματοποίηση πανελλαδικών και διεθνών περιοδειών, λειτουργεί ως ενεργός πυρήνας πολιτισμού από το 1961.
Ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του ΚΘΒΕ παρουσιάζει σε ετήσια βάση ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τις εσωτερικές παραγωγές του θεάτρου, με συμπαραγωγές με άλλους θεατρικούς οργανισμούς, αφιερώματα, μετακλήσεις παραστάσεων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


2315 200200

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ