Θέατρο - Συναυλίες

12€ από 15€: «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης» | Μικρό Θέατρο Κεραμεικού


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», ένα μουσικοθεατρικό βαριετέ για την τρέλα του Έρωτα, με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και... ταχυδακτυλουργικά κόλπα!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, στις 17, 24 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-20%
Κερδίζεις
3,00€
Αγορές
17

12€ από 15€: «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης» | Μικρό Θέατρο Κεραμεικού


12€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», ένα μουσικοθεατρικό βαριετέ για την τρέλα του Έρωτα, με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και... ταχυδακτυλουργικά κόλπα!

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία, στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, στις 17, 24 Νοεμβρίου & 1 Δεκεμβρίου!

15,00€
12,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
17 Αγορές
-20% Έκπτωση
Κερδίζεις 3,00€
  • 12€ από 15για Είσοδο 1 Ατόμου στη Θεατρική Παράσταση «Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης», στο Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

- Πρόγραμμα Παραστάσεων: 
Πέμπτη 17 Νοεμβρίου - 21:00
Πέμπτη 24 Νοεμβρίου - 21:00
Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου - 21:00

- Η τιμή του εισιτηρίου στο ταμείο του θεάτρου την ημέρα της παράστασης είναι 15€.
- Αποκλειστική προσφορά στη χαμηλότερη τιμή. Περιορισμένη διαθεσιμότητα.
- Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται βάσει προσέλευσης στον χώρο της παράστασης. Παραλαμβάνονται από το ταμείο του θεάτρου 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης.
- Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση.
- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall από το κινητό σου ή εκτυπωμένο.


Μικρό Θέατρο Κεραμεικού (Ευμολπιδών 13, Αθήνα)

Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, που αντλεί κείμενα από την παγκόσμια λογοτεχνία και τα παρουσιάζει σε δραματοποιημένη μορφή ως διαδοχικά κεφάλαια ενός ερωτικού καταλόγου.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς, Κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Μάρια Φλωράτου, Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη, Διασκευή – Σύνθεση μουσικής: Διονύσης Μπάστας, Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος, Φωτογραφίες: Σωτηρία Πούλη, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Σπύρος Παπαθεοδώρου, Σχεδιασμός Αφίσας: Φίλιππος Μποτώνης, Video-Trailer: Noiseboxstudio, Καλλιτεχνικός Συντονισμός: Ίλια Ράγκου, Επίκεντρο +, Ερμηνεία: Μάρια Φλωράτου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble, Διεύθυνση Παραγωγής: Ναυσικά Παπαδασκαλοπούλου, Παραγωγή 2022: Olympia Culture

----> Δες ΕΔΩ τους αναλυτικούς Όρους Χρήσης των Κουπονιών για Θεάματα

Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης
Μικρό Θέατρο Κεραμεικού

Εδώ ο κόσμος καίγεται,
με τον Έρωτα θα ασχολούμαστε;
που λέει κι ένας γνωστός μου…

Η παράσταση “Έρως Μονόπτερος ο Πλάνης” είναι ένα διασκεδαστικό μουσικοθεατρικό βαριετέ με πολλή ποίηση, υψηλή μαγειρική και ταχυδακτυλουργικά κόλπα, για την τρέλα του Έρωτα, που μας μεταμορφώνει, μας στοιχειώνει, μας μεθάει και στο τέλος μας νικάει. Ο Γεράσιμος Γεννατάς σκηνοθετεί την Μάρια Φλωράτου σε αυτήν την καταιγιστική κωμωδία για μια ηθοποιό σε είκοσι ρόλους, που αντλεί κείμενα από την παγκόσμια λογοτεχνία και τα παρουσιάζει σε δραματοποιημένη μορφή ως διαδοχικά κεφάλαια ενός ερωτικού καταλόγου. Αποσπάσματα από τον Πλούταρχο, την Σαπφώ, τον Ευριπίδη, τον Σαιξπηρ, τον Πούσκιν, τον Επίκουρο και τον Γρυπάρη συνθέτουν ένα απροσδόκητο Ερωτικό Μενού, για όλα τα γούστα. Έρωτας Κεραυνοβόλος, Ανεκπλήρωτος, Παράνομος, Βουκολικός, Πλατωνικός και άλλα ερωτικά κεφάλαια, επενδύονται με διασκευές αγαπημένων ελληνικών και ξένων τραγουδιών, δημιουργώντας ένα εύθυμο μουσικοθεατρικό θέαμα.

Πορ τόδος λος κομπανιέρος ρομάντικος. Αρίμπα!

Σκηνοθεσία: Γεράσιμος Γεννατάς
Κείμενα: Γεράσιμος Γεννατάς, Μάρια Φλωράτου
Σκηνικά – Κοστούμια: Μαρία Βασιλάκη
Διασκευή – Σύνθεση μουσικής: Διονύσης Μπάστας
Φωτισμοί: Νίκος Σωτηρόπουλος
Φωτογραφίες: Σωτηρία Πούλη, Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος, Σπύρος Παπαθεοδώρου
Σχεδιασμός Αφίσας: Φίλιππος Μποτώνης
Video-Trailer: Noiseboxstudio
Καλλιτεχνικός Συντονισμός: Ίλια Ράγκου, Επίκεντρο +
Ερμηνεία: Μάρια Φλωράτου
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Μαρίκα Αρβανιτοπούλου | Art Ensemble
Διεύθυνση Παραγωγής: Ναυσικά Παπαδασκαλοπούλου
Παραγωγή 2022: Olympia Culture

Το κουπόνι σου ανταλλάσσεται με θέση στο ταμείο του θεάτρου. Το κουπόνι εξασφαλίζει θέση στην παράσταση. Οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες και δίνονται με βάση τη διαθεσιμότητα και τη σειρά προσέλευσης. Όσο νωρίτερα επισκεφθείς το ταμείο του θεάτρου, τόσο καλύτερη θέση θα αντιστοιχηθεί στο κουπόνι σου.

- Προσέλευση τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την έναρξη της παράστασης που έχεις επιλέξει, για αποφυγή συνωστισμού και ορισμού καλύτερης δυνατής θέσης.

- Δείχνεις τον κωδικό κουπονιού GoldMall που αγόρασες, από το κινητό σου ή εκτυπωμένο στο ταμείο του θεάτρου.

- Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγή ημερομηνίας κουπονιού μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr. Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο, Κυριακή ή Δευτέρα, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση είναι εφικτή έως την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα και έως τις 18:00.

Το Μικρό Θέατρο Κεραμεικού, ένας κόμβος πολιτιστικής ψυχαγωγίας, έχει κατακτήσει εδώ και αρκετά χρόνια την καταξίωση, με το βλέμμα στραμμένο στη σύγχρονη δραματουργία, στους νέους δημιουργούς αλλά και στην αναζήτηση έκφρασης και κατανόησης της επικαιρότητας.

Το Μικρό Θέατρο Κεραμεικού στοχεύει σε μια μοντέρνα ανοιχτή διάδραση, μια μοναδική κάθε φορά συνδημιουργία και μια ηχηρή μετάδοση των κοινών ανησυχιών.

Ευμολπιδών 13, Κεραμεικός, Αθήνα
210 3410251

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ