Extra Υπηρεσίες

9,90€: Service PC με Format, Εγκατάσταση Windows και Antivirus!



9,90€ για Επαγγελματικό Service Υπολογιστή (Desktop ή Laptop), με Format, Eγκατάσταση Windows και Βασικών Προγραμμάτων, Καθάρισμα από Ιούς και Εγκατάσταση Antivirus, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της «Computer Systems», στο Κέντρο!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
39

9,90€: Service PC με Format, Εγκατάσταση Windows και Antivirus!



9,90€ για Επαγγελματικό Service Υπολογιστή (Desktop ή Laptop), με Format, Eγκατάσταση Windows και Βασικών Προγραμμάτων, Καθάρισμα από Ιούς και Εγκατάσταση Antivirus, από τους εξειδικευμένους τεχνικούς της «Computer Systems», στο Κέντρο!

9,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
39 Αγορές
  • 9,90€ για Επαγγελματικό Service Υπολογιστή ή Laptop, με Format, Eγκατάσταση Windows και Βασικών Προγραμμάτων, Καθάρισμα από Ιούς και Εγκατάσταση Antivirus!

Κατά τη διαδικασία του Service θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εργασίες:
- Format
- Εγκατάσταση Windows
- Καθαρισμός από ιούς
- Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων
- Εγκατάσταση Antivirus
- Πλήρες εσωτερικό καθάρισμα του μηχανήματος (μόνο σε desktop)
- Αντικατάσταση θερμοαγώγιμων υλικών (πάστα και thermal pad - μόνο σε desktop)

* Η εγκατάσταση προγραμμάτων αφορά πιστοποιημένα προγράμματα με άδεια χρήσης, την οποία θα πρέπει να διαθέτει ήδη ο χρήστης του υπολογιστή.

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

computer-systems-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2024.
  • Δευτέρα και Τετάρτη 08:00-16:00 | Τρίτη, Πέμπτη & Παρασκευή 08:00-16:00 & 18:00 - 20:00 | Σάββατο 09:30 - 14:20
  • Κάθε κουπόνι αντιστοιχεί σε 1 υπολογιστή (desktop ή laptop).
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού, στο 2310 672799.
  • Είναι απαραίτητο να έχετε back up των αρχείων και των δεδομένων σας πριν παραδώσετε στην επιχείρηση τη συσκευή σας.

Η Computer Systems λειτουργεί από το 2008 ως εργαστήριο επισκευής φορητών υπολογιστών και ανάκτησης δεδομένων. Από την έναρξη της λειτουργίας της η επιχείρηση εστίασε στην επισκευή motherboard φορητών υπολογιστών.

Είναι η μοναδική επιχείρηση που έχει συγχρηματοδοτηθεί από την Ελλάδα και την Ε.Ε με σκοπό την έρευνα σχετικά με την ανάκτηση δεδομένων από κατεστραμμένα αποθηκευτικά μέσα και τις μεθόδους επισκευής BGA. Ως αποτέλεσμα αυτής της ερευνητικής εργασίας μπορεί να σου προσφέρει το υψηλότερο ποσοστό επιτυχίας σε όλες τις υπηρεσίες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

Παράλληλα, μέσω του ebay.com αλλά και του amazon.com, έχει πουλήσει προϊόντα και υπηρεσίες σε πελάτες από περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρει επίσης επαγγελματικό εξοπλισμό, εκπαίδευση, υποστήριξη και αναλώσιμα υλικά για τα εργαστήρια επισκευής ηλεκτρονικών υπολογιστών. Από απλούς πελάτες που θέλουν να επισκευάσουν απλά ένα σπασμένο iPhone μέχρι καταστήματα αλυσίδας που θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο εργαστηρίων επισκευής, η Computer Systems μπορεί να προσφέρει τις καλύτερες ολοκληρωμένες λύσεις.

Με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό (αυτόματοι σταθμοί επεξεργασίας Bga Εξαρτημάτων, clean room, κλπ.) και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό (PHD ερευνητής μηχανικός, ηλεκτρονικοί, ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, τεχνικοί υπολογιστών).

Ίωνος Δραγούμη 46, Κέντρο
https://www.computer-systems.gr/
2310 672799

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!