99€ από 170€ για Ενέσιμη Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του Προσώπου επιθυμείτε και Διαμόρφωση Χειλιών, από Πιστοποιημένο Χειρουργό, στο Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art, στην Καλαμαριά!

170,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-42%
Κερδίζεις
71,00€
Αγορές
23


99€ από 170€ για Ενέσιμη Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του Προσώπου επιθυμείτε και Διαμόρφωση Χειλιών, από Πιστοποιημένο Χειρουργό, στο Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art, στην Καλαμαριά!

170,00€
99,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
23 Αγορές
-42% Έκπτωση
Κερδίζεις 71,00€
 •  99€ από 170€ για Ενέσιμη Εφαρμογή Υαλουρονικού Οξέος (1ml) σε όποια περιοχή του Προσώπου επιθυμείτε και Διαμόρφωση Χειλιών, από Πιστοποιημένο Χειρουργό!

  Περιοχές Εφαρμογής Υαλουρονικού
  - Ρινοχειλική αύλακα (τη ρυτίδα δηλαδή που ξεκινάει από τη βάση της μύτης μέχρι το έξω μέρος του στόματος)
  - Ρυτίδες στόματος (γύρω από τα χείλη)
  - Ρυτίδες παρειών
  - Ζυγωματικά
  - Μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια
  - Ρυτίδες ματιών
  - Χείλη για αύξηση του όγκου (σαρκώδη χείλη)

Υαλουρονικό Οξύ
Το υαλουρονικό είναι το συχνότερα χρησιμοποιούμενο πληρωτικό γιατί είναι σχεδόν απολυτά όμοιο με το ανθρώπινο και γίνεται καλά ανεκτό από τον οργανισμό. Προκαλεί την ενυδάτωση, την αναζωογόνηση του δέρματος και χρησιμοποιείται για την πλήρωση, το γέμισμα των στατικών ρυτίδων του προσώπου, δηλαδή των ρυτίδων της ρινοχειλικής αυλάκας, των παρειών, του στόματος, των ματιών, την τόνωση των ζυγωματικών, την αύξηση και τόνωση των χειλιών, και την αποκατάσταση του οβάλ του προσώπου.

Η θεραπεία διενεργείται μετά από τοπική αναισθησία με αναισθητική αλοιφή μίση ώρα πριν την έγχυση του υαλουρονικού η οποία διαρκεί περίπου 15 λεπτά και είναι ανώδυνη. Μέτα τη θεραπεία μπορείτε να επιστρέψετε στην εργασία σας. Το αποτέλεσμα φαίνεται άμεσα και εάν δεν σας αρέσει υπάρχει δυνατότητα να διορθωθεί με ένεση πού καταστρέφει το υαλουρονικό.

Το υαλουρονικό απορροφάται πολύ αργά από τον οργανισμό και η διάρκεια του αποτελέσματος που εξαρτάται από διάφορους παράγοντες κυμαίνεται από αρκετούς μήνες έως και περισσότερο από ένα χρόνο. Περιοχές εφαρμογής: Ρυτίδες ματιών, μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια, ζυγωματικά, ρυτίδες παρειών, στόματος, ρινοχειλικής αυλάκας (ρυτίδα από τη βάση της μύτης μέχρι την γωνία του στόματος), αύξηση και τόνωση χειλιών.

Απαραίτητη η επικοινωνία (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00) για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.

 • Ισχύει για αγορές έως 31/05/2021.
 • Απαραίτητη η επικοινωνία (Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 - 21:00) για ραντεβού στο τηλέφωνο που θα βρείτε στο κουπόνι σας μετά την αγορά του.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Ακύρωση ραντεβού το αργότερο 1 ημέρα πριν. 

Το Κέντρο Αναζωογόνησης και Ευεξίας MED HOL Art είναι καινούργιο στην περιοχή άλλα με μακρόχρονη εμπειρία σε αυτόν τον τομέα. 

Μεταξύ των θεραπειών που διενεργουνται στο κέντρο είναι η τοποθέτηση νημάτων ανόρθωσης (cog), η μεσοθεραπεία με το Dermapen και το Peeling.

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!