Αθήνα

29€ για Έλεγχο και Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα | Αττική

29€ για Έλεγχο, Συντήρηση & Καθαρισμό Αλάτων 1 Ηλιακού Θερμοσίφωνα (Διπλής Ενέργειας), για μέγιστη απόδοση και σταθερό ζεστό νερό, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
18

29€ για Έλεγχο και Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα | Αττική

29€ για Έλεγχο, Συντήρηση & Καθαρισμό Αλάτων 1 Ηλιακού Θερμοσίφωνα (Διπλής Ενέργειας), για μέγιστη απόδοση και σταθερό ζεστό νερό, με εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική, με την αξιοπιστία της «Mpakis Services»!

18 Αγορές
 • 29€ για Έλεγχο, Συντήρηση & Καθαρισμό Αλάτων Ηλιακού Θερμοσίφωνα (Διπλής Ενέργειας)

* Εάν ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής έως 300lt, υπάρχει extra χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης).
* Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες ή απαιτηθούν ανταλλακτικά έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης.

* Δες όλες τις Προσφορές της «Mpakis Services», με κλικ ----> ΕΔΩ

Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα
- Καθαρισμός δεξαμενής από τα άλατα που έχουν επικαθίσει στα τοιχώματα της δεξαμενής (δοχείου boiler) και του συλλέκτη
- Άνοιγμα της αντίστασης του ηλιακού
- Αντικατάσταση ανοδικής προστασίας δοχείου
- Έλεγχος φλάντζας
- Έλεγχος ηλεκτρικής αντίστασης και θερμοστάτη
- Έλεγχος ασφαλιστικής βαλβίδας
- Έλεγχος της καλής λειτουργίας του ηλιακού θερμοσίφωνα
- Έλεγχος μονώσεων/θερμοστάτη
- Εξωτερικός καθαρισμός στους συλλέκτες
- Συμπλήρωμα αντιψυκτικού υγρού στον συλλέκτη

Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική
Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

mpakis-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 30/04/2024.
 • Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-20:00 | Σάββατο 8:00-18:00
 • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 210 6033442 ή 6947 798800 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
 • Εάν ο ηλιακός θερμοσίφωνας είναι τριπλής ενέργειας ή κεραμοσκεπής έως 300lt, υπάρχει extra χρέωση 10€ (καταβάλλονται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης).
 • Σε περίπτωση που προκύψουν επιπλέον τεχνικές εργασίες ή απαιτηθούν ανταλλακτικά έπειτα από τον έλεγχο που θα πραγματοποιηθεί, το κόστος τους επιβαρύνει τον αγοραστή και το ποσό που θα προκύψει καταβάλλεται απευθείας στον τεχνικό της επιχείρησης.
 • Εξυπηρέτηση σε όλη την Αττική - Εξαιρούνται οι περιοχές: Άγιος Στέφανος, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Δροσιά, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (Δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.
 • Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται και ο Φ.Π.Α.

O όμιλος επιχειρήσεων Μpakis Services Group διαθέτει πολυετή πείρα και δημιουργήθηκε με σκοπό να ανταποκριθεί σε όλες τις τεχνικές ανάγκες του καταναλωτή. Η εμπορική δραστηριότητα στον τομέα του οικιακού αλλά και επαγγελματικού κλιματισμού κατατάσσει την εταιρεία στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με σταθερή ανάπτυξη.

Η ευρεία γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών της, η άμεση διαθεσιμότητα, το εγγυημένο αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με την καλύτερη τιμή της αγοράς έκανε πραγματικότητα το όραμά της, προσφέροντας στον καταναλωτή μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης!

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς με πολύχρονη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία και συνοδεύονται από τα απαραίτητα φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά καθώς και γραπτώς εγγυημένο αποτέλεσμα!

Στην Mpakis Services θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες που χρειάζεσαι, όπως συντήρηση και εγκατάσταση κλιματιστικών μονάδων, συντήρηση και εγκατάσταση καυστήρων πετρελαίου και αερίου, οικολογικό – βιολογικό καθαρισμό κατ' οίκον σε αυτοκίνητα, στρώμα, καναπέ, σαλόνι, χαλιά, απολύμανση – απεντόμωση, καθαρισμό τζακιού ανακαινίσεις όπως και πολλές άλλες υπηρεσίες για επαγγελματίες και ιδιώτες.

Σε όλες τις τεχνικές υπηρεσίες ο καταναλωτής συμμετέχει ενεργά, καθώς αξιολογεί τους τεχνικούς στη φόρμα αξιολόγησης που συμπληρώνει και με αυτόν τον τρόπο παρέχει άμεσα την απαραίτητη πληροφόρηση στην επιχείρηση.

210 6033442 | 6947 798800

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!