Αθήνα

28,90€ για Έλεγχο και Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα | Αττική

28,90€ για Έλεγχο και Συντήρηση 1 Ηλιακού Θερμοσίφωνα Διπλής Ενέργειας (έως 200 λίτρα), σε όλη την Αττική, από την εξειδικευμένη εταιρεία «W.H Solar Lab»!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
14

28,90€ για Έλεγχο και Συντήρηση Ηλιακού Θερμοσίφωνα | Αττική

28,90€ για Έλεγχο και Συντήρηση 1 Ηλιακού Θερμοσίφωνα Διπλής Ενέργειας (έως 200 λίτρα), σε όλη την Αττική, από την εξειδικευμένη εταιρεία «W.H Solar Lab»!

14 Αγορές
  • 28,90€ για Έλεγχο και Συντήρηση 1 Ηλιακού Θερμοσίφωνα Διπλής Ενέργειας (έως 200 λίτρα)

Προνόησε για την εύρυθμη λειτουργία του ηλιακού θερμοσίφωνά σου με το απαραίτητο service από τα έμπειρα χέρια των επαγγελματιών της W.H Solar Lab!

Περιλαμβάνονται:
Καθαρισμός δοχείου (boiler) από άλατα
- Έλεγχος καλής λειτουργίας της αντίστασης του θερμοσίφωνα
- Έλεγχος καλής λειτουργίας θερμοστάτη
- Έλεγχος φλάντζας
- Έλεγχος καλής λειτουργίας συλλεκτικής επιφάνειας
- Πλήρωση αντιψυκτικού υγρού
- Αντικατάσταση ανοδικής προστασίας (ράβδος μαγνησίου) δοχείου
- Καθαρισμός από άλατα της ηλεκτρικής αντίστασης
- Έλεγχος ασφαλιστικής βαλβίδας δικτύου
- Έλεγχος ασφαλιστικής βαλβίδας κλειστού κυκλώματος
- Έλεγχος μονώσεων των σωληνώσεων
- Έκδοση πιστοποιητικού εργασιών και εγγύηση εργασίας
- Έλεγχος διαρροών
- Έλεγχος διακόπτη παροχής νερού
- Έλεγχος βάσης ηλιακού θερμοσίφωνα
- Έλεγχος σωληνώσεων

* Εάν ο ηλιακός βρίσκεται σε δυσπρόσιτο σημείο (π.χ. δώμα-κεραμοσκεπή) ή η πρόσβαση γίνεται μόνο με φορητή σκάλα, τότε υπάρχει extra χρέωση και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν την επίσκεψη του τεχνικού).
* Δυνατότητα θερμογραφικού ελέγχου ηλιακών panel (κατόπιν αιτήματός σας), με extra χρέωση, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση.

* Δες όλες τις Προσφορές της «W.H Solar Lab», με κλικ ----> ΕΔΩ

* Ισχύει για όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής
Εξαιρούνται οι περιοχές: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση)

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

solar-kritikes.jpg
  • Ισχύει έως 30/04/2024.
  • Εάν ο ηλιακός βρίσκεται σε δυσπρόσιτο σημείο (π.χ. δώμα-κεραμοσκεπή) ή η πρόσβαση γίνεται μόνο με φορητή σκάλα, τότε υπάρχει extra χρέωση και πρέπει να ενημερωθεί η εταιρεία πριν την επίσκεψη του τεχνικού).
  • Απαραίτητη η επικοινωνία στα τηλέφωνα 216 0707911 ή 6943 595544 για τον προγραμματισμό ραντεβού αναφέροντας τον κωδικό Goldmall.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού εκτυπωμένο ή από κινητό (κατά την παράδοση).
  • Εξαιρούνται οι περιοχές: Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Βάρη, Βάρκιζα, Διόνυσος, Κορωπί, Κρυονέρι, Μαγούλα, Παιανία, Πέραμα, Πικέρμι, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Καλύβια, Λούτσα, Πόρτο Ράφτη, Κερατέα, Μαραθώνας, Νέα Μάκρη, Σαλαμίνα, Ωρωπός (δυνατότητα εξυπηρέτησης με extra χρέωση κατόπιν συνεννόησης με την επιχείρηση).
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Για ακύρωση θα πρέπει να ενημερώσετε την επιχείρηση μία ημέρα νωρίτερα.

Στην W-H Solar Lab επενδύουν στην ανάπτυξη και τις νέες τεχνολογίες, προσφέροντας ποικιλία τεχνικών υπηρεσιών, με σκοπό να ανταποκριθούν σε όλες τις ανάγκες του καταναλωτή. Παρέχουν αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των υδραυλικών εγκαταστάσεων, θέρμανσης, ηλιακών συστημάτων, βιολογικών καθαρισμών και άλλων τεχνικών εργασιών, οικιακών αλλά και επαγγελματικών χώρων, πράγμα που την κατατάσσει στις υψηλότερες θέσεις στον χώρο με συνεχή ανάπτυξη.

Με 14 και πλέον χρόνια στον χώρο των υδραυλικών εγκαταστάσεων, με πιστοποιημένους και έμπειρους τεχνικούς, με άμεση εξυπηρέτηση και με τις καλύτερες τιμές της αγοράς, παρέχουν εγγυημένο αποτέλεσμα, το οποίο συνοδεύεται πάντα από φύλλα ελέγχου και πιστοποιητικά για κάθε είδους εργασία.

Διαθέτουν εξειδικευμένη ομάδα έμπειρων επαγγελματιών με την απαραίτητη τεχνογνωσία και εμπειρία στον τομέα τους και με την δυνατότητα να προτείνουν λύσεις στην κάθε περίσταση με σκοπό να παρέχουν στον καταναλωτή την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση.

Στην W-H Solar Lab θα βρεις όλες τις τεχνικές υπηρεσίες όπως υδραυλικά έργα (ύδρευση-θέρμανση-αποχέτευση-αέριο-πυρόσβεση), βιολογικό καθαρισμό (στρώμα-χαλί-σαλόνι-αυτοκίνητο), συντήρηση κλιματιστικού, συντήρηση ηλιακού θερμοσίφωνα, συντήρηση καυστήρα (πετρελαίου-αερίου), καθαρισμό καμινάδας τζακιού, ανακινήσεις και άλλες υπηρεσίες για ιδιώτες και επαγγελματίες.

https://www.wh-solar.gr/
216 0707911 | 6943 595544

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!