25€ για Δίπλωμα Μηχανής (12 Πρακτικά και 11 Θεωρητικά Μαθήματα) ή 89€ για Δίπλωμα Αυτοκινήτου (25 Πρακτικά και 21 Θεωρητικά Μαθήματα), με την ποιοτική Υπογραφή της Σχολής Οδήγησης «One way», σε Τούμπα ή Χαριλάου!

25,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-price-img
Αγορές
55


25€ για Δίπλωμα Μηχανής (12 Πρακτικά και 11 Θεωρητικά Μαθήματα) ή 89€ για Δίπλωμα Αυτοκινήτου (25 Πρακτικά και 21 Θεωρητικά Μαθήματα), με την ποιοτική Υπογραφή της Σχολής Οδήγησης «One way», σε Τούμπα ή Χαριλάου!

25,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
55 Αγορές
 • 25€ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Μηχανής Κατηγοριών Α1 ή Α2 ή Α ή ΑΜ με 12 Πρακτικά και 11 Θεωρητικά Μαθήματα
 • 89€ για Εκμάθηση Οδήγησης για Απόκτηση Διπλώματος Αυτοκινήτου Β' Κατηγορίας με 25 Πρακτικά και 21 Θεωρητικά Μαθήματα

Για το Δίπλωμα Αυτοκινήτου:
- Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με εξειδικευμένα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και είναι διάρκειας 45’ το καθένα.Τα μαθήματα θεωρίας είναι υποχρεωτικά και γίνεται επεξήγηση όλου του βιβλίου με σκοπό την εμπέδωση του ΚΟΚ.
- Τα πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης Αυτοκινήτου πραγματοποιούνται σε διάφορες περιοχές του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης και είναι διάρκειας 45’ το καθένα.Πραγματοποιούνται από έμπειρους εκπαιδευτές με καινούργια οχήματα και γίνονται κάτω από όλες τις οδηγικές συνθήκες έτσι ώστε ο αρχάριος μαθητής να γνωρίσει την ασφαλή οδήγηση με τον σωστό τρόπο αλλά και να προετοιμαστεί κατάλληλα για τις εξετάσεις.
- Δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα, τα εξέταστρα και τα έξοδα φακέλου, τα οποία καταβάλλονται απευθείας στη σχολή και είναι:
- 230€ για Παράβολα Δημοσίου και 140€ για έξοδα φακέλου και εξέταστρα
- Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος έκδοσης πιστοποιητικού υγείας από Παθολόγο και Οφθαλμίατρο, τα οποία πρέπει υποχρεωτικά προσκομίσετε για την έκδοση διπλώματος. Αναλυτικές οδηγίες για την έκδοση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού θα λάβετε από τη Σχολή Οδηγών.

Για το Δίπλωμα Μηχανής:
- Σας παρέχεται ο απαραίτητος εξοπλισμός ασφαλείας για τις εξετάσεις
- Τα θεωρητικά μαθήματα πραγματοποιούνται σε πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες με εξειδικευμένα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα και είναι διάρκειας 45’ το καθένα.
- Τα πρακτικά μαθήματα για την απόκτηση του διπλώματος οδήγησης Μηχανής πραγματοποιούνται σε πίστα με ειδικές συνθήκες με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εκπαίδευσή σας για επιτυχία στις εξετάσεις αλλά και στην καθημερινή σας πορεία. Τα πρακτικά μαθήματα έχουν διάρκεια 45’ το καθένα.
- Για την εκπαίδευση απόκτησης διπλώματος για Μηχανή χρησιμοποιούνται οι εξής μηχανές:
Για την κατηγορία Α2: Honda CBF 500cc
Για την κατηγορία Α: Suzuki GSR 600 
Για την κατηγορία Α1: Honda CBF 125cc 
Για την κατηγορία ΑΜ: Peugeot 50cc 
- Δεν συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα, τα εξέταστρα και τα έξοδα φακέλου, τα οποία καταβάλλονται απευθείας στη σχολή και είναι: 
- Για τις κατηγορίες Α1 και ΑΜ 105€ για παράβολα δημοσίου και 110€ για έξοδα φακέλου και εξέταστρα 
- Για τις κατηγορίες Α2 και Α 155€ για παράβολα δημοσίου και 110€ για έξοδα φακέλου και εξέταστρα 
- Για την απόκτηση διπλώματος μηχανής κατηγοριών Α1, Α2 & Α βασική προϋπόθεση είναι η κατοχή  διπλώματος αυτοκινήτου από τον υποψήφιο. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει δίπλωμα αυτοκινήτου υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 60€, η οποία καταβάλλεται απευθείας στην επιχείρηση. 
* Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος έκδοσης πιστοποιητικού υγείας από Παθολόγο και Οφθαλμίατρο, τα οποία πρέπει υποχρεωτικά προσκομίσετε για την έκδοση διπλώματος. Αναλυτικές οδηγίες για την έκδοση του συγκεκριμένου πιστοποιητικού θα λάβετε από τη Σχολή Οδηγών.

Δίπλωμα Μηχανής

Οι κατηγορίες για το δίπλωμα μηχανής αναλυτικά είναι οι εξής:
- Α1 Κατηγορίας: Μοτοσικλέτες Μέγιστου Κυβισμού 125cc, μέγιστης ισχύος 11 kW και 
λόγο ισχύος προς βάρος μικρότερο από 0,1 kW/kg και Μηχανοκίνητα Τρίκυκλα των οποίων η ισχύς δεν υπερβαίνει τα 15 kW  
Ελάχιστο όριο ηλικίας: 18 έτη
- A2 Κατηγορίας: Μοτοσικλέτες Μέγιστης Ισχύος 35 kW και με μέγιστο λόγο ισχύος 
προς βάρος μικρότερο από 0,2 kW/kg, που δεν προέρχονται από διασκευή άλλης μοτοσικλέτας, ισχύος μεγαλύτερης του διπλάσιου της ισχύος της διασκευασθείσας μοτοσικλέτας
Ελάχιστο όριο ηλικίας: 21 ή 20 έτη αν προϋπάρχει δίπλωμα Α1 επί διετίας
- Α Κατηγορίας: Μοτοσικλέτες οποιουδήποτε κυβισμού, και Μηχανοκίνητα Τρίκυκλα η ισχύς των οποίων υπερβαίνει τα 15 kW
Ελάχιστο όριο ηλικίας: 24 έτη
- ΑΜ Κατηγορίας: Μοτοσυκλέτα μέγιστου κυβισμού 50 cc και μέγιστης ταχύτητας 45 χλμ/ωρα

Δίπλωμα Αυτοκινήτου Β’ κατηγορίας 
Όριο Ηλικίας 18 ετών
Με το δίπλωμα Β κατηγορίας μπορεί κανείς να οδηγεί:
⦁ Αυτοκίνητo μάζας έως 3.500 Kg και έως 8 θέσεων εκτός του οδηγού. Επιτρέπεται ο συνδυασμός του, με ρυμουλκούμενο μάζας έως 750 Kg.
⦁ Τετράκυκλο, εκτός του ελαφρου τετρακύκλου, μάζας κενού οχήματος έως 400 Kg ή έως 500 Kg στη περίπτωση οχημάτων για τη μεταφορά εμπορευμάτων και του οποίου η μέγιστη ισχύς του κινητήρα δεν υπερβαίνει τα 15 kW.

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά
⦁ Ταυτότητα,
⦁ 4 φωτογραφίες διαβατηρίου,
⦁ Α.Φ.Μ. (σε δημόσιο έντυπο),
⦁ Αριθμός μητρώου ασφάλισης (π.χ. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, κ.α.)

 • Ισχύει έως 29/02/2020 (για έναρξη μαθημάτων)
 • Δυνατότητα αγοράς έως 4 κουπονιών, 1 για προσωπική χρήση.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κουπονιού στο κινητό σας ή εκτυπωμένο.
 • Η υλοποίηση της προσφοράς μπορεί να υλοποιηθεί σε έναν από τους παρακάτω χώρους: 
  - Αμφιτρίτης 18, Χαριλάου, τηλέφωνο: 2314 035537 
  - Αγ. Μαρίνης 7, Τούμπα, τηλέφωνο: 6938 342710 
 • Η προσφορά δεν ισχύει για επαναληπτικά μαθήματα από ήδη κατόχους διπλώματος. 
 • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακυρώσετε ή να αλλάξετε την ημερομηνία του προγραμματισμένου μαθήματός σας, θα πρέπει απαραίτητα να ενημερώσετε τη σχολή το αργότερο έως τις 19:00 της προηγούμενης ημέρας, σε διαφορετική περίπτωση το μάθημα θεωρείται πως έχει υλοποιηθεί.
 • Ο χρόνος ολοκλήρωσης της διαδικασίας για την απόκτηση διπλώματος δεν εξαρτάται από τη σχολή οδηγών αλλά από την οικεία Διεύθυνση Μεταφορών.

Οι σχολές οδήγησης «One way», με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας στις εξετάσεις, έχουν όλα τα προσόντα για να τις εμπιστευτείτε. Με ένα σύστημα εκμάθησης που προσαρμόζεται στις απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες του κάθε υποψηφίου μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το μάθημα θα είναι και ευχάριστο και αποτελεσματικό. 

Με πλήρη σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, ευχάριστο περιβάλλον και έμπειρους καθηγητές για την καλύτερη εμπέδωση των μαθημάτων οι σχολές «One way» προσφέρουν άριστη προετοιμασία για εξετάσεις για τους κανόνες οδικής ασφάλειας. 

Ο ιδιοκτήτης των σχολών, κ.Παγλαμίδης Χρήστος, μετά από 10ετή παραμονή στο εξωτερικό πλέον παραδίδει μαθήματα ευρωπαϊκής οδήγησης και εκπαίδευσης πάνω στους σύγχρονους της οδικής ασφάλειας.

Η πρακτική εκπαίδευση περιλαμβάνει οδήγηση σε όλους τους αστικούς και υπεραστικούς δρόμους ώστε η εμπειρία του μαθητή να μην επικεντρωθεί μόνο στην απόκτηση του διπλώματος οδήγησης.

Η θεωρητική εκπαίδευση γίνεται με σύγχγρονα οπτικοακουστικά μέσα ,οθόνες 42’’HD LCD, μοντέλο πραγματικής μηχανής FIAT και πραγματοποιούνται online TEST ακριβώς όπως το σύστημα των εξετάσεων του Κ.Ο.Κ.

Στόχος των σχολών οδήγησης κατά την πολυετή λειτουργία τους ήταν και θα παραμείνει όχι μόνο η προετοιμασία για τις εξετάσεις αλλά πάνω απ' όλα η δημιουργία σωστών και έμπειρων οδηγών που θα μεριμνούν για την ασφάλεια όλων.

1. Αμφιτρίτης 18, Χαριλάου | 2. Αγ. Μαρίνας 7, Τούμπα
http://www.drive-way.gr/
1. 2314 035537 | 2. 6938 342710

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την ιστοσελίδα μας θα πρέπει να γίνετε μέλος της (δωρεάν).
Σε περίπτωση που δεν έχετε πραγματοποιήσει την εγγραφή σας μπορείτε να γίνετε μέλος του Goldmall.gr πατώντας εδώ

Μπορείτε να αποκτήσετε τα κουπόνια των deals της επιλογής σας με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

 • Πιστωτική ή Χρεωστική ή Προπληρωμένη κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο.
 • Τραπεζική κατάθεση ή Web banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Λειτουργεί μόνο Δευτέρα έως Παρασκευή 10.00-18.00.
 • Πληρωμή στα γραφεία μας ή στα γραφεία των επίσημων συνεργατών μας (Δευτέρα Παρασκευή 10:00 - 18:00):
 • 1. Όμιλος Metromedia - Κ.Παλαμά 6Γ, Πυλαία (Κωνσταντινοπολίτικα) -> ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ 
  2. Laserline Clinics - Τσιμισκή 86, 4ος Όροφος, Κέντρο Θεσσαλονίκης 
 • Παραγγελία με Αντικαταβολή (Τηλεφωνική ή με email) & Παραλαβή Δε-Πα | Δωρεάν για Θεσσαλονίκη 

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ