Για το Παιδί

Από 6,90€: Παιδότοπος με Χυμό-Σνακ για το Παιδί και Ρόφημα για Συνοδό!


Από 6,90€ για Είσοδο με Χυμό & Τοστ ή Κέικ για το Παιδί και Ρόφημα για τον Ενήλικα Συνοδό, στον Παιδότοπο «Partyland», έναν εντυπωσιακό και τεράστιο πολυχώρο όπου το... πάρτι δεν σταματά ποτέ, στην Πυλαία!

best-price-img
Απομένουν ακόμη
Αγορές
240

Από 6,90€: Παιδότοπος με Χυμό-Σνακ για το Παιδί και Ρόφημα για Συνοδό!


Από 6,90€ για Είσοδο με Χυμό & Τοστ ή Κέικ για το Παιδί και Ρόφημα για τον Ενήλικα Συνοδό, στον Παιδότοπο «Partyland», έναν εντυπωσιακό και τεράστιο πολυχώρο όπου το... πάρτι δεν σταματά ποτέ, στην Πυλαία!

240 Αγορές

Είσοδος & Απεριόριστο Παιχνίδι μαζί με Χυμό & Τοστ ή Κέικ για κάθε Παιδί και Ρόφημα για κάθε Ενήλικα Συνοδό

 • 6,90€ για 1 Παιδί και 1 Συνοδό
 • 9,90€ για 1 Παιδί και 2 Συνοδούς

Στην Πυλαία υπάρχει ένα... κομμάτι γης όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ!

Στον παιδότοπο Partyland, έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο, το παιδί θα χαρεί με όλη του την ψυχή, καθώς στους τεράστιους χώρους του, χωρητικότητας 1600 τ.μ., θα βρει όλα όσα ονειρεύεται!

Τα παιδιά θα διασκεδάσουν με υπερσύγχρονες και απολύτως ασφαλείς παιχνιδοκατασκευές, πολλαπλές τσουλήθρες, μπαλοπισίνες, disco, μπασκέτες, air hockey, ηλεκτρονικά 3D παιχνίδια και πολλά ακόμη, ενώ οι γονείς θα χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής τους στο όμορφο και αναπαυτικό σαλόνι!

Τι είπαν πελάτες της επιχείρησης:

partyland-kritikes.jpg
 • Ισχύει έως 30/03/2023. Εξαιρούνται γιορτές και αργίες.
 • Δευτέρα έως και Παρασκευή 17:30 έως 22:30.
 • Το κάθε κουπόνι ισχύει για 1 παιδί και 1 συνοδό ή 1 παιδί και 2 συνοδούς (ανάλογα με το κουπόνι).
 • Η προσφορά ισχύει για παιδιά έως 8 ετών.
 • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
 • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
 • Τα κουπόνια της προσφοράς δεν ισχύουν για διοργάνωση παιδικού πάρτι, ούτε και για φύλαξη παιδιού.
 • Σε περίπτωση που μαζί με τον συνοδό υπάρχουν επιπλέον παιδιά, η τιμή για το κάθε επιπλέον παιδί είναι 7€.
 • Για την υλοποίηση της προσφοράς είναι απαραίτητη η τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση, στο τηλέφωνο 2310 473400.
 • Αλλαγή ή ακύρωση τουλάχιστον 1 ημέρα νωρίτερα.

Στην Πυλαία υπάρχει ένα... κομμάτι γης όπου το πάρτι δεν σταματά ποτέ!

Στον παιδότοπο Partyland, έναν υπερσύγχρονο πολυχώρο, το παιδί θα χαρεί με όλη του την ψυχή, καθώς στους τεράστιους χώρους του, χωρητικότητας 1600 τ.μ., θα βρει όλα όσα ονειρεύεται!

Η Partyland ξεκίνησε το 2017 και από τη στιγμή που ξεκίνησε να λειτουργεί φτιάχτηκε έχοντας ως μοναδικό μέλημα το παιδί και τη διασκέδασή του! Για αυτό έδωσε ιδιαίτερο βάρος τόσο στη φιλική για το παιδί οργάνωση του χώρου της όσο και στην προσεκτική επιλογή και προσεγμένη προετοιμασία του φαγητού του, καθώς μέσα στον ΄χωρο του παιδότοπου υπάρχει ξεχωριστό εστιατόριο. Αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν την Partyland ξεχωριστή. Γιατί τα πάντα γίνονται από αγάπη για το παιδί και με αγάπη για το παιδί!​

Η υπευθυνότητα είναι για την Partyland κύρια προτεραιότητα, βαθιά ριζωμένη στη φιλοσοφία της. Γι' αυτό τηρεί απόλυτα τις δεσμεύσεις της για υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Οι υπερσύγχρονες και απολύτως ασφαλείς παιχνιδοκατασκευές θα κάνουν τα παιδιά να μην θέλουν να φύγουν! Θα σκαρφαλώσουν την αράχνη με ύψος 7 μέτρα, θα κατέβουν τις πολλαπλές τσουλήθρες, θα «λούζονται» με τα μπαλάκια στην μπαλοπισίνα, ενώ θα διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης στην disco με φώτα laser, μουσική, χορό, επιλέγοντας προγράμματα με αθλοπαιδιές, survivor, clown ή μάγο.

Επίσης, στην Partyland θα βρείτε ξεχωριστή αίθουσα με παιχνίδια για τα παιδιά. Εδώ τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να δοκιμάσουν την ευστοχία τους στις μπασκέτες, να κινηθούν γρήγορα στο air hockey, να παίξουν ηλεκτρονικά 3D παιχνίδια. Τα μικρότερα παιδιά μπορούν να λικνιστούν στα παιχνίδια κίνησης ή να δοκιμάσουν την τύχη τους σε απλούς στόχους.

Για τα μικρότερα παιδιά υπάρχει ξεχωριστός χώρος έτσι ώστε να μπορούν να παίξουν με ασφάλεια. Τα παιδιά 1-3 ετών δεν κινδυνεύουν από τα μεγαλύτερα παιδιά και παίζουν με παιχνίδια ειδικά για αυτές τις ηλικίες όπως είναι τα τεράστια τουβλάκια για κατασκευές, κουνιστά αλογάκια, mini τσουλήθρα, mini μπαλοπισίνα και σπιτάκια.

Την ίδια στιγμή, οι γονείς θα χαλαρώσουν πίνοντας τον καφέ ή το ρόφημα της επιλογής τους στο όμορφο και αναπαυτικό σαλόνι!

Στέλιου Καζαντζίδη 49, Πυλαία
https://partyland.gr/
2310 473400

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

 • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
 • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!