Cafe - Bar

Από 11,90€: Είσοδος στο Nouvelle Pool Bar με Café-Μπύρα-Cocktail-Κρασί


Από 11,90€ για Είσοδο 2 Ατόμων στο «Nouvelle Pool Bar», με χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας | & 2 Café ή 2 Μπύρες ή 2 Cocktail ή 1 Φιάλη Κρασί με συνοδευτικά | & 2 Εμφιαλωμένα Μπουκαλάκια Νερό 500ml, στο Ωραιόκαστρο, για μία καλοκαιρινή απόδραση μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη!

16,00€
11,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-26%
Κερδίζεις
4,10€
Αγορές
34

Από 11,90€: Είσοδος στο Nouvelle Pool Bar με Café-Μπύρα-Cocktail-Κρασί


Από 11,90€ για Είσοδο 2 Ατόμων στο «Nouvelle Pool Bar», με χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας | & 2 Café ή 2 Μπύρες ή 2 Cocktail ή 1 Φιάλη Κρασί με συνοδευτικά | & 2 Εμφιαλωμένα Μπουκαλάκια Νερό 500ml, στο Ωραιόκαστρο, για μία καλοκαιρινή απόδραση μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Θεσσαλονίκη!

16,00€
11,90€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
34 Αγορές
-26% Έκπτωση
Κερδίζεις 4,10€
  • 11,90€ από 16€ για Είσοδο 2 Ατόμων, με Χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας & 2 Café επιλογής σας & 2 Εμφιαλωμένα Μπουκαλάκια Νερό 500ml
  • 12,90€ από 18€ για Είσοδο 2 Ατόμων, με Χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας & 2 Μπύρες 330ml 
  • 18,90€ από 25€ για Είσοδο 2 Ατόμων, με Χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας & 2 Cocktail επιλογής σας & 2 Εμφιαλωμένα Μπουκαλάκια Νερό 500ml
  • 23,90€ από 34€ για Είσοδο 2 Ατόμων με Χρήση Πισίνας, Ξαπλώστρας & Ομπρέλας & 1 Φιάλη Κρασί με συνοδευτικά & 2 Εμφιαλωμένα Μπουκαλάκια Νερό 500ml

- Στον χώρο τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και πραγματοποιείται θερμομέτρηση κατά την είσοδο.
- Ισχύει για υλοποίηση: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 έως 18:00.
- Ο χώρος διαθέτει και παιδική πισίνα, υπό την επίβλεψη ναυαγοσώστη.
- Η προσέλευση από το κέντρο μπορεί να γίνει με τον αριθμό λεωφορείου 56 (ξεκινάει από Ν.Σ.Σ.), με αποβίβαση στη στάση «Lidl». Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων και το Μουσείο Ανθρωπίνου Σώματος.
- Απαγορεύεται η είσοδος σε Ανηλίκους χωρίς τη συνοδεία Ενηλίκων.

Nouvelle Pool Bar
(7o χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου)
Η καλοκαιρινή απόδραση έχει πλέον όνομα και λέγεται Nouvelle Pool Bar!

Η πισίνα μεγάλων διαστάσεων και το υπέροχο Pool Bar βρίσκεται στον πολυχώρο Nouvelle, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, μόλις 7 χλμ. έξω από τη Θεσσαλονίκη!

Σε έναν κομψό χώρο με υπέροχη θέα στην πόλη, οπού βασιλεύει το πάντρεμα των αισθήσεων και της μοντέρνας αρχιτεκτονικής με την κλασική λεπτομέρεια, μπορείτε να απολαύσετε δροσερά κοκτέιλ και καφέδες από το πρωί μέχρι το βράδυ, ταξιδεύοντας στην καρδιά του καλοκαιριού!

Όλες τις ώρες, η πισίνα δίνει άλλη αίσθηση στις στιγμές σας!

Στον υπέροχο πολυχώρο Nouvelle μπορείτε να βρείτε επίσης: το Hotel Nouvelle που συνδυάζει αρμονικά την ευχάριστη διαμονή και τη μαγευτική θέα της πόλης της Θεσσαλονίκης, Αίθουσα Δεξιώσεων, Παιδότοπο, αλλά και το φημισμένο Πάρκο Δεινοσαύρων.

  • Ισχύει για υλοποίηση έως 31/08/2020.
  • Δευτέρα έως και Παρασκευή 10:00 έως 18:00.   
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα.
  • Δυνατότητα απεριόριστων αγορών.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί 1 κουπόνι ανά επίσκεψη.
  • Απαραίτητη η επίδειξη του κωδικού κουπονιού στο κινητό ή εκτυπωμένο.
  • Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση στο 2310 686544.
  • Η προσέλευση από το κέντρο μπορεί να γίνει με τον αριθμό λεωφορείου 56 (ξεκινάει από Ν.Σ.Σ.), με αποβίβαση στη στάση «Lidl». Ακριβώς δίπλα βρίσκεται το Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων και το Μουσείο Ανθρωπίνου Σώματος.
  • Απαγορεύεται η είσοδος σε Ανηλίκους χωρίς τη συνοδεία Ενηλίκων.

Το Nouvelle Pool Bar είναι ένας υπέροχος χώρος με ethnic στοιχεία που θυμίζει έντονα νησί!

Με μαγευτική θέα, την πισίνα και την πόλη της Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με καλή μουσική, η νυχτερινή σας έξοδος μετατρέπεται σε μια μοναδική και αξέχαστη εμπειρία.

Κάθε βράδυ το Nouvelle Pool Bar, σας περιμένει να σας υποδεχτεί και να απολαύσετε υπέροχα κοκτέιλ, μπύρα, ποτό, σνακ και ό,τι άλλο θελήσετε, γύρω από το bar ή την πισίνα, στο πιο δροσερό σημείο της πόλης, στο δρόμο για το Ωραιόκαστρο.

Η καλύτερη βραδινή πρόταση για να ξεφύγετε από την πόλη, εσείς και η παρέα σας.

Όσοι έχουν επισκεφθεί τον πολυχώρο NOUVELLE έχουν διαπιστώσει πως πρόκειται για τον ιδανικό τρόπο διασκέδασης και ψυχαγωγίας για όλους εσάς που ψάχνετε κάτι το διαφορετικό. Ένας πολυχώρος μάλιστα που απευθύνεται και στους μεγάλους και στα παιδιά.

Και επειδή κάθε στιγμή έχει το ποτό της και η μουσική έχει την δύναμη να μας ταξιδεύει, υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι να σταθείτε στο bar. Από το πρωί, με τον καφέ μέχρι αργά το βράδυ, με τα αγαπημένα κοκτέιλ, ταξιδεύουμε και δραπετεύουμε σε ένα κόσμο μαγικό, με οδηγό μας την πιο μαγευτική θέα…

Στον πολυχώρο Nouvelle, όλα κυλούν αρμονικά και Δροσίζουν τη διαμονή σας! Γι’ αυτό, από έναν τέτοιο χώρο, δεν θα μπορούσε να λείπει ο θρόνος του υγρού στοιχείου που τον στολίζει.

Χαρείτε την κεντρική πισίνα από κάθε σημείο του πολυχώρου, είτε μόνο σε θέα, είτε για βουτιά ανανέωσης, είτε για ποτό δίπλα στο bar. Όλες τις ώρες, η πισίνα δίνει άλλο ήχο στις στιγμές: ρυθμό δροσιάς και πολυτελούς ξεκούρασης.

7o χλμ. Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου, Θεσσαλονίκη
http://www.nouvelle.gr/
2310 686544 & 2310 686546

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ

Δείτε σχετικές προσφορές!