Live | Events

-50% για την Οικογενειακή Συναυλία «Εγώ ο Μότσαρτ» στο ΑΠΘ!


Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Εγώ ο Μότσαρτ» της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου!

Ένα διαδραστικό μουσικό ταξίδι για όλη την οικογένεια, με τα παιδιά να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τον σπουδαίο συνθέτη! 

10,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
Έκπτωση
-50%
Κερδίζεις
5,00€
Αγορές
71

-50% για την Οικογενειακή Συναυλία «Εγώ ο Μότσαρτ» στο ΑΠΘ!


Από 5€ για Είσοδο 1 Ατόμου στη Συναυλία «Εγώ ο Μότσαρτ» της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, στην Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ, το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου!

Ένα διαδραστικό μουσικό ταξίδι για όλη την οικογένεια, με τα παιδιά να κάνουν την πρώτη τους γνωριμία με τον σπουδαίο συνθέτη! 

10,00€
5,00€
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
71 Αγορές
-50% Έκπτωση
Κερδίζεις 5,00€
  • 5€ από 10€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε θέση Εξώστη
  • 10€ από 15€ για Είσοδο 1 Ατόμου σε θέση Πλατείας

    Ημέρα & Ώρα Συναυλίας:
    Αίθουσα Τελετών ΑΠΘ


    - Σάββατο 15 Φεβρουαρίου - 19:00

    Πρόγραμμα 
    Αποσπάσματα από τα έργα: Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ (1756-1791):
    Συμφωνία αρ.25 σε σολ ελάσσονα, Κ.183(α΄μέρος)
    Συμφωνία αρ.40 σε σολ ελάσσονα, Κ.550(α΄μέρος)
    Σονάτα για πιάνο αρ.11 σε λα μείζονα, Κ.331 (γ΄μέρος Alla Turka)
    Κονσέρτο για πιάνο αρ.21 σε ντο μείζονα, Κ.467(β΄μέρος)
    Κουιντέτο για κλαρινέτο σε λα, Κ.581(γ΄μέρος)
    Εισαγωγή από την όπερα “Οι Γάμοι του Φιγγαρό”, Κ.492
    Εισαγωγή από την όπερα “Απαγωγή από το Σεράι”, Κ.384

«Εγώ ο Μότσαρντ»

Η ΚΟΘ συνεχίζει το αγαπημένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά «Εγώ ο Μότσαρτ» με μια συναυλία για όλη την οικογένεια, όπου ο Μότσαρτ και η αδερφή του Νάνερλ σε μια διαδραστική παράσταση, θα μας παρουσιάσουν έργα σταθμούς του μεγάλου συνθέτη.

Το πρόγραμμα έχουν ήδη απολαύσει 11.500 παιδιά με τα σχολεία ή τις οικογένειές τους.

Τα παιδιά γνωρίζουν το συνθέτη Wolfgang Amadeus Mozart μέσα από ένα ευφάνταστο κείμενο, ακούγοντας ζωντανά από την Κ.Ο.Θ. μερικές από τις πιο γνωστές μελωδίες του.

Ο Μότσαρτ και η αδερφή του Νάνερλ παρουσιάζουν επί σκηνής, κάποια έργα σταθμούς στη μουσική του πορεία και αποκαλύπτουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες γράφτηκαν.

Ένα διαδραστικό μουσικό ταξίδι που συμβάλλει στο να δημιουργήσουν τα παιδιά μία πρώτη εικόνα για τον Μότσαρτ μέσα από το συνδυασμό μουσικής και κειμένου.

Η εκδήλωση Εγώ ο Μότσαρτ εντάσσεται στο πλαίσιο των σχολικών παραστάσεων της Κ.Ο.Θ.

Συντελεστές:

Διεύθυνση ορχήστρας: Φαίδρα Γιαννέλου, Κείμενο – Σκηνοθεσία: Μάρι Χεκιμιάν – Δέσποινα Σαρόγλου, Χορογραφίες: Τάσος Παπαδόπουλος, Σκηνογραφική παρέμβαση: Αγγελική Κουρμουλάκη, Δωρητής: Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Ηθοποιοί: Μάρι Χεκιμιάν, Βαγγέλης-Ραφαήλ Καλλίτσογλου, Παραγωγή: Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Συνεργασία: TheatrAction

  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο:
    1) Εκδοτήριο της ΚΟΘ (Λεωφόρος Νίκης 73) ωράριο ταμείου: Δε-Πα 09:00 έως 16:00 & την ημέρα της συναυλίας 09:00 έως 13:30
    2) Στο ταμείο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ 30' πριν την έναρξη της συναυλίας.
  • Ισχύει μόνο για Σάββατο 15/02 στις 19:00. 
  • Κάθε κουπόνι ισχύει για 1 άτομο.
  • Δυνατότητα αγοράς πολλαπλών κουπονιών για περισσότερα άτομα.
  • Απαραίτητη η παράδοση του εκτυπωμένου κουπονιού που αγοράσατε στο:
    1) Εκδοτήριο της ΚΟΘ (Λεωφόρος Νίκης 73) ωράριο ταμείου: Δε-Πα 09:00 έως 16:00 & την ημέρα της συναυλίας 09:00 έως 13:30
    2) Στο ταμείο της Αίθουσας Τελετών του ΑΠΘ 30' πριν την έναρξη της συναυλίας.
  • Ακύρωση κουπονιού ή αλλαγής ημερομηνίας μόνο έως και μία ημέρα πριν την παράσταση έως τις 18:00, με email στο info@goldmall.gr ή στο 2310 230060 (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 - 18:00). Σε περίπτωση που οι παραστάσεις είναι Σάββατο ή Κυριακή, ακυρώσεις γίνονται δεκτές έως Παρασκευή και έως τις 18:00. Σε περίπτωση που η παράσταση είναι σε ημέρα αργίας, η ακύρωση γίνεται δεκτή έως την προηγούμενη εργάσιμη στις 18:00.

Κεντρική Αίθουσα Τελετών του ΑΠΘ

Το κτιριακό συγκρότημα της διοίκησης συμπληρώνει το κτίριο της Αίθουσας Τελετών, στα αριστερά του κτιρίου της διοίκησης. Είναι έργο των αρχιτεκτόνων Κ. Φινέ και Κ. Παπαϊωάννου και βραβεύθηκε με το Α’ βραβείο διαγωνισμού. Η ανέγερσή του ξεκίνησε το 1970 και αποπερατώθηκε το 1973. Εσωτερικά κοσμείται με εντυπωσιακό ψηφιδωτό, που φιλοτέχνησε το 1983/84 ο επίκουρος καθηγητής της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας Ι. Κολέφας, σε προσχέδια του καθηγητή της Αρχιτεκτονικής Ν. Μουτσόπουλου. Είναι μία σύνθεση που απεικονίζει γλαφυρά την ιστορία της πόλης της Θεσσαλονίκης.

Στην Αίθουσα Τελετών πραγματοποιούνται όλες οι επίσημες και μεγάλες εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου (ορκωμοσίες, αναγορεύσεις, συνέδρια, συναυλίες, εκδηλώσεις εθνικών επετείων κ.ά.). Επίσης η αίθουσα διατίθεται και σε άλλους φορείς της πόλης για ανάλογες εκδηλώσεις.

Εγνατίας και Λεωφ. Αριστοτελείου Πανεπιστημίου
https://www.tsso.gr/
2310 257900

Για να πραγματοποιήσετε αγορές από την σελίδα μας μπορείτε να γίνετε μέλος του GoldΜall.gr ΔΩΡΕΑΝ πατώντας εδώ
Οι τρόποι απόκτησης των κουπονιών των προσφορών των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι:

  • Πιστωτική, Χρεωστική (απλή κάρτα ανάληψης από ΑΤΜ), Προπληρωμένη Τραπεζική κάρτα σε ασφαλές online τραπεζικό περιβάλλον με αυτόματη καταχώρηση κουπονιών όλο το 24ωρο. Δεν αποθηκεύουμε τα στοιχεία σας ούτε και έχουμε πρόβαση σε αυτά. Οι συναλλαγές γίνονται με απευθείας σύνδεση σε τραπεζική σελίδα. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσεις ή προμήθειες συναλλαγών, όποια Ελληνική τράπεζα και αν έχει εκδώσει την κάρτα σας.
  • Τραπεζική κατάθεση ή e-banking & αποστολή καταθετηρίου ή print screen αποτύπωσης - Ισχύει κατά τις ώρες λειτουργίας των γραφείων μας αποκλειστικά.

Οι προσφορές του GoldMall.gr δεν ισχύουν με κανέναν άλλον τρόπο.

Για να δείτε επιπλέον πληροφορίες για τον επιθυμητό -από μέρους σας- τρόπο αγοράς της προσφοράς, πατήστε εδώ