Δωροεπιταγή για 1 Δωρεάν ζευγάρι Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One (Αξίας 125€), με την Αγορά 1 οποιουδήποτε ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, των εταιρειών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!


ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ με ένα κλικ Δωρεάν Γυαλιά Ηλίου
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
best-gift-img
Δωροεπιταγές που κατέβηκαν
153


Δωροεπιταγή για 1 Δωρεάν ζευγάρι Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One (Αξίας 125€), με την Αγορά 1 οποιουδήποτε ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, των εταιρειών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης!


ΚΕΡΔΙΣΕ με ένα κλικ
Δωρεάν Γυαλιά Ηλίου
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΛΗΞΕ
106 Αγορές
 • Δωροεπιταγή για 1 Δωρεάν ζευγάρι Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρείας Ex-One (Αξίας 125€), με την Αγορά 1 οποιουδήποτε ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, των εταιρειών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, με την Υπογραφή του διακεκριμένου καταστήματος «Argalias Optics» στην Ερμού, στο κέντρο της πόλης! • Κάνετε ένα απλό κλικ στην επιλογή «ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΩΡΕΑΝ».
 • Η Δωροεπιταγή αυτόματα μεταφέρεται στο Προφίλ σας, στην επιλογή «Δωροεπιταγές» (θα πρέπει να έχετε πραγματοποιήσει εγγραφή μέλους ή εάν έχετε εγγραφεί να συνδεθείτε τοποθετώντας το Όνομα Χρήστη και τον Κωδικό σας).
 • Απαραίτητη η επίδειξη της δωροεπιταγής, στο κινητό ή εκτυπωμένη
 • Τέλεια! Κερδίσατε 1 Δωρεάν ζευγάρι Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρίας Ex-One με την Αγορά 1 οποιουδήποτε ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου των εταιριών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, με την Δωροεπιταγή του Goldmall.
 • Η Δωροεπιταγή ισχύει για Αγορά 1 οποιουδήποτε ζευγαριού Γυαλιών Ηλίου
  της επιλογής σας, των εταιρειών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, με Δώρο
  1 ζευγάρι Γυαλιών Ηλίου της επιλογής σας, της εταιρίας Ex-One (αξίας 125€).
 • Δευτέρα & Τετάρτη 09:30 έως 16:00, Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή 09:00 έως 21:00 & Σάββατο 09:30 έως 16:00. 
 • Η κάθε Δωροεπιταγή αντιστοιχεί σε μία απόδειξη αγοράς Γυαλιών Vogue ή Polo ή Armani ή Raulph Lauren, είτε αφορά την αγορά ενός ζευγαριού, είτε περισσότερων.
 • H Δωροεπιταγή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί αθροιστικά με άλλη Δωροεπιταγή της επιχείρησης.
 • Η Δωροεπιταγή μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε από εσάς, είτε από άλλο πρόσωπο επιλογής σας, δίχως να απαιτείται να επιδείξετε κάποιο επιπλέον προσωπικό παραστατικό για την πιστοποίηση των στοιχείων σας.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» έχει χαράξει εδώ και χρόνια μία ανοδική πορεία και μία σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες του που έχουν γερά θεμέλια!

Από το 1963, με την πολύτιμη εμπειρία δύο γενεών, συνεχίζει να σας προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε οτιδήποτε αφορά γυαλιά ηλίου, οράσεως και φακών επαφής.

Ο οίκος οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» αντλώντας όλα τα θετικά στοιχεία από την πολύχρονη πείρα του, ενημερώνει το εξειδικευμένο προσωπικό του με κάθε τι νέο και καινοτόμο έχει να παρουσιάσει ο χώρος των οπτικών.  

Ακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο των πιο γνωστών εμπορικών σημάτων (Marc Jacobs, Gucci, Dior, Armani, Carrera, Rayban κ.α), στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, σας εγγυώνται το καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα. 

Διαθέτουν επίσης, ειδικό τμήμα οπτομετρίας και σας προσφέρουν δωρεάν οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η επιλογή οπτικών και φακών επαφής δεν είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται χαλαρά και σίγουρα την εμπιστοσύνη την κερδίζεις με σοβαρότητα συνέπεια και ευθύνη. 

Ό,τι ακριβώς θα βρείτε στον οίκο οπτικών «ΑΡΓΑΛΙΑΣ» όπου το άρτια καταρτισμένο προσωπικό θα σας συμβουλεύσει θα σας ενημερώσει και θα σας προτείνει την ιδανικότερη λύση για σας είτε πρόκειται για γυαλιά ηλίου είτε οράσεως είτε για φακούς επαφής.

Ερμού 48, Κέντρο, Θεσσαλονίκη
2310 236282